פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים לא משנה משקל כי אני לא מסתובב איתו בתכלסשתושבת הלוח אם תהיה ניתנת לשליפהשיכלול מסנני אבק במאווררים שמכניסים אווירשיכלול התקנה ללא ברגיםשיהיה בו מספיק מקום לכרטיסי מסך היותר ארוכים שיש בשוק (4870x2)שליטה במאווררים (ובתאורה אם הם מוארים)שיהיה שקט כשהמאווררים במצב Lowאם יש עוד מאפיינים חשובים שכדאי להזכיר תזכירו לי ואוסיףתודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים Eureka הוא היחיד שעולה לי לראש שכולל מגש לוח אם נשלף ועונה על כל הקריטריונים
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים Xtract, אתה כל הזמן ממליץ על ה-Eureka והלוואי שאני אצליח למצוא אותואם הוא כזה מומלץ אבל אם הוא לא יהיה ניתן להשגה, מה האופציה השניהלמארז גדול, קריר ובעיקר שקט?
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר נחמד אבל לא מי יודע מהבשביל המחיר הזה היית מצפה לקבל לפחות עוד מאוורר אחד במארז עם אפשרות לשליטה במהירות שלהםלא לדבר על הקטע שהכוננים מוטים ב90 מעלות מה שגורם לך להסתבך עם החיבורי sata שלהם כי הם בצד הרחוק ממך (בהנחה ואתה פותח את המארז מצד שמאל שלו כמו כולם)אם תשאל אותי כדאי לקחת כבר 1200 של אנטק ולעשות עליו קצת מודינג פה ושם וזה הכל
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים יש לך את טרמלטק ארמור פול טאוור הוא עונה על הדרישות שציינתואם אתה רוצה ממש ענק וטוביש לך את קולרמאסטר קוסמוס..שזה רמה אחת מעל כולם ....
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מפתיע אותי שעוד לא המליצו על ה LIAN LI P60.. מארז ענק פול טאוור, הרבה מאווררים, שקט, קריר, איכותי, מאלומיניום.בתקציב 1000 ש"ח זה ה-מארז.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר אבל הליאן לי מכוער כמו הלילה לא לדבר על זה שיש לו דלתמי לעזאזל צריך דלת במארז
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אבל הליאן לי מכוער כמו הלילה לא לדבר על זה שיש לו דלתמי לעזאזל צריך דלת במארזהאמת היא שלא צריך ללכת כל כך רחוק כדיי לקבל מארז שיענה על הדרישות שלך (כולל חתיך)ENERMAX CHAKRA UBERכן, כן... אני יודע שהוא נחשב לזול ולא איכותי במיוחד, אבל נסיון שלי יצא לראות הוא מאוד שקט, נוח ואלגנטיהלוח לא ניתן לשליפה, אבל במארז גדול שכזה זה לא הדבר הקריטי ביותר
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים הליאן לי הוא מיד, מיד גדול אבל עדיין מיד... מחזק את מה שהוא אומר.. הליאן לי הוא מיד טוואר... מה שאתה מחפש זה אח שלו הגדול LIAN LI PC-80 אני גם חשבתי ללכת עליו, אבל הוא יותר מידי גדול לי בתקציב (סביבות ה1600) וגם לא יודע אם הוא שווה את ההפרש לעומת הANTEC 1200 למשל.. דרך אגב האנטק בסוף הוא זה שהלכתי עליו.. ומייעץ לך לעשות כמוני
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לך תימצא בארץ את ה haf לדעתי כדיי לשקול ליקנות את ה antec 1200 או ה thermaltake armor או xaser אם הוא ניכנס בתקציב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.