פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים ערב טוב לכולםבמערכת כלשהי שאני כרגע בונה שמתי ספק מסוים, והלוח מראה לי דברים מוזרים ביותר-מסילת ה 12 וולט מראה 15 וולט, מסילת ה 5 וולט מראה 6, ומסילת ה 3.3 וולט יושבת על 3.6 בערך.חיווי המתחים לליבה וכו' תקין.בנוסף, שאני מחבר מאוורר מסוים שאמור להסתובב ב 3500RPM, הוא משום מה מחליט להסתובב ב 5000.......אז כמה שאלות1- האם יש אפשרות לעבוד בזמן מוגבל למצב כזה? ובכלליות, מה הגבולות שתקן ATX קובע לגבי זה?2- אין לי מולטימטר, למישהו יש רעיון איך לבדוק בשיטה אחרת אם המתחים של הספק אכן לא תקינים או שהחיישנים בלוח סתם מחורפנים קצת?תודה על כל תשובה או רעיון, זה עניין די דחוף וקריטי.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים סטיה של 3.3 ל3.5-3.6 סבירה, למרות שלא צריכה להיותסטיה של 12 ל15 זה כבר מוגזםאו שיש לך בעיה בקריאת מתחים - ואז יש לך בעיה בלוח אם, או שיש לך בעיה בספק כוח.תשיג מודד מתח ותבדוק איפה הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר ......ידוע לי שיש לי בעיה או פה או שם, הת'רד הזה נפתח בשביל לנסות למצוא איפה... אם היה לי מולטימטר, הוא לא היה נפתח בכלל X:לוח יכול לתפקד בכלל בסטיה כזו?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים לפי דעתי קריאת המתחים שגויה.התקן קובע 5% סטייה אם אני זוכר נכון אבל בטוח שלא יותר מ-10%ואתה רואה 20% מה שלפי דעתי היה מזמן שורף משהו במחשב.תנסה לחבר מאוורר שאתה מכיר את רמת הרעש שלו ממחשב אחר ולשמוע אם הוא עושה יותר רעש במע' הבעייתית.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים רוב הסיכוים שזה בעיה בקריאה שלך הלוח אם..יעזור מאוד אם תפרט איזה מערכת זו (לוח אם וכו)..ובכל מקרה אני ממליץ לך לבדוק אם יש עדכון ביוס..שכן לרוב הבעיות הנ"ל נפתרות בעזרתו..
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר לפי דעתי קריאת המתחים שגויה.התקן קובע 5% סטייה אם אני זוכר נכון אבל בטוח שלא יותר מ-10%ואתה רואה 20% מה שלפי דעתי היה מזמן שורף משהו במחשב.תנסה לחבר מאוורר שאתה מכיר את רמת הרעש שלו ממחשב אחר ולשמוע אם הוא עושה יותר רעש במע' הבעייתית.זה הדבר הראשון שניסיתי. מאוורר שאמור להסתובב ב 3500RPM מסתובב שם ב 5000 (40 מ"מ) ו 120 מ"מ שאמור להסתובב ב 800 מסתובב שם ב 1100-1150. בנוסף, הצורב נפתח במהירות פי 2 מהרגיל S: המגש שלו אשכרה עף החוצה, זה ממש לא מצב תקין.רק מחר אני אוכל לחבר ספק אחר ולראות אם הבעיה היא באמת בקריאה של הלוח אם, מה שאני ממש לא חושב.שכחתי לציין- זה ספק מיקרו ATX דרעק כזה, ג'נרי בעיקרון. רק שלשום נודע לי איפה להשיג מיקרו ATX של FSP בארץ....לגבי "לשרוף משהו במחשב"-אני בספק שזה ככה. לפי מה שקראתי, תקן ATX קובע שכיבוי הספק בגלל מתח יתר צריך להתרחש מתי שיש 15.6 וולט על מסילת ה 12 וולט, או 6.4 על ה 5, או 4.3 על ה 3.3, משהו בסגנון. הביוס של הלוח מעודכן לחלוטין, זו לא הבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 417 שנים מחבר חיברתי HEC 300AR-TFכל המתחים תקינים.הספק מיקרו ATX שלי דפוק, באסה.טוב, נביא חדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.