עבור לתוכן

מי פה מתאמן במכון כושר ? (לפיתוח גוף)

Featured Replies

פורסם

דיון מעניין :)

אני לא הולכת לחדר כושר אבל אני מתאמנת כבר מעל שנתיים+ בבית.. [יש לי הליכון ואופני כושר].

אני 1.60 וקצת ואני שוקלת 51...

הצלחתי להוריד 6 קילו [!!!], אבל זה היה נורא מזמן... עכשיו אני קבוע על משקל 51 :x[ואני רזה :silly:]

עם זאת לא מוותרת על עוגיות שוקולד צ'יפס :P

• תגובות 98
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד , הרבה בנות לא משקיעות בגוף שלהם .

לדעתי בכללי בנות לא צריכות אימוני משקולות..לרוב אירובי מספיק

פורסם

בנות חייבות אימוני משקולות. זה שהן עושות אירובי מוריד להן את אחוז השומן, אבל הן לא יגיעו למראה מחוטב אם לא תהיה מסת שריר מלמטה שגרום לעור להראות מתוח ובאופן כללי להראות טוב.

בכל אופן, אני עכשיו בתקופת חיטוב, אז המשקלים שלי ירדו דרסטית. אני ממליץ לך להתחיל לקחת חלבונים דרך אגב, או לפתוח להתחיל לחקור בנושא.

המשקלים שלי שהייתי עובד על שרירים היו:

לחיצת חזה חופשית: 65 קילו - 10 חזרות - 4 סטים.

יד קדמית משקל חופשי - 16 קילו כל יד - חזרות - 3 סטים.

בטן (מכשיר שניתן לשים עליו משקלים) - 55 קילו (כן ממש רציתי קוביות) - 20 חזרות

גב (מכשיר ווינץ') 60 קילו - 10 חזרות - 3 סטים.

פורסם

גובה ומשקל גוף ?

מרחם עלייך..חיטוב זה סיוט שלא נגמר...

פורסם

גובה 1.78.

משקל לפני החיטוב - 74 קילו. 14 אחוז שומן

חודש וחצי בתוך החיטוב - 69 קילו.

הפסקתי את האימונים (וקצת מגמגם בדיאטה) עד יום שני, יש לי מועד ג' >:(

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^

סעמקקק

שונא אנשים כמוך!!! :silly:

מי מתחטב מ14 אחוז???

והירידה שעשית היא מאד, אבל מאד קיצונית ולא בריאה, ב14% לרדת קילו בשבוע זה המוןןןןןןן

חבל, לדעתי היית צריך להמשיך במאסה...

ופותח הת'רד,

השיטה שאתה עובד בה לא נכונה,

לא יכול להיות שאתה עושה ארבעה סטים, ובכל אחד מהם אתה מגיע לכשל (מה שאמרת עם מישהו שעוזר לך) בחזרה ה12,

זה לא אפשרי כל פעם לעשות אותו מספר חזרות עם כשל,

זה צריך להיות משהו בסגנון 12-10-8-6...

ואם אתה רוצה להמשיך להתפתח, אני ממליץ לך ללכת לקנות עכשיו אבקת חלבון, סוכר ענבים, וקריאטין, כי בלי זה לא תגיע רחוק.,

ותתחיל לעשות סקאווטים, גם אותם אתה צריך בשביל להתפתח, תתחיל בסמית' משין ותעבור לחופשי.

פורסם

הוא לא צריך שום תוסף בשביל להתפתח ! אם הוא אוכל נכון הוא לא צריך תוספות .

תוספי מזון כמו אבקות חלבון וגיירנים לוקחים אנשים שקשה להם להגיע לכמות הקלוריות היומית שלהם ומחפשים דרך נוחה יותר .

קיראטין זה מומלץ באמת , יום ראשון אני מתחיל סייקל של קיראטין מונוהיידרייט של אופטימום . ואולי אנ יאעשה מיני בקרות בסוף הסייקל (שישה שבועות ) .

חובה חובה חובה בשביל לגדול במהירות לאמן רגליים בצורה איכותית על בסיס קבוע , אני לא הייתי ממליץ לו לעשות בסמית משין כלום...זה לא אותה טכניקה כמו חופשי .

שיתחיל לעשות סקוואט חופשי עם המוט עצמו (בלי משקל בכלל ) ויבקש מאחד החברים לצלם אותו או מהמאמן לתת לו הערות . בנוסף אני ממליץ על לאנגים ,

תרגיל מפרק פשוט , אני כל כך נהנה לעשות אותו !

נ.ב

מישהו פה מתכנן לקפוץ לתחרות לחיצת חזה במודיעין ? ואם אתם משתתפים אז בבקשה תנו קצת פרטים כמו : גיל ,משקל וכמה לוחץ !

פורסם

אני גם מתאמן כבר כמעט שנה (גיל: 15)

פורסם

תרגילים ומשקלים :

תרגיל: חזה חופשי עם מוט משקל : 70kg 4 סטים של 12

תרגיל:חזה עליון עם משקוליות משקל : 20kg כל צד 4 סטים של 12

רק עכשיו שמתי לב לזה...

זה מאוד לא הגיוני שאתה דוחק 70 קילו RM12 ובדאמבלים אתה משתמש רק ב-20 קילו...

אני לוחץ 70 קילו RM10 ומשתמש בדאמבלים של 25 קילו ללחיצת חזה בשיפוע חיובי (חזה עליון ), משקל הגוף שלי הוא 60 קילו .

פורסם

הוא לא צריך שום תוסף בשביל להתפתח ! אם הוא אוכל נכון הוא לא צריך תוספות .

תוספי מזון כמו אבקות חלבון וגיירנים לוקחים אנשים שקשה להם להגיע לכמות הקלוריות היומית שלהם ומחפשים דרך נוחה יותר .

אני בספק אם הוא אוכל את הכמות המספקת...

רק עכשיו שמתי לב לזה...

זה מאוד לא הגיוני שאתה דוחק 70 קילו RM12 ובדאמבלים אתה משתמש רק ב-20 קילו...

מאד הגיוני,

במיוחד עם הוא עושה אותם אחד אחרי השני,

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^

סעמקקק

שונא אנשים כמוך!!! :silly:

מי מתחטב מ14 אחוז???

והירידה שעשית היא מאד, אבל מאד קיצונית ולא בריאה, ב14% לרדת קילו בשבוע זה המוןןןןןןן

חבל, לדעתי היית צריך להמשיך במאסה...

הירידה היא לא מאוד קיצונית. כי לפני החיטוב לא עשיתי הרבה (חדר כושר פעמיים בשבוע וריצות פעמיים בשבוע). אחרי תקופת הבחינות החלטתי לרדת מהדיאטת תקופת הבחינות (אוכל מוכן כל יום בערך, פיצה 3 פעמים בשבוע :S) וללכת על דיאטה נוקשה עם משטר אימונים סדסטי.

ירדתי גם לא מעט בשריר, אבל אין דרך להתחמק מזה, אני פשוט מעדיף לרדת לאחוז שומן שבו אני אראה טוב יותר, ומשם להמשיך להעלות מאסה נקיה כמה שאפשר. במהלך הסמסטר קשה לשמור על דיאטה נורמלית, לכן אני שוקל לקנות אבקת חלבון. למישהו יש המלצות?

פורסם

זה שהיית בלי מסה מלכתחילה רק מדגיש כמה קיצונית הירידה שלך,

אין פה וויכוח, לאנשים עם 17-22 אחוז שומן ממולצת ירידה של חצי קילו בשבוע,

אז אצלך ב %14 קילו בשבוע זה קטסטרופה,

מתחת ל10 אחוז אנשים יורדים אחוז בחודש שתהיה בעיניינים,

חבל שעשית מהלך כזה, ברגע שתכנס למסה אתה תעלה ישר חזרה לאחוז ה"טבעי" שלך, ומשם תמשיך לעלות.

האבקה שנחשבת כרגע לחזקה בשוק היא האופטימום,

יש את הצ'מפיון שהיא הכי טעימה, וגם מאד טובה

ואם יש לך גישה לארצות הברית אז מסלטק, שהיא הטובה בעולם.

עריכה: רק עכשיו שאני שם לב שהיית בחיטוב בלי אבקה, רוב המשקל שירדת הוא מסה, אין מצב לירידה כזו בכל כך מעט זמן.

פורסם

אני כבר מתאמן שנתיים וחצי (השנה הראשונה הייתה פחות רצינית)

שהתחלתי להתאמן(גיל 15 בערך) הייתי בגובה 1.78 בערך ושוקל 58 (!!!)... הייתי ממש רזה,שחיף..

עכשיו אני בן 17 וחצי,1.86 שוקל 72 (נשמע רזה אבל אני לא נראה רזה, כנראה עצמות קלות או משו,הגוף שלי נראה גדול..). בערך 10 אחוז אחוז שומן (נוזלים בגלל הגיינר, בד"כ על 9אחוז שומן שאני הייתי בלי הגיינר)

היקף יד 38.5 ס"מ :yelclap:

מרים בחזה במוט 75 קילו, ודאמבלים שטוח 55 פאונד, דאמבלים חזה עליון 45 פאונד.

יד קדמית בערך 28-30 קילו בפריצ'ר (מוט W בישיבה..), ו35 פאונד במשקולות יד-יד.

לחיצת רגליים בערך 190 קילו, סקוואט עדיין בהתחלה עם 50 קילו, דדליפט גם 50-55 קילו.

ואין לי כוח לרשום תתוכנית היא דיי ארוכה, A1B1 A2B2 ...

ולזה שאמר שסמית' יותר קשה מחופשי זה ממש לא נכון, חופשי הרבה יותר קשה והרבה יותר מועיל, בסמית' הייתי עושה פעם חזה עם 20 קילו כל צד, ושאחי גרם לי לעבור לחופשי הייתי עושה בהתחלה רק את המוט לבד(20 קילו) והיה לי דיי קשה, גם בגלל היציבות, ואחרי זה הייתי עושה די הרבה זמן 15 כל צד וזה היה בהרבה יותר קשה מהסמית' (גם המוט בסמית' הרבה יותר קל, וגם אין את כל עניין הייצוב.)

אני עכשיו מנסה לאכול הרבה כדי לעלות עוד משקל, ואני לוקח גיינר של סיריוס מאס, אני כבר סיימתי שק אחד שעזר לי מאוד לעות משקל כולל הארוחות (בערך 3-4 קילו שריר) עכשיו התחלתי בשק סיריוס השני שלי... מקווה לעלות עוד ;D.

פורסם

אני בספק אם הוא אוכל את הכמות המספקת...

מאד הגיוני,

במיוחד עם הוא עושה אותם אחד אחרי השני,

לך תדע מה הוא אוכל...

אני עושה שלוש סטים של לחיצת חזה RM10 ומיד אחריו שלוש סטים של לחיצת חזה שיפון חיובי עם דאמבלים RM10

בגלל זה זה נראה לי מוזר

פורסם

בן 21 מתאמן כ-3 שנים (רק בשנה האחרונה ברצינות)

גובה 182 משקל 75 אחוז שומן כ 13%

חתירה בעמידה - 70 ק' - 5 חזרות

מתח + 25 ק' - 5 חזרות

סקואט - 90 ק' - 5 חזרות (רגליים של חסידה :'()

דד ליפט - 100 ק' בערך - 5 חזרות (וויתרתי על זה מוקדם בתוכנית כי אני גבוהה וזה פשוט שוחט)

בנץ' - 100 ק' 5 חזרות

יד קדמית בעמידה - 40 ק' - 5 חזרות (מרמה ממש טיפה ;))

לחיצה צרפתית - 40 ק' - 5 חזרות

למי שלא הבין אני מתאמן כרגע בתוכנית 5X5...

עצה למתאמנים המתחילים:

רוב תוספי התזונה סתם נועדו לרוקן לכם את הארנק

אך יש 3 תוספים שהם חשובים מאוד ולפי הסדר הבא-

מולטי ויטמין

אבקת חלבון

קריאטין מונו

עוד עצה:

תעבדו מורכב וכבד - על תפחדו לנסות את התרגילים הקשים - הם אלו שבונים אותכם הכי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים