עבור לתוכן

מאוד חמורה בנושאי הורדת דברים דרך טורנטים

Featured Replies

פורסם

טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי איזה 5 מורידים אני עדין מוריד על 30 אז קראתי קצת באינטרנט ויש אומרים שנטויזין חוסים את הביטורנט אז בבקשה מה אתה ממליצים??

אני כבר נואשש אתם לא יודעים מה זה שיש לך 2.5 מגה פלוס חשבון בTL ואי אפשר לנצל את זה

ואתם כבר לא יודעים מה חשבתי שאפילו יש בעיה בתקע אבל זה לא הגיוני כי בהורדות ישירות אני מוריד כמו שצריךךךך

בבקשה בבקשה תעזרו לי

פורסם

תן לי לנחש... אחרי 1 בלילה זה מוריד על 300 שוב עד 8 בבוקר?

תעבור לבזק בינלאומי וכל בעיותיך תיפתרנה.

פורסם
  • מחבר

לא אחי כול הזמן הורדה כול הזמןןןןןן

ואחי אתה אומר שיש סיכוי שנטויזין חוסמים לי את הביטורנט? ואם אני אתקשר אליהם ויבקש שהם יפתחו את החסימה אם לא אני מתנתק מיידית ועובר לבזק בינלאומי אז אתה אומר שהבעיה תיפתרנה

פורסם

matanamos, תלמד לפסק ולרדת שורה למטה כשצריך.

העניין של עיצוב תעבורה דיי ידוע לא מאתמול ואם יש חשד שזה בגלל הספק תנסה לבקש ממישהו משתמש של ספק אחר לבדיקה של כמה דקות.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

פשוט פה אני כותב מהר ולא מתעמק בפסיקים וכאלה,

בכול אופן אז אני צריך לקחת משתמש מחבר שלי ופשוט לגלוש על החשבון שלו מהמחשב שלי וככה ולהפעיל את ההורדה שלי שוב וליבדוק אם יש שינוי זה מה שאתה מציע?1

פורסם
  • מחבר

בסוף כי חבר שלי לא היה בבית החלטתי להתקשר אליהם כי אין לי סבלנות,

סיפרתי להם את כול הסיפור והם פשוט אומרים שכבר שבוע יש להם תקלות עם היציאות לחול אבל הוא באופן אישי לא יודע אם זה משפיע באופן ישיר על הביטורנט אז ברצוני לדעת אם יש כאן אנשים שהספק שלהם הוא NETVISION והם מורידים על ביטורנט על מהירויות גבוהות כי הם כן זה ייתן לי עוד משהו נגדם

ממש תנסו לעזור לי זה ממש מייאש!

שבוע טוב!

פורסם

סיפרתי להם את כול הסיפור והם פשוט אומרים שכבר שבוע יש להם תקלות עם היציאות לחול אבל הוא באופן אישי לא יודע אם זה משפיע באופן ישיר על הביטורנט אז ברצוני לדעת אם יש כאן אנשים שהספק שלהם הוא NETVISION והם מורידים על ביטורנט על מהירויות גבוהות כי הם כן זה ייתן לי עוד משהו נגדם

ממש תנסו לעזור לי זה ממש מייאש!

שבוע טוב!

בדיוק אותו דבר קרה לי עם 012 שטענו שיש לאחרונה בעייה עם גלישה לאתרים בחו"ל. הגלישה אצלי ירדה מ 190kb ל 5kb (אני גולש החבילה של 1.5k ). וטענו שהבעייה תיפתר בקרוב.

כל הסיפור ניראה לי חשוד, אז למחרת התקשרתי שוב לתמיכה והודעתי להם מפורשות, שמאחר ואני לקוח ותיק (6 שנים) אם הדבר לא יבוא על פתרונו מיידית אני פורש מהם לאלתר. אחרי מילמולים של המוקדן הוא היציע לי פתרון. שנה בחייגן במקום קידומת 015 ל 012 . וראה זה פלא הכל חזר לקדמותו.

החשד שלי הוא שחברות ספקי אינטרנט החליטו לקצץ ברוחב הפס לאתרים בחו"ל על מנת לחסוך בהוצאות על הרחבת תשתית. ולכן כל לקוח שמתלונן ומאיים הם מחזירים את המצב לקדמותו. ומי שלא מתלונן ומאיים ויש הרבה כאלו זה רווח נקי שלהם.

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי ממש תודה על התגובה הזאתי לא חשבתי שהחברות הללו כול כך מלכלכוות איכס מחר אני מתקשר שוב ויעשה בידיוק מה שאתה עשית יאיים אבל בברצינות הפעםם והם לא ביי וברוך שפטרנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים