פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים ההארדיסק מיועד לגיבוי של סרטים, מוזיקה, תמונות וכו'.באחת החנויות שבדקתי לא המליצו לקחת הארדיסק נייד ואמרו לי כי עדיף לקחת הארדיסק נייח,להניח אותו במחשב ולחבר אותו מתי שצריך להעתיק גיבוי וככה האורח חיים שלו יהיה ארוך יותר.מה דעתכם בעניין?מצד שני הוא לא יהיה נייד בכלל, לא אוכל לעבור איתו ממקום למקום (מה שפחות מעניין אותי).אז מה בעצם מומלץ? נייד או נייח? של WD? איזה דגם מדוייק? ומה סביבת המחירים?והאם אתם ממליצים WD או SEGATE?תודה רבה לכם!
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים זה ישמע מטומטם אבל...אם אתה רוצה ניידות- נייד. אם לא- נייח. פשוט כמו סוכריה על מקל.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים למטרת גיבוי אני הייתי לוקח נייד.לא משנה שם החברה (WD או סייגייט למשל) אלא הדגם.
פורסם 2008 באוקטובר 2817 שנים מחבר ממש לא המליצו לי על נייד, לא משנה החבר'ה אפילו לא WD.מה דעתכם בעניין? ורציתי לדעת מה אורח החיים של הארדיסק פחות או יותר?
פורסם 2008 באוקטובר 2917 שנים לא הבנתי את השאלה שלך.כעיקרון עדיף שהכונן ישב בתוך המארז, אבל אם יש לך צורך בניידות אז תקח כונן במארז חיצוני.בנוגע לשאלת אורך החיים של כונן קשיח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.