עבור לתוכן

בקשה: המלצה למארז + ספק, 200-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300.

המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי.

לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח:

http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm

עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.)

הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות הזאת ולכן הייתי מעדיף לקנות בה ולא להישאר עם זיכוי שאין לי שימוש לו. הבעיה היא שאינני בטוח שבחנות הזו יכולים להזמין את הדגם הספציפי הזה. בינתיים אשמח להמלצות נוספות למארזים אחרים.

פורסם
  • מחבר

עדכון

בינתיים מצאתי את המארזים הבאים:

על אילו מאלה הייתם ממליצים, ולמה?

פורסם

FSP 300W יחד עם 6C28 של Hec יהוו אחלה שילוב

פורסם
  • מחבר

תודה!

האמת היא שאני באמת מתחיל להתמקד במארזים של Compucase/Hec. אחת הסיבות היא שלפי איך שזה נראה הם פחות או יותר זהים פנימית למארז של Yeong Yang (ואני לא מתכוון שיש להם אותם פיצ'רים - למיטב הבנתי המארזים כנראה מיוצרים ע"י אותו מקור).

אם ככה מה דעתך על מארזים אחרים מהסדרה/סדרה דומה - למשל ה-6C11 או ה 6A19? אני מעדיף אותם מבחינת מראה נטו, בתנאי כמובן שכל שאר הפרמטרים פחות או יותר זהים.

בנוסף לזה, אם מישהו יודע ואולי תוכלו לייעץ לי: רוב/כל המארזים של Compucase מגיעים אופציונלית אם מחברי Tool-less, תעלת אוויר CAG וכו'. האם אלה פיצ'רים שכלולים במארזים שנמכרים בישראל? תמיד? לפעמים? ואיך אפשר לברר ולוודא אם אני מזמין והמארז לא נמצא במלאי בחנות כדי לבדוק?

ולגבי הספק: כיוון שהמארז הוא של HEC יש סיכוי סביר שאם יהיה ספק כלול גם הוא יהיה של HEC. לפי הבנתי החברה מייצרת ספקים איכותיים. האם יש סיבה כלשהי להעדיף ספק 300W של FSP על פני אחד של HEC עם הספק דומה?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

ה-FSP 300W עדיף על מקבילו מבית Hec אבל זה לא משהו עקרוני כי גם ה-Hec טוב בסה"כ והמערכת שלך לא צורכת הרבה.

כעיקרון 6A19 עדיף על ה-6C28 במעט (בעיקר מבחינת גודל פיזי) ככה שאתה יכול ללכת עליו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

מה לגבי ה-6C11? כי אני רואה שמבחינת המחיר הוא כנראה יהיה הרבה יותר זול.

פורסם

אם אני זוכר נכון הוא לא מגיע עם 120mm מאחורה ועם אופציה ל-120mm מקדימה ולכן היתי מוותר

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Xtract, אתה פשוט מקור בלתי נדלה של ידע. :D

דבר אחרון - אתה יודע אולי אם קיים בישראל ה-6A19 (ו/או ה-6C28) עם תעלת אוויר למעבד? כי בכל המקומות שמצאתי בינתיים היא לא מוזכרת כלל.

שוב, תודה רבה על העזרה.

פורסם

זה מגיע כסטנדרט ככה בכל המארזים של Compucase שנתקלתי בהם עד כה (כולל 6C28 שיש לי בבית)

פורסם
  • מחבר

מעולה!

ביום ראשון אלך לחנות ואראה אם יש אפשרות להזמין אותם/מחיר. שוב תודה רבה, עזרת לי מאוד. :yelclap:

אם יש בינתיים המלצות נוספות כמובן שאשמח לקבל. :)

פורסם
  • מחבר

תוספת:

מארזים של Mustiff או Foxconn - איך הם נחשבים מבחינת האיכות, והאם יש מוצרים שלהם שמומלצים בטווח המחירים הנתון?

לחלוטין שכחתי מהעובדה שבניגוד ל-Compucase, את שתי החברות האלה בטוח יש לו אפשרות להזמין, כך שאולי כדאי להחזיק משהו מהם בתור גיבוי.

פורסם
  • מחבר

עדכון:

בסוף בכל זאת הלכתי על ה-Yeong Yang YY5604. אמנם עדיין לא הפעלתי את המערכת, אבל בינתיים אני מאוד מרוצה מהקניה. המארז בנוי היטב ועם פיצ'רים Tool-less מאוד נוחים. וב-204 שקל - כולל ספק 300W של FSP - איך אפשר לטעות? (מצד שני, המארז מגיע ללא מאווררים...)

שוב תודה לכולם (במיוחד ל-Xtract) על העזרה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים