עבור לתוכן

הקמת רשת קוית 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אלהן, היום אני לוחץ הכל.

שאלה נוספת:

יש נקודה אחת שבגלל אילוצי כבל טלפון, מחוברת רק ב-4 גידים.

יש עם זה בעיה לשאר הכבילה?

ועוד דבר בלחיצה לשקע של 4 גידים משתמשים רק בצבעים ירוק/לבן ובכתום/לבן?

פורסם

אין עם זה בעיה. הזוגות הרלוונטים הם אכן הירוק והכתום.

פורסם
  • מחבר

נכון, שיחקתי עם זה לבד וגיליתי שזה עובד.

כמעט סיימתי את העבודה..... רק עוד כמה שעות...

רק רציתי להגיד משהו (אולי זה כבר היה ידוע לכם מקודם) אבל לשקע גיווס (אלה עם השני פסי קורונה) לא צריך לוחץ ולא מברג דק כלל וכלל.

הם באים עם מכסים כאלה שמתאימים ללחיצה בבת אחת של כל פס. פשוט הנחתי את הגידים, מעליהם את המכסה שבא עם המוצר ולחצתי אותו קל ופשוט עבד.

אגב אם הכל עובד ואני נכנס למיקומי הרשת ורואה חיבור של 100 מ"ב יש עדיין יש משהו שלא עובד תקין או יש סיבה לקנות את הטסטר?

פורסם

מניסיון שלי (פתחתי על הנושא הזה שרשור לפני כמה שבועות) גם אם יש לך דיווח על 100MBPS עדיין זה לא מבטיח שכל הכבל לחוץ כמו שצריך. אם בחיבורי הרשת בפועל אתה מסוגל להעביר קבצים ולגלוש באינטרנט, כנראה שהכבל תקין ואז לא צריך טסטר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי, בכל המחשבים מופיע חיבור של 100mbps , יש גלישה ויש העברת קבצים בין המחשבים

הייתה בעיה בבדיקות כשהתברר לי שכל כבלי הרשת הישרים החיצוניים שלחצתי בעצמי לא תקינים, לא יודע מה הסיבה

בדיעבד גיליתי שהלוחץ RJ45 התעקם או שסתם היו לי ידיים שמאליות. אבל הלחיצות קרונה עובדות כראוי.

במהלך היום מן הסתם הבעיה נפתרה על ידי קנייה של כבלים מוכנים...

זהו העבודה הסתיימה לה (חוץ מגימור מכסה+שקעי גיווס לתיבת תקשורת אבל זה מודינג ממש קטנצ'יק).

עוד קצת תמונות:

dscn0574wu8.th.jpgthpix.gif

dscn0573yl0.th.jpgthpix.gif

dscn0569qq7.th.jpgthpix.gif

הכל עובד פשוט טוב.... הרבה יותר טוב מהאלחוטי, השיתוף קבצים ברשת פשוט מדהים, מה שהיה באלחוטי לא מתקרב לזה...

אני מרוצה כל כך שאי אפשר לתאר.

ממליץ בחום בראיה לאחור זה ממש לא מסובך, אפשר לעשות את זה עוד יותר טוב ויותר זול (לקנות כבלים חיצוניים במקום ללחוץ בשיטת עשה זאת בעצמך שמצריך קניית לוחץ,קניית שקעים בעלי שני פסי קרונה שגם איתם לא צריך בעצם לוחץ יעודי זה גם הרבה יותר קל ללחוץ אותם).

זאת ההזדמנות להודות לחברי הפורום, לפורום עצמו שנתן לי ידע מא' עד ת' לעשות הכל, (ידע מקדים אפסי).

תודה מיוחד : Cheif Czar_salad :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs::yelclap: :yelclap:.[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 19:27:45

שוב שלום,

הכל נגמר ועובד מעולה מעבר למצופה.

עכשיו אני מוצא את עצמי בחדר שלי עם עודף של כ-35 מטר כבל רשת זרוק על הרצפה.

אין לי מושג מה לעשות איתו, למישהו יש הצעות?

שוב תודה לכולם

פורסם

כל הכבוד. אני שמח שההשקעה השתלמה גם בידע וגם בפעולת הרשת. :xyxthumbs:

לא נורא לגבי הלחיצה של הכבלים, זה דורש קצת נסיון, אז אם נשאר לך קצת כבל מיותר (והלוחץ תקין), תוכל להתאמן :)

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים