פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים שאלה מצויינת. השתמשתי בכבל רשת שקיבלתי עם ראוטר D-link 524. כבל רשת רגיל .אתה צריך מוצלב.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר השתמשתי במדריך של Ynet וזה לא עבד. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני רואה רק את הקבצים שמשתף המחשב, לא את הקבצים של המחשב השני.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים יש כאן שאלה מקדימה -- האם אתה רוצה להקים רשת קבועה או רק להעביר קבצים באופן חד פעמי בן המחשבים?לתשובה חיובית לשאלה הראושנה הקש על ה-LINK הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htmלתושבה חיובית לשאלה השניה הקש על ה-LINK הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/CrossCon/CrossCon.htm
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר יש התקדמות. אני רואה את הכונן של המחשב הנייד, אבל לא מצליח להיכנס אליו. אני מקבל הודעה You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. מה עושים?
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים 1. תעבור על המדריך הראשון שאליו נתתי לך LINK.2. תסיר את ה-FIREWALL בתוכנה שיש לך על המחשב.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים מחבר עברתי על המדריך חמישים פעמים. איפסתי הגדרות, התקנתי מחדש מערכת הפעלה, כלום! אני רואה רק את המחשב שלי. זהו. כשאני מחבר נייד א' לנייד ב' ישן הרשת עובדת בלי בעיות, אבל כאשר אני מחבר את הנייד החדש למחשב הנייח אין רשת.
פורסם 2008 בנובמבר 717 שנים כל מה שצריך לעשות זה לחבר כבל מוצלב ולתת IP מאותה רשתאתה נכנס להתחל , לוח הבקרה , חיבורי רשת , יש לך LOCAL AREA CONNECTION , קליק ימני עליו , תבחר במאפיינים , תבחר בTCP/IP ותבחר במאפינים ותסמן בעיגול , USE THE FOLLOWING IP ADDRESSברשת בין שני מחשבים עם כבל , לא צריך DEFAULT GATEWAY ולא צריך DNS (מתרגם כתובת URL לכתובת IP ) כי אתה לא יוצא החוצה (לעולם - לאינטרנט בוא נגיד)כמובן לבטל את הפיירוול אם יש ..ואז אתה נותן ככה למשל :למשל אתה נותן למחשב 1 IP : 10.0.0.1SUBNET MASK : 255.255.255.0במחשב השני אתה נותן :IP : 10.0.0.2SUBNET MASK : 255.255.255.0[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.