פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ותנו גם ת'שמות שלכם בסטים, יאללה להקים קלאן ישראלי! יכול להיות כיף. אני חושב שמצאתי משחק מיוחד, כזה שבאמת אפשר להגיד עליו BE ALL END ALL כמו למשל SCORTCHED שהוא משחק הארטילריה המושלם, אפילו יותר מוורמס. כשזה מגיע לז'אנר הFPS, סוף סוף שיתופיות אמיתית שמורגשת גם כשמשחקים לבד. אם העלילה גם תהייה מעניינת אז בכלל הרווחנו.
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים ותנו גם ת'שמות שלכם בסטים, יאללה להקים קלאן ישראלי! יכול להיות כיף. IlanF + http://steamcommunity.com/groups/HWzone/
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים טוב שחקתי בדמו אל תתנפלו עלי וזה לא קשור לנינטנדו בשום צורה או אופן אהבתי את הגרפיקה ואת סרטון הפתיחה ואת ה10 דקות ראשונות אחרי זה נחירה אחת גדולה הזומבים רצים מהר אבל רובם חלשלושים מאוד ואתם וחברים שלכם טוחנים אותם בקלילות יתרה אולי ברמות הקשות זה אחרת אבל ברמה הנורמלית המשחק הזה חוזר על עצמו כבר אחרי 10 דקות ראשונות וזה גם משחק קליל לא יודע לפי הדמו אולי המולטי המקוון טוב אבל מהסינגל בכלל לא התלהבתי הם צריכים לקחת שיעורים מקאפקום איך עושים משחקי זומבים
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אבל מה זה משנה? למה לא כמו בכל שאר המשחקים להביא לאנשים כמה זמן שהם רוצים לשחק בדמו לפני שהם קונים?
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר אבל מה זה משנה? למה לא כמו בכל שאר המשחקים להביא לאנשים כמה זמן שהם רוצים לשחק בדמו לפני שהם קונים?כמו כמעט כל משחק שמבוסס כמעט כולו על אונליין, יש טריאל
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים אמנם כבר הזמנתי מראש את המשחק בסטים אבל אשמח לדעת אם יש הבדל בין הגירסה של סטים לבין גירסת ה-RETAIL, ז"א אם גם היא "תכריח" את המשתמש להיות מחובר לאינטרנט בשביל אישור ומשחק. למרות שאני חושש שאני יודע מה התשובה כולי תקווה שאולי עוד נופתע...
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים מחבר גרסאת הדיסק נותנת לך להתקין את המשחק מדיסק אבל אתה תהיה חייב להכניס את הסידיקי לסטים
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים לעוד מישהו קופצת הודעת שגיאה מהסטים שהוא מנסה לשחק בדמו? (הדמו ירד אצלי תוך כמה שעות משום מה).
פורסם 2008 בנובמבר 1217 שנים שחקתי קצת בדמו... משחק נחמד, אבל לא ממש אהבתי אותו...לא יצא לי עדיין לשחק עם עוד שחקנים, אבל הבוטים ששולטים בשחקנים שאיתך ממש מפגרים. רוב הזמן הם עומדים במקום ולא זזים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.