פורסם 2009 בפברואר 716 שנים יש מישהו שמוכן להתייחס לשאלה שלי על הגבלת הפריימים? או שאתם אומרים שאף אחד פה לא שם לב שיש הגבלה כזאת, או שזה לא מפריע לו..
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים יש לי בעיה עם המשחק. קניתי את המשחק (רק סידיקי) התקנתי והכל ואני מנסה להתחבר וזה אומר לי שאין חיבור אינטרנט פעילויש חיבור אני מצליח לגלוש באינטרנט איסיקיו והכל. למישהו היה את הבעיה הזאת?
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים http://portforward.com/routers.htmזה המדריך. אתה בוחר את הראוטר שלך, ואז את התוכנה(רד אלרט 3) ועושה מה שרשום.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים יש לי בעיה עם המשחק. קניתי את המשחק (רק סידיקי) התקנתי והכל ואני מנסה להתחבר וזה אומר לי שאין חיבור אינטרנט פעילויש חיבור אני מצליח לגלוש באינטרנט איסיקיו והכל. למישהו היה את הבעיה הזאת?רוב הסיכויים שזה הפיירוול של המחשב חוסם ולא הראוטר.תנסה לאפשר חיבור של המשחק לאינטרנט דרך הפיירוול (אם זה של ווינדוס זה בתור "חריג", אם זה פיירוול אחר זה הגדרה שלך)אם אתה מסתבך תנסה לסגור את הפיירוול זמנית ולהכנס אז.
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים כדאי לכם לקרוא את זה http://forums.commandandconquer.com/jforum/posts/list/9317.pageנקודות מפתח למה שיהיה ולא יהיה בUPRISING.
פורסם 2009 בפברואר 2116 שנים ^תודה. Throughout the Yuriko Campaign, Yuriko will be able to be upgraded with new powers and abilities. מעניין. The Shogun Executioner may return. נקווה שלא. There is NO GUARANTEE that the units in Uprising will be patched into Ra3. אני מקווה שלא.
פורסם 2009 באפריל 616 שנים יש לי בעיה במשחק, הוא עושה לי בעיות עם החיבור לאינטרנט - בהתחלה לפעמים זה הצליח להתחבר ולפעמים לא, ועכשיו בכלל לא.הוא כותב לבדוק את החיבור אבל החיבור פועל.ניסיתי לסגור את הפיירוול אבל לא עזר...מיותר לציין שהמשחק מקורי והדיסק בכונן.מישהו יכול לעזור?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים לי אותה בעיה, ניסיתי כמוך לעשות, ניסיתי לעשות RESET כללי למודם לשדרג לו תFIRMWARE, ווד כמה דברים וכלום.או שהוא עובד או שהוא לא, חד וחלק.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת אני נכנס למשחק, וזה פשוט לא עובד זה אומר שאני צריך לבדוק את החיבור שלי לקו האינטרנט. בהתחלה שקניתי את המשחק הכל עבד בסדר ועכשיו זה התחיל לעשות בעיות, למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?חשוב לציין שגם אצלי המשחק מקורי וכל הפאצים עודכנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.