עבור לתוכן

שאלה בקשר לרשת בין VISTA לXP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת.

רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט?

תודה

פורסם

באופן עקרוני זה אפשרי.. קצת מעצבן אבל אפשרי..

רק שתדע מודמים בחיבור USB לא עובדים עם ויסטה כך שאם תחבר למחשב עם הויסטה הוא יגיד לך שהוא לא יודע מה זה.. וגם אם תתקין עם דריבר לא מובטח שיעבוד תקין.. מנסיון.

פורסם
  • מחבר

המודם יהיה מחובר למחשב עם הXP. מה הכוונה מעצבן? יהיו לי בעיות? ושיתוף מדפסות?

פורסם

אני מבין שאתה עובד עם ICS - ברוב המקרים מדובר בפתרון מאוד מוגבל ומגביל

לך לכיוון של נתב המתחבר עצמאית לאינטרנט ושלום על ישראל (אז לא תשבור את הראש על איזה מערכת הפעלה להתקין, מה יקרה אם אני אעשה שינויים - הנתב מתחבר ו-"מספסר" את הרשת לקליינטים וגו')

אני באמת חושב שהפתרון של ICS הוא פתרון לא הכי מוצלח - בלשון המעטה -> כל התלות הזאת של מחשב במחשב עושה לי סרטים של רשת 10Base-2 מלפני עשור פלוס...

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

OK ועוד שאלה. זה נכון שנתבים פולטים קרינה? מה היחס שמסתכלים על ICS? אם מישהו יודע..

פורסם

כל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה - קל וחומר מכשיר המשמש כ-"תחנת ממסר" עם תדר רדיו...

-אבל-

שני דברים:

1. אתה יכול לקנות נתב עם מתג קווי או לבטל את האופציה האלחוטית בנתב האלחוטי ולהשתמש רק ביציאות הקוויות (רוב הנתבים שנתקלתי בהם כוללים אופציה זו)

2. עניין הקרינה הוא זניח, לפי בדיקות שראיתי זה אפילו פחות ממה שמיקרוגל או מסך CRT פולטים מאחורה - שלא לדבר על הקרינה אותה אתה סופג מטלפון סלולארי שאתה בטח מצמיד לאוזן

אז בו ניקח את הדברים בפרופורציה...

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

OK וברגע שאני אקנה נתב לא תהיה שום לחבר בין VISTA וXP שמודם הUSB הוא במחשב של הXP? ולא תהיה בעיה גם עם שיתוף המדפסות?

פורסם

נתב ידרוש ממך להחליף את מודם ה-USB במודם רשת -- זה אולי נשמע מאיים אבל זו פעולה פשוטה מאוד שאתה יכול לעשות בכל בזקסטור. אני גם בעד ההמלצה ללכת על נתב. קרא עוד כאן (http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm) למה ICS זה פשוט רעיון גרוע.

פורסם

... ולא תהיה בעיה גם עם שיתוף המדפסות?

לא - לא תהיה בעיה (אם כי אינני חותם על זה - כמו שאינני חותם על כלום) בנושא זה אפשר לשתף דרך שיתוף בחלונות ויש גם נתבים עם בקר הדפסה עליהם גם בקרי דיסקים).

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

OK , הבנתי תודה לכולם.

מישהו יכול לארגן לי מאמר על פליטת קרינה של נתב ושל כבל ICS?

תודה רבה!

פורסם

תחפש בפורום, הנושא נטחן...

וכבל רשת לכל דבר ועניין מבחינתך לא פולט קרינה.

פורסם
  • מחבר

OK אז אתם אומרים שאם אני יחליף את הכבל רשת לראוטר לא תהיה לי בעיה לא בשיתוף אינטרנט ולא בשיתוף מדפסות?

(אני מדבר על ראוטר שיחובר עם כבל ואני אבטל בו את האופציה האלחוטית-זה התנאי)

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

שוב - כפי שכתבתי מקודם - ככל הנראה לא תהיה לך שום בעיה

שתגיע לגשר נעזור לך לעבור אותו

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני לא מאמין או משהו , פשוט הפעם ציינתי שהראווטר לא יהיה אלחוטי אולי זה משנה , תודה אני אנסה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים