עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FM 2009 שוחררו 2 DEMO

Featured Replies

פורסם

אני משחק בזה כבר מאתמול וצברתי כמה שעות משחק. בינתיים המשחק הוא די טוב ומנוע ה-3D סביר (הוא נראה לא משהו אבל לפחות השחקנים מתנהגים באופן הגיוני על המגרש) אבל קיימת בעיה גדולה והיא בעיית הפציעות - אני משחק עם מילאן ואני במשחק השלישי של העונה וכבר יש לי 5 שחקני הרכב פצועים (נסטה בחוץ ל-5 חודשים, אינזגי לחודשיים, קאקה חוזר עכשיו מפציעה של חודש, סנדרוס פצוע לחודש וכך הלאה).

אחרי בדיקה בפורומים של SI נראה שמדובר בבעיה ידועה ויצא לי לקרוא על מקרים שבהם לאחד המשתמשים בפורום נפצעו 4 שחקנים בצורה קשה בזמן המשחק והוא סיים אותו עם 7 שחקנים או משתמש אחר שיש לו בערך 12 שחקנים פצועים בסגל.

פורסם

גם אני משחק בו. בסך הכל משחק טוב ושיפרו הרבה, כל הקטע של ה3D לא כל כך מעניין אותי, יותר כמו גימיק בשבילי. כנראה שאני שייך לold fashioned שמעדיפים לראות את השחקנים בצורת עיגולים סתמיים.

הדבר המעצבן הוא שהמשחק סובל בינתיים מהמון בעיות טכניות(שאמורות להיפתר בקרוב ע"י טלאי). לי למשל הוא היה נתקע אם הייתי מפעיל אותו במסך מלא אז עכשיו הוא עובד בתוך חלון. לא כל כך מפריע האמת אבל עדין מעצבן שזה בעיות בליטוש של המשחק.

בנוגע לפציעות. כמו ש"תמיד מחייך" כבר טען פה זה פשוט היבט בלתי נסבל בדמו. אצלי כל משחק נפצעים לפחות שני שחקנים, לפעמים בלי אפשרות בכלל להחליף אותם. שלא לדבר על זה שהם חוזרים ממשחקי ליגת מילואים פצועים, ממשחקי נבחרות, נפצעים באימונים ובקיצור הוצאתי על הסגל שלי בסיטי 150 מליון! ומתוך ה8 שחקני רכש שהבאתי 6 פצועים. מעצבן, מתסכל ולא ריאליסטי.

דבר נוסף שחשבתי שישפרו וככל הנראה לא ממש עשו את זה הוא מערכת ההעברות.

למשל הצעתי על אגוארו 70 מליון, אתלטיקו הסכימו ואז ניגשתי להציע לו חוזה של 300 אלף פאונד לשבוע פלוס מענק חתימה של 13 מליון פלוס הפרמיות הכי גבוהות שיכולות להיות על הופעה במשחק/הבקעת שער. כל זה ל5 עונות.

כמובן הוא לא הסכים וזה נראה לי פשוט לא ריאליסטי. אמנם סיטי היא לא הקבוצה הכי גדולה בעולם, כנראה גם לא בדרג השני אבל בשביל שכר תנאים כאלו אני לא מאמין שהיה שחקן שיסרב.

פורסם

אני מאמין שזה בעיקר בגלל שהסיטי עדיין לא קבוצת צמרת לפי הגדרת המשחק, אני בטוח שאם היית מציע לו חוזה כזה במנצ'סטר יונייטד הוא היה עובר.

עוד משהו לא ריאליסטי - הצעתי על מאור בוזגלו 3 מיליון דולר ומכבי ת"א קיבלו את ההצעה אבל הוא רצה שכר של 62 אלף דולר לשבוע(!) כאשר הוא מרוויח מקסימום רבע מזה בקבוצה שלו, כמובן שאמרתי לו ללכת לחפש את החברים שלו...

פורסם

אני מחכה למשחק המלא.

בשנים האחרונות כל ה FM היו אותו דבר. שינויים ממש קטנים. פה שינו משהו חוץ מה 3D?

פורסם
  • מחבר

נוסף קטע נחמד של מסיבות עיתונאים לפני משחקים חשובים ובפתיחת עונה

פורסם

הפסקתי לשחק כרגע בדמו עד שבעיית הפציעות תיפתר, קשה לי להבין איך מתוך חמישה חלוצים במילאן אני מוכרח לשחק עם חלוץ אחד (כאשר חלוץ נוסף הופך להיות כשיר, באורח פלא החלוץ הראשון נפצע אחרי מספר ימים). הנה דוגמא מהפורום של SI שממחישה את הבעיה:

http://community.sigames.com/showthread.php?p=1940648#post1940648

חשוב לי לציין שהורדתי את האינטנסיביות של האימונים לרמה רגילה ולמרות זאת השחקנים ממשיכים להיפצע...

פורסם

בכל פעם שאני מנסה לטעון משחק שמור (הדרך היחידה בה אפשר לפתוח משחק בדמו בעצם) אני נתקל בהודעת שגיעה.

מישהו מכיר את הבעיה?

פורסם

אחי הקטן נמצא בdatabase של המשחק :smile1:

חוץ מזה, לא אהבתי כל כך.

פורסם

יפה...

מי זה אחיך הקטן ואיפה הוא משחק?

פורסם

אני היחיד שלא מצליח להתחבר לכל המשחקים האלו?

נשאר נאמן לCM 2001-2002 (עם עדכונים כמובן כל עונה)

(לא ייאמן כמה שנים כבר)

:)

פורסם

עזוב לא להתחבר למשחקים האלו, שאני בפעם הראשונה ראיתי את חבר שלי משחק בזה פשוט לא הבנתי איך אפשר לאהוב את זה. כל מה שראיתי זה רשימות בדו מימד ואלף אחד דברים על המסך ולא הבנתי כלום. מה גם שלא רואים את המשחק אז מה כיף בזה? וחבר שלי היה משחק במנג'ר לפחות 10(!) שעות ביום ככה שזה היה מטורף.

אחרי שניסיתי פעם אחת לשחק במשחק ובאמת בחנתי אותו לעומק פשוט התמכרתי. לא בכדי לדעתי זה משחק הניהול הכי טוב שקיים וגם הכי מקצועי, בגלל זה הוא גם הכי ממכר. תן צ'אנס כמו שצריך לחדש, אני מאמין שגם תתמכר.(רק שיתקנו את הפציעות כבר, אי אפשר שחצי סגל שלי פצוע :pissed:)

פורסם

ניסיתי כל מנג'ר שיצא מאז

אף אחד לא משחזר את הקסם של CM

ואני כבר הרבה זמן בתחום, התחלתי בULTIMATE SOCCER MANAGER 99

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.