עבור לתוכן

צריך עזרה עם הדרייברים של ה xonar d2

Featured Replies

פורסם

הבוקר קיבלתי את הכטיס, ותחילה באמת הייתי רוצה לציין את השירות הנהדר שקיבלתי מנעה מחשבים, אני בהחלט ממליץ לקנות משם את הכרטיס (או כל דבר אחר בעצם).

ועתה לנושא הדיון - אין לי מושג איך להגדיר את הדרייברים בצורה הטובה ביותר לשמיעת מוסיקה. כרגע אני שומע דרך אוזניות RP-21 שמחוברות ישירות לכרטיס (לכניסת front). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה עושים כאן, כי יש די הרבה אפשרויות :(

תודה מראש :]

פורסם

תהיה קצת יותר ספצפי, מה בדיוק אתה רוצה להגדיר?

תכל'ס הרבה מההגדרות תלויות במערכת\אוזניות שאתה שומע בהם, כלומר אופציות מסויימות ישמעו יותר טוב במקרים מסויימים ופחות טוב במקרים אחרים.

כעקרון תמיד עדיף שכל ההגדרות יהיו הכי מאוזנות ו"טבעיות", כלומר כמה שפחות אפקטים, משחקים באקוולייזר וכו'. אבל זה בהנחה שהמערכת באמת איכותית שהיא לא דורשת שום מניפולציה של הסאונד.

אצלי אני מעדיף לשמוע כשה דרייבר במצב של HIFI, כי זה באמת נשמע יותר טוב במערכת שלי.

כמו כן אני בדרך שומע כשה SMART VOLUME מופעל, כי שוב אצלי הסאונד נשמע ככה יותר מאוזן ופחות צורם.

לדעתי פשוט תתנסה במצבים השונים ותראה איך אתה שומע הכי טוב עם האוזניות שלך. אין מצב אופטימלי לכל המערכות.

פורסם
  • מחבר

סבבה, זה מה שאני אעשה. תודה p:

פורסם

מה זה בכלל הSMART VOLUME הזה?!

פורסם

מה זה בכלל הSMART VOLUME הזה?!

"Smart Volume Normalizer: Normalizes the volume of all audio sources into a constant level and also enhances your 3D sound listening range and advantages in gaming"

פורסם

בקיצור לא שווה ;D

פורסם

בקיצור לא שווה ;D

אז זהו שבדרך כלל גם אני לא אוהב "גימיקים" כאלה כשמדובר בסאונד, אבל אני חייב לציין שבמוזיקה זה דווקא די יעיל ומדגיש לפעמים סאונדים שהולכים לאיבוד בדרך כלל. אני מניח שאם הייתה לי מערכת רצינית לא הייתי צריך את זה, אבל בינתיים זה דווקא די חביב.

פורסם

כן, מצד שני זה בטח הורס דינמיות וכו'.

יש סיבות למה יש קטעים שקטים.

אבל אני מניח שאתה צודק, במערכות טובות באמת אין לזה שום צורך.

פורסם

SVN בכרטיסי קריאטיב למעשה. זה מגביל תחום דינאמי ואני לא ממליץ בחיים להשתמש בזה אלא אם שומעים ברמקולים של 20 שקל.

לאוזניות תגדיר על headphones, ותבחר ב-Hi-Fi. זה היופי של הכרטיס הזה שהדרייבר שלו כולל את האפשרות הזו שפשוט מעיפה את כל שאר הדברים שלא צריך.

אגב, אני מציע לנסות גם על 2/2.1 במקום headphones. במקרים מסוימים זה נשמע יותר טוב (כביכול פחות באס, אבל השאר בדר"כ יותר נקי).

Anatoli.

פורסם

אנטולי

אם אני לא מפעיל אפשרויות למינהין כמו 7.1 הדמייה וכו'

יש הבדל בין לבחור רמקולים לאוזניות שם?

ואני תמיד שם HIFI בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

קשה לשמוע את ההבדל בין headphones ל 2 speakers, אבל בכל זאת אני אבדוק.

פורסם

תבדקו באוזניים שלכם. אם תשמעו הבדל תבחרו מה שעדיף. אם לא אז תעשו הגרלה מה להשאיר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים