עבור לתוכן

עזרה בבחירת UPS תקציב: כ-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מעוניין לקנות אל-פסק (UPS). כאן המקום לציין שאין אני מבין בנושא זה כמעט, ולכן אין לי מושג איזה חברות מומלצות, איזה מתח אני צריך וכו'. מה שכן, אני אנסה לפרט את דרישותיי, ואולי תוכלו לעזור לי למצוא UPS מתאים. לUPS אני רוצה לחבר (אני רושם את כל מה שיש לי שמתחבר בצורה זו או אחרת למחשב, כי אני מניח שאם הוא לא יהיה מחובר לאל פסק, הפגיעה יכולה להגיע מכיוונו, כלומר מהחיבור שלו לחשמל - תקנו אותי אם אני טועה...):

1. מחשב פנטיום 4 די סטנדרטי (כ.סמך 7600GS אני חושב, HD פנימי בודד).

2. מדפסת לייזר צבעונית LEXMARK C510

3. מכשיר משולב של BROTHER

4. ראוטר EDIMAX

5. מודם ADSL שקיבלת מבזק (חיבור לחשמל ולרשת)

6. רמקולים של מחשב

7. מסך LCD 17 אינץ' של LG.

8 הבנתי שיש חשיבות לחיבור USB - הייתי רוצה שיכלול גם את האופציה הזו.

המטרה העיקרית שלי היא מניעת איבוד מידע ופגיעה ברכיבי החומרה במחשב ומסביב. אין לי צורך לזמן עבודה רב כאשר המחשב מחובר ל-UPS.

אני רוצה שהאל פסק יוכל לבצע כיבוי של המחשב בלי התערבות שלי בזמן הפסת החשמל.

התקציב הוא כ-500 ש"ח, אך אם יש משהו איכותי ששווה חריגה קטנה, אין עם זה בעיה.

אשמח אם תוכלו להפנות אותי לדגמים מומלצים, ולנתונים שחשובים לבדוק לפני קניית דגם UPS, בהינתן הדרישות שלי.

פורסם
  • מחבר

מישהו? אולי?

פורסם

שלום לך

לפי המפרט שלך ולפי גבולות התקציב הייתי ממליץ לך על ה PRPC750 של אדוויס.PRPC זו סדרה מוצלחת של מכשירי אל פסק והם פיתרון טוב ולא יקר

לרוב מפרטי המחשב.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624

הנה השוואת מחירים.כמובן שזה יכול להוות אידיקציה ואתה יכול ללכת לחנות מחשבים מוכרת שלא מצויינת ברשימה ולהתמכח במחיר...

אם יש עוד שאלות אשמח לעזור

יום טוב ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

רציתי לדעת:

האם אפשר לחבר את כל הציוד ההיקפי שרשמתי (מבחינת ההספק הנדרש)? ואם כן, כיצד? אני צריך להוסיף מפצל?

והאם הוא מבצע כיבוי מסודר?

תודה.

פורסם

יש מתאם שאתה יכול לבקש עם האל פסק

אתה צריך לבקש אותו במיוחד זה ניקרא "מתאם קופלונג כפול"

זה הופך את השקעים של האל פסק לשקע ישראלי - ואז על אחת היציאות אתה יכול לחבר מפצל חשמל רגיל

ולחבר מודם ראוטר מטען לפלפון מסך דק

***אבל שים לב**

אל תחבר מעבר לציוד שרשמתי פה רמקולים מוגברים מדפסת פקס סורק

מערכת סטריאו אסורים בחיבור לאל פסק.

ציוד כזה אתה מחבר ביציאה של המייצב מתח המובנה - היא בדרך כלל בצבע לבן.

ברגע שהתוכנה שמגיעה איתו מותקנת הוא מזהה הפסקת חשמל ומכבה את המחשב.

וחשוב מאד לבקש דגם עם יציאת USB

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שיש 2 סוגים של חיבורים באל-פסק:

1. חיבור שנותן מתח מבטריה, אליו אני מחבר את המחשב, מסך, מודם וראוטר.

2. חיבור שמונע קפיצות בזרם החשמל אבל לא מספק מתח, אלא מספק הגנה כך שמתח שמגיע מהציוד ההקפי שמתחבר למחשב לא ישפיע על המחשב עצמו.

הבנתי נכון?

פורסם

הבנת נכון

חיבור אחד מוגן מקפיצות מתח ונפילות מתח ויש לך שניים כאלה אחד למסך ואחד למחשב - זה יושב על הקו של הסוללה.

חיבור אחד יושב רק על מעגל ההגנה נגד קפיצות מתח - במיקרה של הפסקת חשמל כל מה שיחובר אליו יכובה.לרוב בצבע לבן או

מצויין מעליו שהוא ללא הגנה מהפסקות חשמל.בחוברת שתקבל עם האל פסק יוסבר איזה שקעים בדיוק הולכים לכל דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים