עבור לתוכן

ping לIP באירופה

Featured Replies

פורסם

היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת:

213.188.132.25

למי שלא יודע

start<run<cmd<ping 213.188.132.25

פורסם

פינג לא חייב להגיד משהו, במיוחד לא אצל ספקיות שעושות traffic shaping.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר?

בכל מקרה גם רציתי לדעת לאיזה שרת הם מחוברים

פורסם

שספקית שרוצה יכולה להראות שיש לך פינג מעולה ע"י הפקודה PING ועדיין לקבל פינג גרוע במשחקים.

פורסם
  • מחבר

אבל עשיתי בדיקות,אני לא סתם זורק דברים :hat:

פורסם

רק ציינתי שזה מדד פחות טוב מאשר לעשות פינג דרך המשחק או כלי של רשימות משחקים, לא יותר. אני לא ב012 אבל קיבלתי לשם ממוצע של 320 מילישניות.

איזה משחק זה שם בשרת הזה ?

פורסם
  • מחבר

norway ut2004

אני זוכר שהיתי מקבל פינג של 100-117

כש היתי מתחבר מתנתק 200 פעם,אבל עכשיו זה פשוט לא עוזר.

כל הזמן זה 130-180

>:(

ואני לא מצליח להתחבר לxfire בגלל זה.

פורסם

דניאל82, תשנה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום או שהדיון ינעל.

בדיקת ICMP PING היא לאו דווקא מדד כי הספקיות יכולות לתת לפאקטים מהסוג הזה עדיפות טובה ועדיין להאט פאקטים של המשחק עצמו.

חוצמזה, שאם היית טורח לבצע חיפוש או להסתכל על הדפים האחרונים היית רואה שכבר היו דיונים לגבי בעיות עם 012/015 לחו"ל, לכן אם אתה רוצה שאנשים בפורום יבדקו לך ספציפית פינגים לכתובת מסויימת אז אין בעיה, אבל אם זה יהפוך לעוד דיון "הספקית X דפוקה תעבור לספקית Y" הוא ינעל.

פורסם

תנסה לבקש התנסות בחבילת גיימר ולראות אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

דניאל82, תשנה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום או שהדיון ינעל.

בדיקת ICMP PING היא לאו דווקא מדד כי הספקיות יכולות לתת לפאקטים מהסוג הזה עדיפות טובה ועדיין להאט פאקטים של המשחק עצמו.

חוצמזה, שאם היית טורח לבצע חיפוש או להסתכל על הדפים האחרונים היית רואה שכבר היו דיונים לגבי בעיות עם 012/015 לחו"ל, לכן אם אתה רוצה שאנשים בפורום יבדקו לך ספציפית פינגים לכתובת מסויימת אז אין בעיה, אבל אם זה יהפוך לעוד דיון "הספקית X דפוקה תעבור לספקית Y" הוא ינעל.

ok

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים