עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת כ.רשת אלחוטי בטווח לא רגיל

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו'

הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו

זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות

אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו

אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר

יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ.......

אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...

פורסם

באופן בסיסי אני ממליץ לך לרכוש כרטיס PCI ולחבר אליו אנטנה עם כבל מאריך (כזו -- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2282). את האנטנה מקם על החלון כך שתחסוך קיר אחד לפחות ותכוון אותה אל הדירה של החבר שלך. אם הנייד שלך החבר שלך הצליח לדלג את המרחק הזה, גם כרטיס רשת עם אנטנה משופרת יעשה את העבודה. לחילופין אתה יכול לבנות אנטנה כזו בעצמך -- ראה בסטיקי או חפש "קנטנה".

פורסם
  • מחבר

ואיזה כ רשת אלחוטי לקנות..? יש משו ספציפים עם חיבורים או משו כזה או כל כרטיס שיהיה PCI

פורסם

ה-EW7128G של EDIMAX יהיה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים