פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים רשמתי תוכנה אבל זה אותו דבר בביוס, יש לי ארבעה מאווררים במחשב (קדמי, אחורי, ספק ומעבד) אבל משום מה גם בתוכנה וגם בביוס אני רואה רק את של המעבד. הסיבה ששמתי את זה בפורום תמיכה זה בגלל שזה נראה לי מוזר מדי. מצרף תמונה של speedfan:
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים היי dafluffהתוכנה ספידפאן ולא שום תוכנה אחרת לא תכול להראות לך את מהירות או את תיפרוק המאוררים אם הם לא מחוברים ללוח אם עצמושים לב שבלוח אם יש מספר חיבורי 3 PIN ומשמה בעצם מגיע כול המידעברגע שרק מאורר אחד מחובר ללוח שזה במקרה שלך המאורר של המעבדרק אותו רואיםשאר המאוררים שמחוברים ישירות לספק לא ניתנים לקריאהאם מלבד המאורר של המעבד יש עוד מאוררים שמחוברים ללוח ואתה לא רואה אותם בתוכנה(מה שבדרך כלל לא הגיוני) זה בעיה של הגדרה בתוכנה עצמה , וצריך סך הכול לאפשר את זה..במידה ויש תגיד ואני יסביר לך איך מאפשרים את כלל המאוררים שמחוברים ללוח
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מאוור שכן מחובר ללוח צריך שיהיו לו 3 חוטים בפלאג - ולא 2 חוטים כדי לקרוא אותו.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים תבדוק אם בחיבורי המאווררים שלך יש חיבור עם 3 פינים, אם יש אז חבר ללוח.על הלוח שלך אמור להיות כתוב SYSFAN1 SYSFAN2 (אולי גם SYSFAN3) וPWRFAN (זה החיבור למאוורר של ספק הכוח שלך - אם יש לו חיבור כזה).
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר יש על הלוח מקום לחבר את החיישנים אבל במאוורר האחורי של המארז יש רק כבל אחד שמתחבר לספק והספק... יש ממנו הרבה כבלים שיוצאים אין לי מושג אפילו איך לאתר את הכבל של המאוורר (אם יש כזה בכלל). בכל מקרה תודה על העזרה אני נוסע לסופ"ש ושאני אחזור אני אעשה להודעה UP ואמשיך לחקור את הנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.