עבור לתוכן

Left 4 Dead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אוקיי עכשיו המשחק עובד, מסתבר שהבעיה הייתה שהNOD32 החשיב את המשחק לווירוס :nixweiss:

בכל מקרה עוד מעט אני אתחיל לשחק.

אה ובקשר לסרטון בהתחלה, חשבתי שיש משהו חדש, אבל זה אותו טריילר שפרסמו לפני כמה זמן...

• תגובות 286
  • צפיות 33.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למי שהנוד עושה בעיות, פשוט תשתמשו במבשם אוויר... ;)

סתם נו, פה אמור להיות הפיתרון - http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=746794

מישהו יודע אם ניתן יהיה לעשות מודים חופשיים או שצריך יהיה לרכוש את ה-SDK בתשלום?

פורסם

התרשמות שלי מהדמו:

בסך הכל עושה רושם של משחק מבטיח עם שיתוף פעולה יפה.

אם שמים את הזומבים על Advenced הם כבר לא נהרגים כמו זבובים וזה מאתגר (במיוחד שבאים בחמולות).

אבל יש לי כמה בעיות עם המשחק.

1) הירי בשוטגאן מוזר מאוד.

2)לקיחת התחמושת ושאר הדברים קצת מסורבל ולא נח.

3) צורת הריפוי עצמה אמינה, אבל מהצד זה נראה ממש מפגר, כאילו מרפאים אוויר.

4) ב2 המשחקים ששיחקתי בOnline השרת "קרס" ועוד פעם אחד המשחק עצמו הפסיק לעבוד, מעצבן ומיותר.

עכשיו לשאלות, במשחק המלא כמה מפות יהיו באונליין? כי רואים שמה שמכוסה בדמו כולל סך הכל עוד 4 מפות.

שמעתי שיהיה עוד הרבה אפשרויות כמו לשים מלכודות וכו', אמת?

זהו בינתיים.

פורסם

המשחק הזה מבוסס ברובו על MP עם עלילה ברקע נכון?

נ.ב. הודעה 400.. :)

פורסם

שיחקתי - ופשוט במילה אחת - ו ו א ו

פשוט מעולה.

רמת ליטוש גבוהה, ומצב COOP שעובד מעולה, חלק ופשוט זורם.

האקשן, האינטנסיביות, עיצוב השלבים והגראפיקה - הכל פשוט מעולה.

כל הכבוד לVALVE.

הזכירו לי שגם היום אפשר עדיין להוציא משחקי פעולה שראויים למשחק אדם.

פורסם

הכבוד לא מגיע ל VALVE, תן כבוד ל Turtle Rock Studios הפיתוח המקורי היה שלהם והם ניקנו על ידי VALVE השנה אחרי ש VALVE ראו שיש להם מוצר טוב.

פורסם

התרשמות שלי מהדמו:

בסך הכל עושה רושם של משחק מבטיח עם שיתוף פעולה יפה.

אם שמים את הזומבים על Advenced הם כבר לא נהרגים כמו זבובים וזה מאתגר (במיוחד שבאים בחמולות).

אבל יש לי כמה בעיות עם המשחק.

1) הירי בשוטגאן מוזר מאוד.

2)לקיחת התחמושת ושאר הדברים קצת מסורבל ולא נח.

3) צורת הריפוי עצמה אמינה, אבל מהצד זה נראה ממש מפגר, כאילו מרפאים אוויר.

4) ב2 המשחקים ששיחקתי בOnline השרת "קרס" ועוד פעם אחד המשחק עצמו הפסיק לעבוד, מעצבן ומיותר.

עכשיו לשאלות, במשחק המלא כמה מפות יהיו באונליין? כי רואים שמה שמכוסה בדמו כולל סך הכל עוד 4 מפות.

שמעתי שיהיה עוד הרבה אפשרויות כמו לשים מלכודות וכו', אמת?

זהו בינתיים.

1) לא הבנתי מה מוזר בו בדיוק, אתה יכול לפרט?

2) מה מסורבל? אתה מסתכל על זה זה (ז"א דלת או תחמושת\נשקים\גלולות) ולוחץ על המקש שהגדרת בתור USE

3) דוגרי, זה באמת נראה מוזר, מעניין אם הם ילטשו את זה בעתיד עם אנימציות יותר משכנעות או משהו

4) לא קרה לי, אבל משהו מעצבן ומוזר לא פחות: תמיד שמסיימים את שני המסכים פותאים מופיע לי סמן העכבר וצריך לעשות ALT-TAB. זה קורה כל הזמן בזמן הפרסומת בסוף. נקווה שבשחק המלא זה לא ייקרה בזמן סרטי מעבר.

5) מציאת שרתים או משחקים שכבר התחילו זה ממש הימור. למה אין מציאת שרתים נורמלית כמו בכל משחק אחר של VALVE?

פורסם

מוזר כי הירי בשוטגאן נראה כאילו אתה יורה וטוען בו זמנית, בלי לראות את הירייה בכלל, לא יודע זה נראה לי מוזר.

מסורבל כי אתה צריך להסתכל על התחמושת, ואז לא תמיד המשחק קולט, כשהוא קולט אתה שולח יד, אבל אם אתה זז או משהו אז זה נעלם. שוב, להסתכל, "לשלוח יד" וללחוץ E. זה לא נוח.

בינתיים מצאתי גם שהבוטים איתי די מפגרים, הם לא עושים הרבה חוץ מלחפות עלי וכבר קרה שזואי זרקה על כולם בקבוק מולוטוב... ניצלנו בנס.

פורסם

וואו זה ממש מוזר

במצב CO OP

גם אם יהיה לך 300 PING, המשחק עדיין ירוץ חלק בלי דיליי של פינג.

לא יודע באיזה שיטה הם השתמשו פה, אבל זה משהו חדש [שאני מטומטם מדי כדי להסביר אותו..פשוט תשחקו אונליין ותבינו שזה ממש לא כמו כל משחק אחר]

פורסם

לא יודע אם הבעיה אצלי, אבל מאז העדכון לדמו ששוחרר היום (למה לעדכן דמו יום לפני שהוא ננעל? :bash:) המשחק התפגר לגמרי.

באונליין מתנתק ומתחבר לי 20 פעם בדקה.

"קפיצות" בקצב של המשחק.

מה הולך פה? לא החלטתי עדייו אם לקנות את המשחק או לא.

פורסם

המשחק יצא או לא ?!

אני לא מבין, התאריך יציאה הוא ב 18 , איך אתם משחקים ?!

פורסם

כולם פה משחקים בדמו.

פורסם

[move]המשחק יצא[/move]

מישהו כבר הוריד את שלו מסטים או התנסה במשחק?

פורסם

משחק ממש אבל ממש טוב :xyxthumbs: :xyxthumbs: אפשר כבר להוריד מ STEAM

IGN-9.0

GAMESPY-9.0

GAMESPOT-9.0

הוריד אצלי כבר משחק ענק !!!

פורסם

אני יבוא להתעדכן בעוד איזה שבוע..

אם אני יראה שלא משעמם לכם לשחק בו, אני כנראה יקנה אותו במקום WORLD OF GOO :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים