עבור לתוכן

בעייהl קליטה נמוכה בין המחשבים..., כנסו לפרטים...

Featured Replies

פורסם

דווקא כן יכול להיות פתרון

אני לא אמרתי שזאת לא אפשרות, אני אמרתי:

זה בהחלט לא פיתרון כדאי למצב שלך.

לבזבז עוד מאות שקלים, בשביל ציוד רשת חדש זה יהיה דבר מאוד לא הגיוני לעשות :screwy: בנוסף, אם מסתכלים על היתרונות של השיטת חיבור הזאת, מול החסרונות שלה, והיתרונות של רשת ביתית מבוססת ראוטר רשת רגיל, מומלץ לא להתעסק איתה, אלא רק כמוצא אחרון.

באותה מידהה הוא יכול לקנות ראוטר חדש וכרטיסי רשת חדשים שיחדרו את המ"מד [גם לא מומלץ].

הפיתרון הכי הגיוני ומשתלם יושב לו מתחת לאף והוא מסרב להבין כנראה ???

פורסם

להעביר כבל רשת זה בהחלט הפתרון הכי טוב מבחינת החיבור, אבל הוא לאו דווקא הפתרון הפשוט ביותר, במיוחד אם אין לבנאדם את האמצעים המתאימים לסלילת הכבל. מה גם שלא בכל בית אפשרי להשחיל חוטים (זה גם לא קל באופן כללי) ולסלול את הכבל על הטיח בצורה אסטטית זה הרבה עבודה שדורשת רמת מיומנות מסויימת.

אם יש קליטה מינימלית בממ"ד, אני הייתי מנסה לבנות מרכז אות (כמו שיש בסטיקי) שישב על הכרטיס שמחובר למחשב הזה ולראות אם זה משפר את המצב. ואפילו הייתי בונה אחד לשים על הנתב. העלות של הפתרון הזה קרובה לאפס והתוצאות דרמתיות לעיתים.

אם לא עובד אז שישקול את כל האלטרנטיבות: כבילה, HPNA3 או נתב N + כרטיס רשת תואם.

פורסם

ואם כבר מדברים על אלטרנטיבות, אז יש גם את ה-HOMEPLUG.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

להעביר כבל רשת זה בהחלט הפתרון הכי טוב מבחינת החיבור, אבל הוא לאו דווקא הפתרון הפשוט ביותר, במיוחד אם אין לבנאדם את האמצעים המתאימים לסלילת הכבל. מה גם שלא בכל בית אפשרי להשחיל חוטים (זה גם לא קל באופן כללי) ולסלול את הכבל על הטיח בצורה אסטטית זה הרבה עבודה שדורשת רמת מיומנות מסויימת.

אם יש קליטה מינימלית בממ"ד, אני הייתי מנסה לבנות מרכז אות (כמו שיש בסטיקי) שישב על הכרטיס שמחובר למחשב הזה ולראות אם זה משפר את המצב. ואפילו הייתי בונה אחד לשים על הנתב. העלות של הפתרון הזה קרובה לאפס והתוצאות דרמתיות לעיתים.

אם לא עובד אז שישקול את כל האלטרנטיבות: כבילה, HPNA3 או נתב N + כרטיס רשת תואם.

להעביר כבל רשת אנלא רוצה כי זה מרחק גדול וזה יהיה מכוער אז ככה שזה לא מתאים לי

חשבתי לקנות מודם נתב/ ראוטר אנלא מבין בזה כל כך תעשו לי קצת סדר בבקשה...

ראיתי שיש בבאג כזה דבר שחודר ממדים?

עכשיו אם אני קונה תזה מה הסבירות שזה יעבוד לי?

וכל מה שאני צריך זה להחליף תמודם נתב שיש לי עכשיו של ROTAL (של בזק)

בראוטר הזה לדוגמה:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10

אם כן אני אקנה תזה זה לא בעיה...

פורסם

לתאר נתב כ-"חודר ממ"דים", זה יותר מסר שיווקי מאשר מציאות. ה-6504 הוא אכן טוב יותר בהתמודדות עם משכולים דמויי ממ"דים אבל גם הוא לא יעשה ניסים ונפלאות אם המרחק גדול ומספר המכשולים גדול. בכל מקרה, נתב בתקן N דורש גם כרטיס אלחוטי בתקן הזה וזה מגדיל את ההוצאה. במחיר של נתב תקן N + כרטיס תקן N (סביב 550 שקל) אתה יכול להזמין חשמלאי טוב שישחיל לך כבל רשת בין שתי הנקודות -- אם יש בשתי הנקודות נקודת טלפון, זה כנראה יהיה די פשוט.

פורסם
  • מחבר

לתאר נתב כ-"חודר ממ"דים", זה יותר מסר שיווקי מאשר מציאות. ה-6504 הוא אכן טוב יותר בהתמודדות עם משכולים דמויי ממ"דים אבל גם הוא לא יעשה ניסים ונפלאות אם המרחק גדול ומספר המכשולים גדול. בכל מקרה, נתב בתקן N דורש גם כרטיס אלחוטי בתקן הזה וזה מגדיל את ההוצאה. במחיר של נתב תקן N + כרטיס תקן N (סביב 550 שקל) אתה יכול להזמין חשמלאי טוב שישחיל לך כבל רשת בין שתי הנקודות -- אם יש בשתי הנקודות נקודת טלפון, זה כנראה יהיה די פשוט.

אין לי בעיה להשקיע 550 אם צריך גם יותר

אז מה שאני צריך זה ת-6504+ נתב תקן N אחד מספיק? או שצריך 2?

ואיך אני מחבר תזה בדיוק?

פורסם

אתה צריך נתב אחד וכרטיס רשת אלחוטי אחד -- שניהם בתקן N. אם אתה בחור ב-EDIMAX, באתר היבואן (פיקוק) יש הוראות התקנה מדויקות.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך נתב אחד וכרטיס רשת אלחוטי אחד -- שניהם בתקן N. אם אתה בחור ב-EDIMAX, באתר היבואן (פיקוק) יש הוראות התקנה מדויקות.

יש חברה יותר טובה מ-EDIMAX? או שזה מספיק?

כי אני רוצה ללכת על בטוח

שתהיה כמה שיותר רמה סבירות

הסתכלתי במדריך של ההתקנה וראיתי שעדיין צריך תמודם של בזק שיש לי?

אז מה הקטע של הראוטר הזה?

פורסם

בטח שיש נתבי N יקרים יותר (מתחילים סביב 800 שקל) אבל אני חושב שה-EDIMAX יספיק לך. ראוטר הוא לא תחליף למודם -- קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים