פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים שלום לכולם יש לי ראוטר של linksys שלא השתמשתי בו במהלך השנה האחרונה כיום שאני מנסה לחבר אותו למחשב ואני מקבל בקשה לסיסמה הבעיה שהסיסמה שאני זוכר שהכנסתי לו לא נכונה ואני לא יודע איזה סיסמה הוא רוצהלמרות שלחצתי על כפתור הריסט של הראוטר אין לי אפשרות להיכנס אליו ולהגדיר אותו מחדש האם יש דרך להגדיר אותו או לפחות לאתחל אותו תודה על העזרה אודי
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים If you are experiencing extreme problems with the Router and have tried all othertroubleshooting measures, press and hold in the Reset button for 30 seconds. This will restorethe factory defaults and clear all of the Routers settings, such as port forwarding or a newpassword.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים קנפג אותו עם שם משתמש admin סיסמה admin .זה הברירת מחדל.בהצלחה! 1. לא הייתי מציע לעשות את זה. לקנפג עם סיסמת ברירת מחדל זה לא רחוק מלא לשים סיסמא כלל.2. לדעתי כפתור הreset אמור לעבוד. אם עדיין לא, נסה להתחבר לROUTER בכבל רשת (אני מניח שכרגע אתה מנסה בצורה אלחוטית...)בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.