עבור לתוכן

Far Cry 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא...

חדלתי מהשיעמום והשיממון כבר במשימה הראשונה. ;D

FARCRAP

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 588
  • צפיות 71.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תגידוו למה זה ככה יש לי מחשב חזק כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 ואני משחק על רזולוצייה 1280X1024 הגדרות Ultra high בלי פילטרים ויש מקומות במשחק שהמשחק ממש איטי על 35-40 fps אפילו 30 למה? ומרגישים שזה לאט והמחשב שלי חזק

פורסם

דיי.. חלאס תמיר !

אתה כבר מתחיל סתם לעצבן ואתה גם מוריד את הרמה...

תריץ כבר 3DMARK ותפסיק להספים כל דיון ראשי בבעיות שלך !

פורסם

חחח הייתי אצל חבר שלי והוא מושפע מהFAR CRY הזה... הוא בנה מפה עם משהו כמו 7K חיילים...

אם המפתחים היו מוסיפים את זה למשחק...

זה כזה BOOOM!!!!!!(עם 2-3 FPS אבל עדיין נחמד)

פורסם

יש אפשרות במשחק לנקות את הנשק??

כי הוא ניתקע לי מלא פעמים ואחריי זה מתפוצץ..!!

תודה לעוזרים..!!

פורסם

אני חייב להגיד, שפאר קרי 2 זה המשחק הכי משעמם, דפוק,מטומטם, וחסר תוכן בעולם!

כל המשחק לנסוע ממקום למקום שעות, ומה לעשות? כמובן להרוג איזה 3 אנשים.

ואז נתקע הנשק,נשבר, אתה מגיע למחסום, ואז האנשים עולים על ג'יפ, נוסעים אליך 2 מטר ויורדים :kopfpatsch:

זה כל כך מטומטם שלא להאמין.

פורסם

מסכים איתך. יש לו קטעים כאלה אבל אם קצת תגוון תראה שהתגובות יותר חכמות.

עצה שלי- תעשה כמה משימות אצל מוכר הנשק עד שתוכל לקנות בגד הסוואה וSVD וכמובן פצצה עם שלט. אז המשימות ניהיות יותר מענינות.

פורסם

שמישהוא יענה בבקשה יש לי כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 יש לי רק שאלה אחרונה ב far cry 2 אני משחק על רזולוצייה 1280X1024 הגדרות ultra בלי פילטרים ויש לי 40-50 fps מקסימום אבל יש מפות פתוחות לגמריי ששם יש לי 35-40fps

וניסתי גם לשחק על אותה רזולוצייה 4x aa הגדרות very high עם 33-40fps ומה שמוזר ראיתי שהביאו אתר של benchmark שעשו עם אותם הגדרות וראיתי תכרטיס שלי והיה כתוב 50 fps ולי זה עד 40 ויש לי דרייברים אחרונים

פורסם

בחייאת שאיזה מנהל ייתן לו הערה, זה כבר הרבה יותר מנמאס.

תריץ 3DMARK, זה מה שיש לנו להגיד לך.

פורסם

אני מנסה להתחיל לשחק ולא יודע מאיפה להתחיל.

לתקן את הרכב בשלב הראשון אני מתקן ע"י לחיצת E , אבל בכדי להכנס לרכב עדיין לא הבנתי איך אני עושה את זה :kopfpatsch:

פורסם

אם אני לא טועה גם E.

אתה גם יכול ליבדוק בהגדרות של המשחק...

פורסם

שמישהוא יענה בבקשה יש לי כרטיס מסך 9800gtx+ מעבד e8400 יש לי רק שאלה אחרונה ב far cry 2 אני משחק על רזולוצייה 1280X1024 הגדרות ultra בלי פילטרים ויש לי 40-50 fps מקסימום אבל יש מפות פתוחות לגמריי ששם יש לי 35-40fps

וניסתי גם לשחק על אותה רזולוצייה 4x aa הגדרות very high עם 33-40fps ומה שמוזר ראיתי שהביאו אתר של benchmark שעשו עם אותם הגדרות וראיתי תכרטיס שלי והיה כתוב 50 fps ולי זה עד 40 ויש לי דרייברים אחרונים

:kopfpatsch:

פורסם

נוו רק שאלתי עם זה תקין זאת השאלה שלי האחרונהה וזהוא

פורסם

יש למשהוא מושג מה ההגדרות המומלצות למפרט כמו שלי?

פורסם

אתה באמת כלכך עצל ליבדוק וליראות בעצמך !? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים