עבור לתוכן

Left 4 Dead - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הידעתם שלטעון עם R ואז מיידית SHOVE זה יותר מהיר?

*רק לנשקים עם מחסנית כן?

• תגובות 286
  • צפיות 33.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באמת?

אני עושה את זה כי אני יכול להעיף כמה זומבים באותו הזמן של הטעינה, אבל לא שמתי לב שזה מהיר יותר...

פורסם
  • מחבר

זה מקצץ קצת... במקום את כל האנימציה זה מביא אותך ישר להכנסת המחסנית (והshove לוקח ממש מעט זמן)

פורסם

טוב לדעת :)

פורסם

תודה על הטיפ.

אני יותר אוהב את ה-M16.

אבל אם אין M16, אני לוקח או את העוזי או את השאטגאן.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להשתמש במשהו אחר חוץ מהשאטגאן... ברגע שאני משתמש במשהו אחר ההריגות שלי יורדות מה150+ (על נורמל)

פורסם

באמת הסנייפר דיי מיותר.. אבל יש שלבים שהוא יכול להיות נחמד , כמו בסוף של DEAD AIR.

לגבי הנשקים - אני כמעט תמיד משתמש בשוטגאן , אבל זה תלוי מה הקבוצה לוקחת גם כן, חשוב לשמור על איזון ככה שיהיה שני שוטגאן ושני M16.

למרות שגם M16 אחד זה בסדר, כי ככה אפשר להגן על הקבוצה גם מקרוב וגם מבינוני-רחוק.

חוץ מזה ככה אפשר להרוג את הטנק הרבה יותר מהר , ש3 אנשים יורים מפרקים עליו שוטגאן הוא ימות ממש מהר, למרות שבEXPERT מומלץ לא להתעסק עם הטנק יותר מדי. אלא להצית אותו עם מולוטוב ולברוח ממנו מסביב למפה. (הטנק מת אחרי 40 שניות בEXPERT ותוך 30 שניות בשאר הרמות אם הוא מוצת).

פורסם

ראיתי סרטונים מהמשחק, נראה מהיר כזה ורץ יותר מדי. זה נכון?

משהו בדומה לזומבי מוד של CS:S אולי?

אני רוצה לקנות את המשחק אז אני מתלבט :P

פורסם
  • מחבר

אל תשים זומבי מוד של CSS עם L4D באותו משפט... זה פוגע בשחקני L4D

בקיצור- אין ממש נקודות השוואה בינהם... L4D הוא משחק שמעודד שיתוף פעולה ורצח המוני של זומבים

אם אתה אוהב להרוג הרבה so called זומבים אז המשחק הזה בדיוק בשבילך

פורסם

אוקי אז נתת לי הסבר מספיק לחלוטין, אני אזמין את המשחק...

:xyxthumbs:

פורסם

זה ממש לא רובה צלפים, פשוט הוא יכול להיות גם רובה צלפים. גם אני בהתחלה לא הבנתי למה הוא טוב, אבל הוא יכול לעבור דרך ארבעה זומבים בירייה אחת, הוא מאוד מאוד מאוד עוצמתי, ועם קצת אימון משתמשים בו כמו שצריך.

דרך אגב עוד טיפ. למי שמשחק באינטרנט, יש דרך לראות את רשימת השרתים שאפשר להתחבר אליהם.

בהגדרות KEYBOARD AND MOUSE, צריך להפעיל את הDEVELOPER CONSOLE.

אחרי זה תלחצו ~ ואז O, וייפתח חלון עם פקודות שמתחילות בO. פשוט תחברו את הראשונה (openserverlist או משהו כזה) וזהו.

פורסם

אגב, אפשר להשתמש בכוונת שלו על-ידי שימוש בלחיצה על הגלגלת העכבר. :)

פורסם

הזומבים במשחק הם ממוחשבים? או שמשחקים אותם שחקנים אמיתיים?

השחקנים שאיתך אני מבין שהם אמיתיים.

פורסם

הזומבים הרגילים תמיד ממוחשבים.

אם אתה משחק בסינגל או קואופ, גם המיוחדים ממוחשבים. אבל אם אתה משחק VERSUS, שחקנים אמיתים משחקים את הזומבים המיוחדים.

פורסם

לאחרונה קניתי את LEFT 4 DEAD, שבו שיתוף הפעולה בין השחקנים הוא קריטי להתקדמות.

הגעתי למסקנה שאני צריך איזה מיקרופום כדי לדבר עם האנשים. עכשיו אני יודע שיש אוזניות + מיקרופון, אבל אני לא מעוניין באזניות, רק במיקרופון.

למישהו יש המלצה?

כמו כן יש לי דיבורית BLUETOOTH שכרגע אני לא יכול לחבר למחשב כי אין לDONGLE שלי דרייברים לVISTA. אבל זאת נראית לי כמו אחלה אופציה.

מישהו משתמש בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים