פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אגב, כשהסובייטים שלחו עליי ספינות טילים ולא היה לי זמן להתעסק איתם, פשוט העברתי אותם ליבשה עם הכרונוספיר. דרך טובה לטפל בהם. חחח ענק
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אם הרוסים חזרו בזמן וחיסלו את אינשטיין איך זה שלאמריקאים עדיין יש כרונוספיר?
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אם הרוסים חזרו בזמן וחיסלו את אינשטיין איך זה שלאמריקאים עדיין יש כרונוספיר? זה באמת נורא מוזר. גם המיראג' טנק והפריסם טאוור (שאמנם קיבל שם אחר, "ספקטרום", אבל מתפקד בדיוק אותו דבר) הם גם המצאות של איינשטיין כביכול. אבל להרוג את פצצת האטום הם יודעים, המניאקים.
פורסם 2008 בנובמבר 2517 שנים אל תשכחו שעלימו אותו אחרי שנתן את ההרצאה שלו ב1929 בדיוק לפני מלחמת העולם ה2 ואחרי שפרסם את התורות שלו / רוב החומר שלו
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים משחק מצוין. רק מה שמוזר בעיני, זה שאני מנצח את המחשב על מדיום במפות עם מים מסביב לבסיסים בלי ליצור צבא בכלל(אני משחק רק עם הסובייטים).בונה 5 מגדלים בבסיס, שמורידים את הקבוצות חיילים שהוא תמיד שולח, ופשוט בונה רק את נטשה. שוחה איתה מעבר לבסיסים של הכוחות האחרים, ופשוט מוריד בניינים...נשמע כמו הAI של GENERALSיהיה לי תקציב למשחק רק חודש הבא. כמה משימות יש ל coop ?
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים מה זה בדיוק ה CO OP? עם מי מומלץ להתחיל את המשימות?למה הגרפיקה של היחידות האנושיות כל כך מצועצעת? SCREEN SHOT של ה ONLINE אפשר? תודה מראש נ.ב. עד עכשיו אני ממש מאוכזב
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים זה אתה + שחקן אמיתי נגד היריב שבמקרה הזה הוא המחשבואיך זה עובד בעצם? כאילו אותו צבא שמתחלק לשניים? או שני צבאות שונים ?
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים בכול משימה יש אותך , האויב + עוד שחקן שמשחק איתך נגד האויב . אם אתה מכניס שחקן אנושי אז הוא משחק איתך נגד האוייב . אחרת המחשב משחק אותו
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים ואיך זה עובד בעצם? כאילו אותו צבא שמתחלק לשניים? או שני צבאות שונים ?זה בעצם אתה + שחקן נוסף(מחשב או חבר דרך האינטרנט, החלטה שלך) ששולט על צבא נוסף מאותו סוג ועוזר לך בשלב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.