עבור לתוכן

המלצה לדיסק קשיח חיצוני- עד 1 TB

Featured Replies

פורסם

הדיסק ישמש לגיבויים של חומר שקיים על המחשב שלי (מסמכים , סרטים, מוזיקה ומשחקים).

אני מתכוון לנייד אותו מעט מאוד ממקום למקום (אם בכלל). רוב התכנים יגובו מהמחשב שלי. לכן לא איכפת לי שהוא יהיה יחסית גדול פיזית.

הנפח צריך להיות 500-1000 ג'יגה.

עברתי על הודעות בפורום בנושא זה, אולם לא הצלחתי להגיע להחלטה

מה הכי מומלץ לי מבחינת יחסי עלות-תועלת?

מה עדיף מבחינת אחריות?

איזה חברות נחשבות אמינות?

בתודה מראש

פורסם
  • מחבר

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6806

הקישור מביא אותי לאתר הכללי אולם לא למוצר ספציפי. לאיזה מוצר התכוונת?

K.S.P- יצא להם שם רע. האם הם אמינים מבחינת מתן שירות?

ל-WD יש 3 שנות אחריות לעומת SG שיש 5 שנות אחריות. זה באמת משנה? או שלאחר 3 שנים עדיף להחליף את הכונן?

איזו חברה יותר אמינה?

פורסם

אני לא יודע איזו חברה יותר אמינה..

אבל זה לא תמיד משנה. כי אם הייתה סטטיסטיקה, היית רואה שכוננים יכולים להדפק גם שבוע לאחר הרכישה- אפילו אם מדובר בכונן מהחברה היותר אמינה. לגבי האחריות, אני לא חושב שזה משנה בעיקר בגלל ש-5 שנות האחריות של הסיגייט כוללות שנתיים חלקיות- ושמעתי המון גרסאות לגבי השנתיים הללו אז עדיף שתשאל בKSP או בחנות אחרת שממנה תקנה את המוצר.

לגבי הקישור שהבאתי. הוא בסדר גמור, פשוט האתר שלהם קצת מעצבן. תבחר סניף- לא משנה איזה- ואתה תגיע לדף המוצר.

אם נח לך יותר עם אייבורי, על אף כל הדעות עליהם- יש להם מחיר דומה למוצר הזה.

בעיקרון אין משהו ספציפי בו שעושה אותו לכדאי יותר מהאחרים- חוץ מהאחריות (על אף שהיא חלקית בשלב מסוים) והמחיר הנח. אז אם תמצא בחנות כלשהי כונן קשיח חיצוני עם תנאים דומים- או לפחות רק הנוחות של מחיר טוב, אז יהיה כדאי ללכת על זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המידע

פורסם

בקשר לאמינות שים לב שלא משנה איזה חברה ואיזו סידרה, תמיד יש אחוז מסויים של כשלים.

אז אם אתה צריך גיבוי אמין אתה חייב לגבות לפחות על שני דיסקים (או לגבות למערך של רייד 1.

פורסם

אני אובייקטיבי.

פורסם

שני הסנטים שלי:

משיחות עם אנשים, גם בעולם האמיתי וגם באינטרנט, ומאינספור הודעות באינספור פורומים, אני לא הייתי מתקרב לחנויות הבאות, אלא אם מדובר בקניית מארז, או כל חלק שאינו מכני או אלקטרוני:

אייבורי, KSP, מרדנית, נועה מחשבים, והאמת שיש גם כמה מילים רעות על פנדה מחשבים.

מי שקונה מהנ"ל, עושה זאת על אחריותו בלבד.

פורסם

אני אישית פשוט מעדיף לקנות מיבואן רשמי ולא מחנות שהביאה לי את המוצר ב"דרכים לא דרכים", לכן KSP ואייבורי הן מחוץ לתמונה.

(אלא אם כן אני טועה והחנויות כן עובדות מול יבואן רשמי בנושא הכוננים)

פורסם

שני הסנטים שלי:

משיחות עם אנשים, גם בעולם האמיתי וגם באינטרנט, ומאינספור הודעות באינספור פורומים, אני לא הייתי מתקרב לחנויות הבאות, אלא אם מדובר בקניית מארז, או כל חלק שאינו מכני או אלקטרוני:

ואיפה כבודו ממליץ לקנות ???

נועה ופנדה עוד בסדר.בתור אחד חיפאי אני לא מכיר חנויות אחרות.אם יש לך מה להציע אני פתוח להצעות חדשות (TMS מומלץ )

פורסם

נא לא לסטות מהנושא. הודעה הבאה שעוסקת במשהו שלא שאל עליו פותח הדיון- תמחק והכותב שלה יקבל אזהרה על ספאם.

פורסם
  • מחבר

שני הסנטים שלי:

אז איפה מומלץ לקנות את הדגם הבא פרט לאותה חנות:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2084

פורסם

בד"כ לא יהיו לך בעיות איתם במקרה של דיסק קשיח תקול, עד כמה שאני יודע..

אז אתה לא צריך לחשוש מלקנות מהם אותו, לדעתי.

וזה מספיק בנושא של חנויות, זה לא פורום כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים