עבור לתוכן

שגיאה 718/628 בהתחברות לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לך פיירוול?...

התקנתה אולי את האניטיוירוס AVG??..

אני שואל את זה בגלל שבידיוק הבעיה הזאת היתה לי שבוע שעבר ויומיים ניסיתי לפתור את הבעיה כל מה שאתה מתאר זה מה שהיה לי ורק אחרי פירמוט היה לי אינטנרנט והכול טוב ויפה ואז שוב התקנתי את AVG ועשיתי לו עידכון ובום שוב אותה בעיה עשיתי הסרה וזה לא עזר רק שיחזור מערכת ועכשיו הכול עובד אם אין לך את את ה AVG נסה לנתק את הפיירוול ואם אין לך פיירוול הדבר היחיד שנותר זה רק פורמט

פורסם
  • מחבר

יש לך פיירוול?...

התקנתה אולי את האניטיוירוס AVG??..

אני שואל את זה בגלל שבידיוק הבעיה הזאת היתה לי שבוע שעבר ויומיים ניסיתי לפתור את הבעיה כל מה שאתה מתאר זה מה שהיה לי ורק אחרי פירמוט היה לי אינטנרנט והכול טוב ויפה ואז שוב התקנתי את AVG ועשיתי לו עידכון ובום שוב אותה בעיה עשיתי הסרה וזה לא עזר רק שיחזור מערכת ועכשיו הכול עובד אם אין לך את את ה AVG נסה לנתק את הפיירוול ואם אין לך פיירוול הדבר היחיד שנותר זה רק פורמט

אין לי פיירוול.

וואלה אחי יש לי AVG!

אולי יש דרך למחוק את הAVG כולל כל הקבצים וההגדרות שלו שיותר טובה מהUNINSTALL ומחיקת התיקיה וזה יסדר את הבעיה מישהו???

פורסם

זו בוודאות בעית DRIVER או בעית חומרה במחשב. איזה כרטיס רשת יש לך? תעלה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלך.

פורסם

אישית אני גם חיפשתי תוכנה שמוחקת ממש הכול ולא משאירה שאריות אבל לא מצאתי

מקווה שיעזרולך כאן

ואני בטוח שזאת הבעיה!

פורסם
  • מחבר

זו בוודאות בעית DRIVER או בעית חומרה במחשב. איזה כרטיס רשת יש לך? תעלה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלך.

יש לי לוח אם MSI K8N NEO2 PLATINUM עם 2 יציאות רשת

1311788020.JPG

פורסם
  • מחבר

הבעיה אכן היתה הAVG בלבד, הסרתי אותו ועכשיו הכל עובד יופי!

תודה רבה רבה לכולכם אין עליכם פורום הכי מקצועי בערץ!!!

פורסם

רואה אח שלי אמרתי לך :yelclap:

יש להיזהר מהאנטיורוס הזה!

אני שמח שעובד :xyxthumbs:

אם תוכל לשנות את הכותרת שהבעיה נפתרה ולרשום" בעיית התחברות אינטרנט-שגיאה 628/718 -בעייה נפתרה נגרם עקב AVG "

יעזור לכל אלו שיתקלו בבעייה ואז יהיה אפשר לחפש ע''י הכותרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים