עבור לתוכן

צריך המלצות לנתב אלחוטי עם טווח מעולה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב.

תודה,

תום

פורסם

די משוכנע זה לא מספיק. תעלה לכאן את השם והדגם המדוייק של הכרטיס האלחוטי שלך -- אתה יכול למצוא את זה במנהל ההתקנים.

פורסם
  • מחבר

לפי האתר [/url=http://www.lge.com/products/model/detail/a1expressdual.jhtml]הזה[/url, יש למחשב הנייד כרטיס Intel® Pro/Wireless 3945ABG(802.11a/b/g). כנראה שבאמת אין MIMO :\

אני מדגיש שאין תקציב מוגבל (כמובן לא ראוטר של 1500 שקל בשביל בית) אבל אני מוכן להשקיע כדי לקבל טווח כמה שיותר גדול.

תודה!

פורסם

עכשיו, כשהברנו את נושא ה-MIMO, בא תגדיר את המרחב האלחוטי שלך. מה המרחק בין המחשב לנתב, כמה מכשולים יש בדרך (קירות, תקרות, ממ"ד)? איזה נתב יש לך היום?

פורסם
  • מחבר

הדירה די קטנה, 110 מטר מרובע. יש ממ"ד אחד וכמה קירות, הממ"ד צמוד לחדר שבו הנתב יושב. זה גם לא קריטי שתהיה קליטה טובה בממ"ד. הכי חשוב בסלון שהוא הכי רחוק מהנתב.

תודה,

תום

פורסם

חסר פירוט:

1. איזה דגם של EDIMAX יש לך היום? זה רשום על המדבקה בתחתית הנתב.

2. רחוק = כמה מטר? כמה קירות בין הנתב לסלון?

פורסם
  • מחבר

אני נמצא עכשיו בעבודה והנתב נמצא בדירה של אבא שלי. פעם הבאה שאני אהיה שם אני אבדוק. אם אני זוכר נכון זה ה6104.

לגבי המרחק, הייתי אומר משהו כמו 15-20 מטר, עם ממ"ד בדרך. סה"כ 2 קירות של הממ"ד וזהו.

פורסם

אם זה אכן ה-6104, הרי שמדובר בדגם ישן שפועל בתקן B. הדגם שמחליף אותו הוא ה-6204 ואם אתה רוצה נתב בתקן N לך על ה-6504.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

יש כמה שינויים בתוכנית.

החלטתי לתת לאבא שלי את הנתב שיש לי בבית (3Com 3CRWER10075) כי גם ככה port forwarding שם דפוק לגמרי ויש לו טווח מספיק טוב.

אז עכשיו אני צריך נתב בשבילי. הדירות שלי ושל אבא שלי זהות, והנתב נמצא אפילו באותו חדר בשתי הדירות. עכשיו כמובן שיש קצת מגבלת תקציב, לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ400 שקל. חשוב לי שהport forwarding הזה יעבוד לי כבר, ואני כן צריך טווח יותר גדול. לא סובל את Edimax, יש המלצות אחרות?

תודה,

תום

פורסם

LINKSYS טוב אבל אם אתה לא מספתדר עם ה PORT FORWARDING ב 3COM לא יודע אם זה יהיה לך טוב.

TrendNet גם טוב

מסכים איתך ש EDIMAX פשוט גרוע , קניתי שתיים בחודשיים האחרונים בעקבות המלצות כאן ולכל אחד היו תקלות שונות , מצחיק.

עם 3COM לעומת זאת יש לי ניסיון טוב מאוד במספר ירות , כול הדירות גדולות משלך ועם יותר מקומה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים