עבור לתוכן

מהירות ברשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן.

עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות.

המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול מעבר למה שהמערכת מציעה, אני לא חושב שמדובר בתוכנה כלשהי או משהו אחר ש"אוכל" לי רוחב פס כי מדובר בהתקנה כמעט נקייה לגמרי עם כמות תוכנות מותקנות שאפשר לספור על יד אחת וכולן מוכרות.

אשמח לעזרה!

פורסם

יש לך אבטחה על הרשת האלחוטית (WEB, WPA וכו') ?

מה קורה שאתה מחבר את המחשב לראוטר דרך LAN (כבל רשת) ?

פורסם
  • מחבר

יש אבטחה. WPA-PSK אם אני מחבר דרך LAN רגיל עובד מצויין.

פורסם

אם אתה יכול להתחבר לראוטר בצורה חוטית, תנסה את זה.

יש לך אולי מכשירים שפולטים קרינה באיזור של הנתב או בנתיב שלו למחשב? מיקרוגל, טלפון אלחוטי 2.4GHZ וכו'?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, חיבור בצורה חוטית עובד מצויין.

אין בדרך שום מיקרוגל או טלפון אלחוטי. המחשב נמצא בקו ישר מעל הראוטר, קומה מעל. כמו שאמרתי, בעייה של קליטה אין.

פורסם

יכול להיות שיש בקרבתך נתב אלחוטי נוסף שפועל על אותו ערוץ. כנס לתפריטי הנתב שלך ושנה את ערוץ העבודה שלו -- זה תחת טאב ה-WIRELESS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים