פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים את הנוד אתה מוחק מההוספה/הסרה של תוכניות , בלוח הבקרהתעשה את הבדיקה שהצעתי לך לעשות בפוסט הקודם
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר אוקי הסרתי את הנוד32..מומלץ להתקין אנטי וירוס אחר בינתם ?שבוע הבא אני שולח תזכרונות לחנות ממנה קניתי אותם ולוקח מחבר בינתם 2 גיגה כדי שיהיה לי מחשב וכדי לבדוק תנושא..וכמה זמן אני צריך להשאר את התוכנה דלוקה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אוקיי אני יערוך תבדיקה שבוע הבא שאני יקח תזכרון מחבר ! ושלי עפים למעבדה..העדכן..אשמח אם מישהו יוכל לארגן לי את הדרייברים שאני צריך !!!
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תנסה לאפס ביוס. סבירות נמוכה אבל אולי זה לא בעיית חומרה אחרי כל הבדיקות האלה
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים חב"לז עם נסיונות של טסטים ורעיטים ותוכנות.שגיאה שלך לפי מספר שלה זה בגלל דרייבר וגם אנליזה של דמפ אומרת זה דרייבר.איזה דריבר ? מי לדעת ?אפשר אולי למצוא עם VERIFIER שיש בחלונות אבל אז יהיה קשה וארוך. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר אוקי עידכון קטן בקשר ל2 דרייברים...עידכנתי את הדרייברים של העכבר מקלדת וגויסטיק וזה סידר תבעיה של שתי הדרייברים הבאיםהתקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controllerנשאר לי רק את הדרייבר של הלוח אם. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916ולזה אני לא מוצא שום פתרון בינתם..עכשיו עוד שאלה אני יכול להתקין את האנטי וירוס בחזרה ?
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר UPושאלה קטנה..כבר כמה ימים טובים שאין לי מסכים כחולים (ברוך השם טפו טפו טפו)אני יכול להחזיר את האנטי וירוס ? NOD32 ?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים מחבר הקפצה חשובה...היה לי מסך כחול היוםמה הוא אומר עכשיו ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים לא ממש אומר.... זה בעיה שונה. זה עכשיו MEMORY_MANAGEMENTיש לך פיירפוקס ?היה לך קודם נורטון ?שמת כבר את נוד32 ?כל עידכונים מותקנים ?תריץ פקודה SFC /SCANNOW לתקן קבצים של מערכת.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים מחבר לא ממש אומר.... זה בעיה שונה. זה עכשיו MEMORY_MANAGEMENTיש לך פיירפוקס ?היה לך קודם נורטון ?שמת כבר את נוד32 ?כל עידכונים מותקנים ?תריץ פקודה SFC /SCANNOW לתקן קבצים של מערכת.בחיים לא היה לי נורטון !היה לי נוד32 אמרו למחוק מחקתי אחר כך התקנתי איברה ומחקתי אותו עכשיו יש לי את האבסט שהמליצו לי עליו...וכן כל העידכונים הכי מעודכנים..אם זה בעית זכרון אני פשוט שולח להם אותו ![br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 19:40:32UP
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר עוד הקפצה..מסך כחול למהההה ?? :s05: כבר מיואש...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.