עבור לתוכן

מצב שינה היברידית לא פועל

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת

במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?

פורסם

שלום יש לי מחשב נייד דל XPS M1530 ושמתי לב כי אין לי אפשרות למצב שינה היברידי(4GB זיכרון VISTA 64 BIT) במחשב נייד נוסף DELL INSPIRION (VISTA 32 BIT יש אפשרות כזאת

במחשב דל XPS יש GEFORCE 8600GT 256 מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מה זה מצב שינה היברידי? אתה תתכוון ל-hibernate? (בתרגום לעברית, "שנת חורף").

ב-XP יש לשונית Hibernate ב-Settings/Power שמאפשרת לכבות ולהדליק את האופציה (Hibernate מחייב יצירת קובץ בשם hiberfil.sys שגודלו כגודל ה- RAM שלך לצד ה-pagefile.sys הקיים, ולכן הוא אופציונאלי).

פורסם
  • מחבר

תגובה לפי דל העולמי:מחשבים שכוללים 4GB או יותר אינם תומכים במצב זה.(אני לא יודע אם זה רק במחשב נייד דל או בכללי-אבל בשירות אמרו שזוהי בעיה מוכרת וישר הביאו לי קישור,שבו מתואר הבעיה וכן דרך לפתור אותה,אך לא ניסיתי)

חשוב לציין שלדל יש שירות מצוין(דל העולמי וכן דל ישראל)

פורסם

לי יש DELL 1520 עם 2GB...

ולי בהתחלה הייתה את אופציית הhibernate ומתישהו היא נעלמה לבד (כנראה בעקבות עדכונים)

מה שמוזר זה שלאחר ששלחתי את המחשב לתיקון בעקבות דברים שונים, הHD הוחלף, והאופציה חזרה, ולא נעלמה אחרי העדכונים הנוספים.

תנסה לחפש בהגדרות של המחשב, אופציה להחזיר את זה, כפי שנאמר שאפשרי לעשות בXP, אני בזמנו התעלצתי לעשות זאת.

ואני צריך לחלוק עליך בנוגע לשירות המצויין של דל, בהתחלה חשבתי כך, אבל מאז שהמחשב נשלח לתיקון התחילו רק עוד בעיות, וגם דל ישראל, שאני מתכתב איתם במייל מעבר לחודש, לא ניתן מענה רציני.

בעתיד אני אפרסם את כל הסיפור, ברגע שהמחשב יחזור שוב פעם למעבדה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אחי,אתה צודק בנוגע לשירות של דל,גם אני בהתחלה חשבתי ככה,אבל מאז שהמחשב חזר מתיקון(החלפת לוח אם) התחילו עוד בעיות.טעות שלי

בעיית מצב שינה,רעשים מוזרים.

פורסם

רעשים מוזרים?

תבדוק אם זה מכיוון ההארד דיסק.

החליפו לי הארד דיסק עכשיו בפעם השנייה.

כלומר היה את המקורי, הוא הוחלף עקב רעשים, קיבלתי אחד אחר, שהוחלף עקב רעשים מכניים חזקים (כלומר הוא היה בתהליכי גסיסה), וההארד דיסק שהביאו לי עכשיו רועש יותר מהראשון (יום רביעי לפני שבוע הוא הוחלף)

אני כבר לא יודע מה לעשות.

אין לי כח להתקין את כל הדברים מחדש עליו כל פעם.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני צריך להחליף HDD,השאלה שלי אם במסגרת האחריות מחליפים לHDD חדש?

בקשר למה שאמרו דל "תגובה לפי דל העולמי:מחשבים שכוללים 4GB או יותר אינם תומכים במצב זה.(אני לא יודע אם זה רק במחשב נייד דל או בכללי-אבל בשירות אמרו שזוהי בעיה מוכרת וישר הביאו לי קישור,שבו מתואר הבעיה וכן דרך לפתור אותה,אך לא ניסיתי)

חשוב לציין שלדל יש שירות מצוין(דל העולמי וכן דל ישראל)" הם טעו וגם אני טעיתי לגבי השירות.כי ניתן לשים אפשרות זאת אם כותבים בהפעלה CMD ואז powercfg -h on ואז זה פועל.

עוד דבר שאני לא מבין שאני אומר להם שיש לי בעיות,נגיד במצב שינה,הם עונים לי תשובות כל כך שטחיות(תעשה בהגדרות של המחשב שאתה סוגר את המכסה שיהיה מצב שינה).ואומרים לי לפרמט את המחשב,אני אומר להם שאני שומע רעשים ושיש בעיות הם אומרים לי אם אין בעיה בתוכנה שבודקת חומרה של דל אז אין בעיה(חשוב לציין שתוכנה זו טעתה בעבר,שהחליפו לי לוח אם והייתה בעיה איתו התכנה לא הבחינה.)

פורסם

איזו מעבדה טיפלה בך?

פורסם

אם אתם רוצים שנת חורף >>>

בכל מקרה, לבצע HIBERNATE עם 4GB ראם, יקח לנייד די הרבה זמן, כי הוא בעצם זורק את כל הראם לקובץ hiberfil.sys, ולכתוב 4GB בנייד לוקח זמן.

אני אישית משתמש בSTANDBY בנייד עם 4GB, מאחר הנייד לנכנס למצב זה הרבה יותר מהר מאשר HIBERNATE...

מה רע לכם בSTANDBY?

פורסם

standby מבזבז לך סוללה...

וזה ההבדל העיקרי בין שתי הפקודות.

פורסם

ידוע לי שמבזבז... אבל עד כמה קריטי זה אצלכם אני לא יודע, אני מסתדר עם 7 תאים...

בכל מקרה, הטריק בלינק שהבאתי אמור לעבוד, כבר יצא לי לסדר לפיו את ה"שנת חורף" אצל מישהו.

פורסם

הטריק שהבאת עובד, במיוחד אחרי שפותח התר'ד כתב אותו כבר חח

בכל מקרה, אין בעיה בSLEEP, אבל אם מרדימים את המחשב לזמן ארוך, ואז מפעילים אותו ישר בלי סוללה, די חבל לאבד את הזמן הסוללה שנעלם...

פורסם
  • מחבר

המעבדה ש"טיפלה" בי היא "יעל".הבעיה אצלי היא במצב שניה רגיל(standby )שלעיתים קרובות נכשל,המחשב כמעט נכנס למצב שינה ואז מתעורר וכתוב WINDOWS RECOVERY FAILED.אני אקח את המחשב למעבדה שנית לראות מה אפשר לעשות.אם לעיתים אני שומע "תיק" זה בעיה בHDD ?וצפצופים מאיזור הלוח אם/מעבד/כרטיס מסך-אני לא חושב שזה מהמאורר כיוון שאני שומע צפצופים אלה גם שהמאוורר כבוי.

פורסם

אני טופלתי בCPM

יחליפו לך הארד דיסק בקלות, השאלה אם הוא יהיה חדש או לא, אי אפשר לדעת

עובדה שאני קיבלתי כבר 2 דפוקים.

אתה שומע רק תיק אחד, כמה תיקים כאלה או זמזום?

פורסם
  • מחבר

תיק אני שומע לעיתים רחוקות.אני שומע את זה אפילו שאני משחק במשחק,או עם אוזניות.כאשר זה קורה זה בד"כ תיק אחד

לגבי הזמזום הרעש המעצבן זה לעיתים קרובות.

נמאס לי כבר!!!!

אני רוצה HDD חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים