פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מה בנוגע לבעיה עם שינוי מהירות המאוורר בכרטיסים? ישנה דרך כלשהי לשנות את המהירות?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אני לא רוצה לזוז מהאשכול, אבל שאלה בקשר לעדכון הדרייבר. האם באמת אני צריך למחוק את הדרייבר של NVIDIA לפני שאני מתקין גירסה יותר חדשה?כי כל הזמן אני לא מוחק. אלא מתקין עליו אותו.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר מומלץ להסיר את הדרייבר קודם (ויש מהדרין שמסירים את השאריות במצב בטוח)זה לא אומר שאם תתקין את הדרייבר על הדרייבר הקודם זה לא יעבוד.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לי בעיה קשה... כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים), והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש... הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...), והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה.... יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר... תמונה...:
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מעניין מאוד הכרטיס שלך אמור להריץ את זה חלק מאוד....תנסה להוריד רזולוציה ולבדוק אולי זה יעזור לא יודע...תגידו חייב להוריד את זה לכרטיס שלי 4870 http://www.gamershell.com/download_34558.shtml?למה זה משמש ולמה זה עוזר??.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מעניין מאוד הכרטיס שלך אמור להריץ את זה חלק מאוד....תנסה להוריד רזולוציה ולבדוק אולי זה יעזור לא יודע...זה לעוזר להוריד רזולוציה...(אני ב 1680x1050)גם כשהסרתי את המשחק והתקנתי שוב זה לא עזר...מישהו..?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מה הקטע שהעכבר במשחק לא כלכך רוצה לזוז? (למרות שההגדרות עכבר במשחק בסדר, ומחוץ למשחק העכבר בסדר)
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אין קשר בין העובדה שהכרטיס שלו אמור להריץ את המשחק עם 500 FPS לעובדה שיש לו ארטיפקטים.בעיית חום של כרטיס המסך יכולה לגרום לארטיפקטיםבעיות בדרייברים גם כן
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אפשר לדעת מה זה ה hotfix הזה....?האם אני צריך אותו למישחק הזה?יש לי 4870ולמה הוא משמש......יש לי בעיה קשה...כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים),והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש...הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...),והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה....יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר.תבדוק חום במאמץ....ותסיר את הדרייברים עם תוכנה מיוחדת שמוחקת את כול הדרייברים שהותקנו במחש שלך..ותתקין 8.10
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים .תבדוק חום במאמץ....ותסיר את הדרייברים עם תוכנה מיוחדת שמוחקת את כול הדרייברים שהותקנו במחש שלך..ותתקין 8.10הוחם במאמץ הוא 80+-יש לך תוכנה להביא לי כדי למחק את הדרייברים?ד"איש לי 2 מסכים מחוברים למחשב19"-BENQ ו 22"-SUMSUNGכשאני מחליף ביניהם ואומר שה 19 הוא הראשי ומריף עליו את המשחק הכל בסדר!רק על ה 22 זה דפוק...!
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לי 2 מסכים מחוברים למחשב19"-BENQ ו 22"-SUMSUNGכשאני מחליף ביניהם ואומר שה 19 הוא הראשי ומריף עליו את המשחק הכל בסדר!רק על ה 22 זה דפוק...!גם אצלי יש בעיה דומה - כשאני מריץ את המשחק על מסך 17" ברזולוציה של 1280x1024 הכל עובד בסדר, אבל כשניסיתי להפעיל את המשחק על מסך 42" (שמוגדר כמסך הראשי מבין השניים בתצורת Dual) הוא אפילו לא עלה. מה שעשיתי הוא להפעיל את המשחק מחדש על מסך ה-17", לשנות רזולוציה ל-1024x768, לצאת, להגדיר שוב את מסך ה-42" כראשי ולהעפיל - במצב הזה המשחק כן עולה, ואז שיניתי את הרזולוציה ל-1920x1080. מסתבר שפה לא נגמרות הבעיות, כי באמצע המשחק שניסיתי לשנות הגדרות גרפיקה (להוריד AA מ-8 ל-4) המשחק פשוט קרס, וכבר לא היה לי כח. היום אני אנסה לשחק עם זה עוד קצת... בכל אופן אתה לא לבד.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים למישהו יש מושג למה כל אחד במשחק יורה עליי ?! אני מבין שיורים עליי במחסומים (האמת שלא ממש..) אבל כל מקום שאני הולך כל אחד יורה עליי ! וגם השחק נראה שומם בטירוף..היה נחמד אם היו יותר אנשים..רק שיהיה יותר מאוכלס
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים באמת משחק טוב, גרפיקה לפי דעתי אפשר להשוות לקריסיס, רק שפה זה שוקל פחות ורץ הרבה יותר טוב... וגם הסינגל הרבה יותר ארוך... כל הכבוד ל UBISOFTהמשחק הכי טוב ללא ספק שיצא בתקופה האחרונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.