עבור לתוכן

אינטרנט "מפסיק" כל כמה שעות לכמה דקות..

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי..

עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר..

עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו..

קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות..

רעיונות?

פורסם

איזה ראוטר יש לך ? אתה מעמיס עליו לפני שזה קורה (אימיול, ביטורנט וכו') ?

פורסם

תנסה להחליף פילטרים!

לאחרונה שידרגת את המהירות ?

פורסם

אם מדובר במחשב שולחני, אז למה שלא תחבר כבל רשת בין הנתב למחשב?

פורסם

באיזו תשתית אתה נמצא? ובאיזה עיר בארץ?

אני בהוט ונמצא בפתח תקווה ולי יש אותה בעייה בימים האחרונים...

זה התחיל לפני כמה שבועות ואם הזמן זה רק הלך והחמיר (יותר ניתוקים ביום).

הזמנתי טכנאי להיום כי לדעתי המודם דפוק, כל כמה דקות זה מתנתק.

פורסם

אז ככה יש לי מודם שמחובר לראוטר ודרך הראוטר אני מחובר לאינטרנט במחשב השולחני שלי..

עכשיו הבעיה שצצה בימים האחרונים זה שכל כמה שעות פתאום אין אינטרנט לגמרי לכמה דקות ואז זה חוזר..

עכשיו הקליטה של הראוטר היא נשארת על 100 אחוז והמחשב מסמן שהאינטרנט כן מחובר , בנוסף אם אני מנסה להכנס לראוטר ע"י 192.168.1.1 זה גם לא נותן לי להכנס למרות שלפי מה שאני יודע אם הוא קולט את הראוטר הוא אמור לתת להתחבר אליו בלי קשר לאינטרנט עצמו..

קיצר מאוד מוזר ואין לי מושג מה גורם לבעיה ומה לעשות..

רעיונות?

EDIMAX במקרה ? :D

אם אין אינטרנט הנתב עדיין מקושר אליך ואתה אמור להגיע אליו.

פינגים הוא מחזיר?

פורסם

אם מדובר במחשב שולחני, אז למה שלא תחבר כבל רשת בין הנתב למחשב?

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

:hizuk:

המחשב נמצא במקום מרוחק מנקודת טלפון ולכן אני נאלץ להשתמש ברשת אלחוטית..[br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:30:11

איזה ראוטר יש לך ? אתה מעמיס עליו לפני שזה קורה (אימיול, ביטורנט וכו') ?

3CRWER100_200-75 וכן זה קורה בדרך כלל שאני מפגיז קצת בביטורנט..

אבל עוד תוספת חשובה זה שבאותו הזמן בלפטופ אחר כן יש לי אינטרנט מה שמחזק אצלי את המחשבה שאולי מדובר באיזה תולעת או וירוס שהתלבשו לי על המחשב למרות שזה עדיין מוזר מה שקורה כאן..[br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:32:42

באיזו תשתית אתה נמצא? ובאיזה עיר בארץ?

אני בהוט ונמצא בפתח תקווה ולי יש אותה בעייה בימים האחרונים...

זה התחיל לפני כמה שבועות ואם הזמן זה רק הלך והחמיר (יותר ניתוקים ביום).

הזמנתי טכנאי להיום כי לדעתי המודם דפוק, כל כמה דקות זה מתנתק.

ADSL מהירות 5 מגה בכפר-סבא..

פורסם

שידרגת לאחרונה מהירות ?

תחבר באופן זמני את המחשב ישירות ללא שום דבר אלחוטי ותראה אם הבעיה נפתרת..

פורסם
  • מחבר

שידרגת לאחרונה מהירות ?

תחבר באופן זמני את המחשב ישירות ללא שום דבר אלחוטי ותראה אם הבעיה נפתרת..

לא שידרגתי מהירות וכמו שאמרתי המחשב רחוק מהנקודת טלפון ככה שאני לא יכול לחבר ואתו בלי ראוטר

פורסם

תנסה שני דברים:

1. כנס לתפריטי הנתב בלשונית ה-WIRELESS ושנה את ערוץ העבודה של הנתב.

2. בתוכנת שיתוף הקבצים תוריד מעט את מספר ה-COONECTION שהיא פותחת. כמה מעט -- תתחיל בלהוריד 30% מהערך שיש שם. בדרך כלל יש שם 200 אז תרד ל-140 ותראה אם יש שיפור.

פורסם
  • מחבר

תנסה שני דברים:

1. כנס לתפריטי הנתב בלשונית ה-WIRELESS ושנה את ערוץ העבודה של הנתב.

2. בתוכנת שיתוף הקבצים תוריד מעט את מספר ה-COONECTION שהיא פותחת. כמה מעט -- תתחיל בלהוריד 30% מהערך שיש שם. בדרך כלל יש שם 200 אז תרד ל-140 ותראה אם יש שיפור.

יש שם בלשונית ערוצים 13 ערוצים לבחירה ( כרגע זה על מספר 7 ) וגם אפשרות של AUTO .. מה בעצם האפשרות האוטומטית? סוג של רנדום או משהו? לשים על מספר אחר או אוטומטי?

עדכון בנושא:

זה נראה כאילו פתאום UTORRENT הנחמדה והכולכך יעילה משתקת את האינטרנט.. ברגע שאני מפעיל אותה עוד לפני שמשהו מתחיל לרדת הוא משתק לי לגמרי את האקספלורר וברגע שאני סוגר את התוכנה האקספלורר חוזר לעצמו אחרי איזה דקה..

ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ואין לי מושג מה לעשות.. הורדתי את מספר החיבורים ל150 אבל לא נראה לי שזה מה שאמור לפתור את הבעיה

בקשר לתוכנת ההורדה למה בעצם שאני יוריד את מספר החיבורים? מה הסיבה שזה פתאום יכול לקרות מצב כזה? זה הרי יפגע לי בהורדות הקבצים הרבות שלי..

פורסם

בחר בערוץ 5 או 9.

לגבי ה-CONNECTIONS -- אם יש לך הרבה הורדות במקביל, כנראה שהראוטר לא עומד בעומס החיבורים היוצאים והנכנסים. תקטין את מספר ה-COONECTIONS.

פורסם
  • מחבר

בחר בערוץ 5 או 9.

לגבי ה-CONNECTIONS -- אם יש לך הרבה הורדות במקביל, כנראה שהראוטר לא עומד בעומס החיבורים היוצאים והנכנסים. תקטין את מספר ה-COONECTIONS.

מה ההבדל בין מספרי הערוצים?

ואיך אתה מסביר את זה שעד היום במשך שנה שלמה הוא כן עמד בעומס?

פורסם

אין כמעט הבדל בין מספרי הערוצים. התקן האלחוטי מגדיר מספר ערוצי עבודה אפשריים מתוך מטרה ששני נתבים סמוכים לא יפריעו אחד לשני. "בחרתי" ב-5 או ב-9 כיוון שהם רחוקים ב+2 וב--2 מהערוץ שבו אתה נמצא.

לפני שנכנס לתחקירי ועדת החקירה, אולי קודם תשנה את מספר ה-CONNECTIONS ונראה אם זה בכלל מטפל בבעיה שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים