עבור לתוכן

בעיות חיבור באקספלורר ובפיירפוקס...

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול...

תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI)

נתחיל בבעיות...

הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו

אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה

ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש.

בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספלורר כאילו האינטרנט

לא מחובר ניסיתי גם אקספלורר 7 וגם 8, בשניהם אין לי אפשרות לגלוש.

אני יודע שזה קצת חופר אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על הבעיות...

תודה... :)

פורסם

בעיה מוכרת וידועה. תוכנת השיתוף שלך צורכת אל כל רוחב הפס ולא משאירה כלום לצרכים אחרים. תקטין את מספר ה-CONNECTIONS שתוכנת השיתוף פותחת. במקרה של הנתב שלך הייתי יורד ל-50 (בדרך כלל ברירת המחדל היא 200) ותראה אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את מה שאמרת לגבי החיבורים (דרך אגב לא הבנתי מה אני צריך לשנות בראוטר).

אך מה לגבי האקספלורר למה הוא תמיד לא עובד?

תודה...

פורסם

בראוטר לא צריך לשנות כלום. הראוטר שלך הוא פשוט חלש מדי ולכן תוכנת השיתוף חונקת אותו. את השינוי אתה מבצע אך ורק בתוכנת השיתוף.

לגבי הבעיה של EXPLORER, כנס ל-TOOLS->OPTIONS ותווא שאין שם הגדרת PROXY ושהאופציה NEVER DIAL היא המסומנת.

פורסם
  • מחבר

באמת הראוטר חלש מדי? זה מפתיע בהתחשב במחירו שקניתי אותו... בכל מקרה, שיניתי בתוכנה את מספר החיבורים כמו שאמרת ועכשיו אני אעשה "הרצה" קטנה

לבדוק אם זה עוזר. לגבי האקספלורר כבר חשבתי על והאופציה NEVER DIAL לא מסומנת (גם הפרוקסי לא). יש לך רעיון אחר אולי?

מעריך את העזרה... :)

פורסם

בנוסף תרסן את מהירות ההעלאה של התוכנה.

לגבי האקספלורר, אתה יכול לפתוח דיון נפרד בפורום תוכנה. בכל מקרה תעשה לו איפוס כללי, כולל להגדרות המתקדמות. הבעיה היא רק בו, אם הדפדפן השני עובד תקין.

פורסם

עוד פתרון, על אחריותך בלבד, זה להגדיל את החיבורים של מערכת ההפעלה. זה לא יתרום אם הראוטר לא יעמוד בעומס, אבל זה לפחות יוציא את ההגבלה של WIN מהמשוואה -

http://half-open.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים