עבור לתוכן

החלפת לוח אם למחשב נייד דל XPS M1530

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב נייד דל XPS M1530 וככל הנראה אני צריך להחליף לוח אם,מסרתי את המחשב לתיקון במעבדת דל "יעל פתרונות..".(המחשב נרכש בארצות הברית-לפני שבועיים)

כידוע המחשב מגיע עם מספר דיסקים שמתאימים רק למחשב הספציפי הזה במיוחד WINDOWS VISTA OME.אני יודע שכאשר מחליפים לוח אם משנה כל המחשב והוא מזהה אותו כמחשב אחר.השאלה שלי האם במעבדת יעל יודעים לעשות את השיקול הזה והאם יש דרך שהמחשב יזהה את המחשב עם הלוח אם החדש כמחשב שהיה לפני החלפת הלוח?

בנוסף לזאת מסרתי את המחשב כאשר יש בתוכו סיסמת WINDOWS האם אני צריך לאמר ל"יעל" את הסיסמא או שהם יוכלו להיכנס בלעדיה?

*האם לאחר החלפת לוח אם יש צורך לפרמט את המחשב?והאם אתם חושבים שחברת "יעל" ישאירו לי את כונן RECOVERY(הכונן שאיתו יש אפשרות לפרמט את המחשב למצב שהגיע למפעל) כי זה חשוב לי.

*הבעיה של המחשב היא שכאשר מחברים את הAC adapter קודם כל לחשמל ואז למחשב אז המחשב לא מזהה את הAC adapter ואני מקבל שגיאה בBOOT כמו בתמונה הבאה http://blog.10ninox.com/wp-content/uploads/2008/08/windowslivewriterisdell90wadapterfragile-143e1snv10422-1.jpg החלפתי את הAC adapter והבעיה לא נפתרה לכן אני סבור שזה הבעיה של הMotherBoard

פורסם

כל עוד מחליפים לוח לאותו הדגם (ולמה שיעשו משהו אחר), לא צריך לא לפרמט ולא נעליים.

סמוך עליהם שאם הם יצטרכו את הסיסמא, הם יבקשו אותה. תמיד אפשר להעלות מערכת הפעלה מ-CD.

פורסם
  • מחבר

בהנחה ש"יעל" יחליפו לי את לוח האם,האם הדבר לא י עשה בעיות,עם זיהוי הWINDOWS כי כל התכנות מזוהות עם המחשב שהיה לו לוח אם ספציפי שזהו ייחודי למחשב שלי?

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256 משולב על לוח אם,האם הם יביאו לי לוח אם משולב כבר עם כרטיס מסך זה,או שהם יוציאו כרטיס מסך זה מהלוח אם הקודם ללוח אם הזה?

"יעל פתרונות..." זאת מעבדת דל הרשמית בישראל?

פורסם

"יעל" הם אחת המעבדות, אולי לא היחידה.

הם יחליפו לך לוח אם קומפלט, אף אחד לא הולך להסיר כרטיס מסך (שכנראה מולחם) מהלוח.

לא תהיינה בעיות זיהוי עם Windows.

פורסם
  • מחבר

יעל פתרונות היא חברה מורשית מטעם דל העולמי?כיוון שאני חושש שהם יחליפו לי לחלקים פחות טובים.

פורסם

וואי-וואי-וואי כמה אתה חופר. :bash:

תתקשר אליהם ותשאל האם הם חברה מורשית מטעם DELL העולמית. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

האם קורא הכרטיסים בXPS 1530 מולחם ללוח אם או שניתן להחלפה?

פורסם

גבר, אנשים כאן, הם לא עובדי DELL, או מפרקים מחשבי DELL להנאתם.

היחידים שיוכלו לענות לך על השאלות האלה הם המעבדה עצמה, או דל ישראל

חיפוש קטן בגוגל ישיג לך את מספרי הטלפון שלהם, בהצלחה לך!

פורסם
  • מחבר

לאחר שדיברתי עם דל ישראל:

1)קורא הכרטיסים מולחם ללוח אם

2)יעל פתרונות היא המעבדה הראשית של דל ישראל(ומפוקחת על ידי חברת דל העולמית)

כדי לקבל שירות על מחשב יש להתקשר תחילה לדל ישראל לפתוח קריאה ואז לקחת את המחשב ליעל פתרונות לתיקון המחשב.

כדי לקבל שירות על מחשב נייד דל מחו"ל יש להעביר את service tag מחו"ל לישראל.

פורסם

אתה בטוח שיעל פתרונות היא המעבדה הראשית של דל?

אני יודע שCPM היא המעבדה הראשית.

המחשב נרכש רק לפני שבועיים וכבר צריך לעבור תיקון ברמה הזאת? עצוב מאוד.

אתה משלם על עבודה במעבדה או משהו בסגנון?

פורסם

אתה משלם על עבודה במעבדה או משהו בסגנון?

למה שהוא ישלם כשהמחשב באחריות?

פורסם

כי זו אחריות בינלאומית.

שדיברנו עם דל, הם אמרו שמשלמים על השעות עבודה במעבדה, לא על הרכיבים.

פורסם

תגיד לנו כמה רוצים ביעל על הלוח אם.....

פורסם

הוא לא ישלם על הלוח, הוא מקבל אותו במסגרת האחריות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים