עבור לתוכן

המלצה למארז S-TOWER בתקציב של 500-700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חברים

אני מרכיב מחשב חדש ורוצה לקנות מארז יפה ומהודר, יש לי בבית TT שארק ואני מאוד מבסוט ממנו אבל הוא קצת יקר ולא מעוניין לקנות עוד אחד כמוהו.

מחפש מארז S-TOWER איכותי שגם יהיה יפה, גם ישמור על השקט בין 2-4 ולא יפריע לשכנים וגם שיהיה נוח להרכיב בו את כל הרכיבים, כמובן עדיפות לכאלה שבאים עם ספק איכותי .

תודה :)

נ.ב

אפשר לחרוג קצת למעלה בתקציב אבל לא להשתולל, המחשב ישמש כעמדת עבודה ל תלת מימד ומשחקים .

פורסם

כמובן עדיפות לכאלה שבאים עם ספק איכותי .

תודה :)

נ.ב

אפשר לחרוג קצת למעלה בתקציב אבל לא להשתולל, המחשב ישמש כעמדת עבודה ל תלת מימד ומשחקים .

500-700 כולל ספק ??

אין דברים כאלו

מארזי TOWER טובים עולים אפילו יותר ללא ספק,

אתה יכול לקחת משהו בסגנון של CM690 שהוא MIDI אבל יחסית גבוה, עולה פחות מ400שח ותוסיף ספק כוח בהפרש

פורסם
  • מחבר

ה 932 מגיע ביחד עם ספק ? ומקדימה יש דלת ?

איפה באיזור חיפה יש חנות שאפשר לגשת ולראות אצלה מבחר גדול של מארזים בתצוגה, מחר יש לי יום חופש חשבתי לנצל את זה .

שמתי לב שהרבה מארזים עכשיו הספק נמצא למטה , זה גודל סטנדרטי והאם זה נוח, יותר טוב ?

תודה .

פורסם

זה לא ממש אמור להיות נוח או לא נוח כי אין לך התעסקות עם הספק אחרי ההרכבה בעצם. בסה"כ זה אחלה ואין שום בעיות בנושא הזה.

כעיקרון ה-HAF 932 אחלה מארז ועונה לדרישות מלבד העניין שאין בו ספק. כבר נאמר לך שבתקציב הזה אין שום דבר שכולל ספק. זה תקציב דחוק למארז רגיל וספק, בטח שלמארז Full גדול ואיכותי.

באזור חיפה יש את -Tms שמוכרת אותו. אם יש להם אותו לצוגה או לא - תוכל לברר בטלפון מאחר ואני ממש לא יודע את התשובה.

http://tms.co.il/product/6009

פורסם
  • מחבר

ואיזה ספק טוב מתאים למארז הזה ?

פורסם

באיזה תקציב ולאיזו מערת ?

פורסם
  • מחבר

מערכת עוד לא זגור אבל אמור להיות כבר, אני בונה מחשב לגרפיקה תלת מימד ולמשחקים. מבוסס פנטיום כנראה .

TT שארק לא מוכרים בשום מקום בארץ?

פורסם

לא יודע ולא מבין למה לקנות אותו.

בכל אופן לא נתת לי שום נתונים על המערכת. זה שזה מבוסס אינטל (פנטיום כבר עבר מן העולם) זה משהו אחד אבל לא נותן לי שום מידע לגבי איזה ספק אתה צריך.

אני צריך לכל הפחות לדעת איזה כ.מסך הולך להיות במערכת.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך אני עוד לא סגור איזה כי אני בשלב של לבדוק כמה יש לי להוציא על מה .

אני מניח שנגיד ספק 500-600 W הוא מספיק חזק נכון ?

תודה

פורסם

ספק איכותי בוואטים הללו עולה 500-600 ש"ח לפחות. לדעתי אתה פשוט טועה פה כמו רוב האנשים שלא מבינים הרבה בתחום.

4850 ומרובע ליבה יכולים בקלות להיות עם Seasonic 400W שעולה 270 ש"ח. גם תחת אוברקלוק.

בכל אופן אחרי שתיסגר לגבי מערכת נוכל להמליץ על ספק.

לגבי מארז כבר קיבלת תשובות

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה על העזרה .בקשר לספר אני אף פעם לא התעניינתי בנוגע לזה יותר מידיי כי המערכת הנוכחית שלי נקנתה לפני הרבה שנים טובות ומותקן הב ספק ג'נרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים