עבור לתוכן

לא מצליח ליצור רשת קווית בין שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?

פורסם

האם חיברת אותם, קודם כל, בכבל רשת מוצלב?

פורסם
  • מחבר

שאלה מצויינת. השתמשתי בכבל רשת שקיבלתי עם ראוטר D-link 524.

פורסם

שאלה מצויינת. השתמשתי בכבל רשת שקיבלתי עם ראוטר D-link 524.

כבל רשת רגיל .

אתה צריך מוצלב.

פורסם
  • מחבר

רכשתי מוצלב. עכשיו נבדוק.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי במדריך של Ynet וזה לא עבד. מסיבה לא ברורה לחלוטין אני רואה רק את הקבצים שמשתף המחשב, לא את הקבצים של המחשב השני.

פורסם

יש כאן שאלה מקדימה -- האם אתה רוצה להקים רשת קבועה או רק להעביר קבצים באופן חד פעמי בן המחשבים?

לתשובה חיובית לשאלה הראושנה הקש על ה-LINK הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm

לתושבה חיובית לשאלה השניה הקש על ה-LINK הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/CrossCon/CrossCon.htm

פורסם
  • מחבר

יש התקדמות. אני רואה את הכונן של המחשב הנייד, אבל לא מצליח להיכנס אליו. אני מקבל הודעה You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.

מה עושים?

פורסם

1. תעבור על המדריך הראשון שאליו נתתי לך LINK.

2. תסיר את ה-FIREWALL בתוכנה שיש לך על המחשב.

פורסם
  • מחבר

עברתי על המדריך חמישים פעמים. איפסתי הגדרות, התקנתי מחדש מערכת הפעלה, כלום! אני רואה רק את המחשב שלי. זהו. כשאני מחבר נייד א' לנייד ב' ישן הרשת עובדת בלי בעיות, אבל כאשר אני מחבר את הנייד החדש למחשב הנייח אין רשת.

פורסם

כל מה שצריך לעשות זה לחבר כבל מוצלב ולתת IP מאותה רשת

אתה נכנס להתחל , לוח הבקרה , חיבורי רשת , יש לך LOCAL AREA CONNECTION , קליק ימני עליו , תבחר במאפיינים , תבחר בTCP/IP ותבחר במאפינים ותסמן בעיגול , USE THE FOLLOWING IP ADDRESS

ברשת בין שני מחשבים עם כבל , לא צריך DEFAULT GATEWAY ולא צריך DNS (מתרגם כתובת URL לכתובת IP ) כי אתה לא יוצא החוצה (לעולם - לאינטרנט בוא נגיד)

כמובן לבטל את הפיירוול אם יש ..

ואז אתה נותן ככה למשל :

למשל אתה נותן למחשב 1

IP : 10.0.0.1

SUBNET MASK : 255.255.255.0

במחשב השני אתה נותן :

IP : 10.0.0.2

SUBNET MASK : 255.255.255.0

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא לשכוח הפעלת הרשעות שיתוף .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים