עבור לתוכן

Far Cry 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן. זה הרבה זמן טעינה כל פעם. :-\

• תגובות 588
  • צפיות 71.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ניראה לי שMEDIUM +2AA על 1280*1024 יהיה סבבה...

פורסם

תודה לך מקס.

פורסם

איך המשחק הזה בהשוואה לCOD4 וקרייסיס?

כי את קרייסיס אני לא כל כך אוהב, כל הבלגן עם החליפה המפגרת הזאת... מעדיף COD4

פורסם

אין לך פה חליפה מטופשת ואין לך פה את העלילה הסוחפת של COD4.

אבל יש עולם פתוח ללא טעינות. יש אחלה פיזיקה וגראפיקה ויש אנשים מפגרים.

זהו כעיקרון. אם אתה רוצה לקנות את המשחק אני לא מציע לך כי הוא מתחיל לשעמם מהר ובארץ אין קהילת מולטיץ

פורסם

בנתיים לפי מה שהבנתי מאנשים פה ומאנשים שאני מכיר, 70% מהאנשים שהתחילו אותו לא סיימו וגם לא יסיימו (כולל אני), אז תבין לבד..

פורסם

אני אמנם לא שיחקתי במשחק, אבל זה מוזר לי שבאתרים רציניים המשחק קיבל ציונים מעולים עם הערה קטנה, שלפעמים צריך ליסוע הרבה וזה מעיף. ופה, המשחק ממש בלתי נסבל לאנשים.

יכול להיות שרוב האנשים שלא אוהבים את המשחק, אלו חבר'ה צעירים שאין להם סבלנות, ולכן אין להם כח לכל הנסיעות הללו?

פורסם

אין קשר, אומנם אני "צעיר" אבל אין לי בעיה עם משחקים שצריך לסוע הרבה, לדוג' GTA...

לא חשבו שנייה אחת על איך המשחקים ירגיש שיסיימו אותו, זה פשוט לא נורמלי כמות הנסיעות ההולכות ושבות שצריך לעשות,

עוד משהו מרגיז זה שכל פעם שאתה עוזב נקודת שמירה היא מתאיישת מחדש, שמעתי אפילו על אנשים שקרה להם שפתאום שחקני AI שוגרו להם משום מקום..

חוץ מזה למשחק יש עוד הרבה בעיות, כמו למשל שיש 4-5 משימות, והן חוזרות על עצמן, זה תמיד משהו כמו , תפוצץ משאית\תהרוג מישהו...

עוד משהו זה שאין כמעט עלילה, אין סיפור כללי למשחק, אין אפילו סיפור רקע ! אין סיבה למה הגעת לשם, מי שלח אותך ועוד הרבה הרבה, הדבר

שאותי אישית הכי הטריף זה למה לעזאזאל חייבים לתקוף אותך ?! הם יודעים את המשימה שלך אבל לא יודעים שאתה כל פעם עובד אצל אירגון אחר, ממש מוזר.

ויש עוד הרבה בעיות קטנות כאלא קטנות ומציקות, הכול מתחבר ביחד למשחק מפגר לגמרי שלא שווה שקל.

כל כך חבל על המנוע הגרפי הפשוט מעולה...

פורסם

אז איך זה שמבקרי משחקים רבים נתנו למשחק ציונים מעולים?

אני חושב שהם יודעים מה הם שהם כותבים.

פורסם

תיראה רוב האנשים פה ובעולם לא ניסו לעבור משימה אחת במחש בצורה טאקטית.

יש לך 20 קילומטר לעבור מתוכם יש לך 8 GUARD POSTS ובכל אחד כזה מחקים לך בריונים חמושים שירו עליך. לרוב גיימר ממוצע יכנס בשומרים האלא בלי מחשבה תחילה. אבל אם תחפש דרכים יותר שקטות יהיה לך הרבה יותר כיף. אני את המשחק עברתי פעמיים. עכשיו אני עובר פעם שלילשית נטו עם רובה צלפים. זה מהנה יותר לראות איך אנשים רצים לעזור אחד לשני ומחפשים איפה אתה...

פורסם

אבל רוב האנשים לא כמוך, לרוב המוחלט של האנשים זה שיעמם, לכן לא הייתי ממליץ לקנות.

פורסם

אז איך זה שמבקרי משחקים רבים נתנו למשחק ציונים מעולים?

אני חושב שהם יודעים מה הם שהם כותבים.

:s05:

קודם כל הרבה מבקרי משחקים באמת לא יודעים מה שהם כותבים, ויש לא מעט דוגמאות לכך.

שנית, אני חושב שלגבי FC2 יחסי הציבור של המשחק וכמובן בתור המשך לFC1 המעולה, היו לא מעט השפעות על הביקורות.

שלישית, נראה לי שמבקרים פשוט סונוורו מהגרפיקה של המשחק. אני מודה שהגרפיקה של המשחק ממש יפה. אני שחקתי בהגדרות ביניוניות ואני מתאר לעצמי שבהגדרות גבוהות המשחק נראה מן הסתם מדהים.

הבעיה היא שחוץ מגרפיקה אין למשחק שום דבר להציע. המשחקיות עצמה פשוט נוראה כמו שכבר כתבו כאן. חבל שזה המצב של תעשיית המשחקים היום. משקיעים המון בגרפיקה של המשחק כאילו מדובר בתחרות של "למי יש יותר גדול" בין מפתחי המשחקים, אבל שוכחים בדרך שהעיקר זה המשחקיות והתוכן, לא דווקא הגרפיקה.

פורסם

אגב יש מודים

גראפיקה יפה+מנוע יעיל+קוד קל= מלא מודים!

ועוד עם עורך מפות כזה!!!

אגב אני מודה המשימות במשחק דפוקות אבל יש 2 ממש מהנות. אחת שאתם נוסעים על סירה עם כמה אתיופים ועוד אחת שצריך להתנקש באיזה אחד בלי לעורר הרבה רעש ובלי שיעלו עליך...

פורסם

אגב אני מודה המשימות במשחק דפוקות אבל יש 2 ממש מהנות. אחת שאתם נוסעים על סירה עם כמה אתיופים ועוד אחת שצריך להתנקש באיזה אחד בלי לעורר הרבה רעש ובלי שיעלו עליך...

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי. כל מי ששחור, הוא אתיופי בשבילך.

פורסם

^^^^^^

ואני בכלל חשבתי שהם קווקזים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים