עבור לתוכן

רשת אלחוטית-מחפש עשרה.

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים.

מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה.

במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט.

במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link.

התקנתי אותו.

וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו.

אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט.

אני כבר לא יודע מה לעשות.

אודה לך על תשובה.

תודה מראש.

פורסם

bigmaind, תשנה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום, אחרת הדיון ינעל. ושלא תכיל את "חייב עזרה דחוף".

אתה יכול לשנות את הכותרת ע"י עריכתה בהודעה הראשונה.

לגבי מה שהולך אצלך שם, גש למחשב שמחובר על הנתב שלך עם כבל ותגדיר את הנתב להתחברות לאינטרנט ע"פ המדריך שקיבלת איתו.

בנוסף מומלץ להגדיר הצפנה לרשת האלחוטית, מידע נוסף תוכל למצוא בסטיקי בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

Czar_salad שלום ותודה..

המחשב שבו יש כרטיס אלחוטי מתחבר למחשב השני..כך נראה.

עדיין צריך להגדיר משהו במחשב שבו הראוטר?

כמו כן..כיצד ואיך?

אודה להסבר בעיברית.

תודה מראש.

פורסם

בקופסא של הנתב צריכה להיות חוברת הפעלה, תפעל לפיה. אני לא מכיר את הנתב שלך לרמה כזאת. מה גם שלא אמרת איזה דגם הוא בכלל.

מחשב אתה לא מגדיר כלום, אתה מגדיר את הנתב דרך המחשב. אתה צריך להכניס בדפדפן את הכתובת של הנתב, בדר"כ 192.168.1.1, 192.168.0.1 או 10.0.0.138. שם, אחרי שאתה נכנס עם הסיסמא לממשק של הנתב, יש לך מקום להגדיר את צורת החיבור שלך ואת השם המשתמש והסיסמא שלך לאינטרנט. בנוסף, יש לך מקום להגדיר הצפנה לרשת האלחוטית.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..אם אני עדיין צריך להגדיר את הראוטר..איך המחשב השני מזהה אותו?

ואחרי שאני מגדיר את הראוטר..איך המחשב השני אמור להתחבר גם?

פורסם

Czar_salad, הבנת לא נכון את הבעיה שלו. הוא מצליח לגלוש לאינטרנט ממחשב אחד, אבל הוא לא יכול מהשני.

ובקשר לבעיה שלך, תבדוק שהוא מקבל כתובת IP חוקית, ושלא מוגדר משהו ידנית. בנוסף, רצוי שתבדוק אם הבעיה היא אולי בדפדפן, ולא בנתב או בהגדרות של המחשב (לפעמים אתה מגלה שמוגדר לך בדפדפן איזה שהוא פרוקסי שכנראה מפריע לך לגלוש).

תנסה לשלוח פינג לנתב, למחשב השני, ולגוגל, ותראה איזה תוצאות אתה מקבל.

שבת שלום.

פורסם

לפי מה שאני מבין ממנו הוא לא ביצע הגדרות בנתב עצמו בכלל, אז יכול להיות שהנתב משמש איכשהו כbridge והוא מחובר דרך חייגן וככה הוא בחיים לא יוכל להתחבר מהמחשב השני.

פורסם
  • מחבר

כיצד אני מבצע את זה?

ואודה על העוזרים בשאלה הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים