פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים שלום לכולם...ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט.התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512.הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2.מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה?קושייה נוספת לגבי כרטיס קול:ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים.איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב..השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II?אם יש הבדל ומהו?אני אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי.
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים אני לא חושב שאתה צריך יותר מ 256MB זיכרון,זה מספיק בהחלטבעיניין הכרטיס קול,הייתי נישאר עם הכרטיס שלך,הוא טוב למשחקים.
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים שלום לכולם... ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט. התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512. הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2. מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה? למה 512?! נו שיהיה... שניים של 256MB זה הסיכוי היחיד שלך לעבוד ב 133MHz@CAS2-2-2 ושישאר לך כסף למשלוח.. איזה? לא 'דע... Mushkin יעבדו בטוח, אבל יעלו הרבה... Micron אולי יעשו בעיות (ז'תומרת, בלעבוד ב 133mhz@cas2), אבל יהיו זולים יותר.. קושייה נוספת לגבי כרטיס קול: ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים. איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב.. השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II? מיותר למדיי.. תישאר עם ה-Value.. יש לך את הדגם עם היציאה הדגיטלית (השחורה), כן? אז גם אם פעם תהיה לך מערכת 5.1, לא תהיה לך בעיה לחבר אותה..
פורסם 2002 בינואר 123 שנים עכשיו הדולר עלה ממש עלייה חזק הכל התייקרשום דבר לא הולך להתייקר בגלל עליתו של הדולר.
פורסם 2002 בינואר 123 שנים שום דבר לא הולך להתייקר בגלל עליתו של הדולר. :lol: אולי שהדולר יורד שום דבר לא משתנה... אבל עולה?!
פורסם 2002 בינואר 123 שנים המחירים עולים בהתאם לעליה של שער הדולרשימו לב למחירים בפלונטר למשל,הם מחשבים את הכל מהמחיר בדולרים ומוסיפים את המע"מ.
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מחבר אז מה אתם אומרים חוץ מעומרי.. יש עוד מי שמציע את הלייב על ההרקולס?ההבדלים באיכות הסאונד קיימים? עד כמה הם מורגשים ולטובת מי?
פורסם 2002 בינואר 323 שנים אז מה אתם אומרים חוץ מעומרי.. יש עוד מי שמציע את הלייב על ההרקולס?ההבדלים באיכות הסאונד קיימים? עד כמה הם מורגשים ולטובת מי?אני כימאט בטוח שיש הבדל באיכות הסאונד,אבל הוא לא ממשמורגש.אני אישית מחליף עוד כמה שבועות ל כרטיס קול של הרקולסHERCULES - Game Theater XP - PCI sound card with an external rack (6 speakers for DVD support/5.1 channel - MP3 dec.)
פורסם 2002 בינואר 323 שנים שמע לא ראיתי את ההרקולס, אבל אני ממש ממש ממש מרוצה מה- LIVE שלי, הוא ממש אחלה, ללא דברים מיותרים בהחלט, איכותי וזול יחסית.
פורסם 2002 בינואר 323 שנים שמע לא שמעתי את ההרקולס, אבל אני ממש ממש ממש מרוצה מה- LIVE שלי, הוא ממש אחלה, ללא דברים מיותרים בהחלט, איכותי וזול יחסית.
פורסם 2002 בינואר 323 שנים מושקין.ניסתי להריץ את המיקרון שלי בקאס 2 וב133 והזיכרון לא רצה!!אין ברירה אחרת (ציטוט :מושקין ;D)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.