פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אני רוצה לעבוד מול DB של MYSQL בצורה שתאפשר לי להחליף DB בקלותעם מה כדי לי לעבוד ?שמעתי על NHybernet האם זה הפיתרון ?אם כן אשמח לדוגמה טובה של איך לעבוד איתו (או עם משהו אחר יותר רלוונטי) מול MYSQLלגבי חיבור והכנסת נתונים תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:49:51 להחליף DB בקלות ->לדוגמה ל ORACLE[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 12:51:43NHybernet מיועד עבור עבודה עם WEB ? אם כן זה לא מתאים לי
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אתה מתכוון לאיזה GUI שאתה יכל לנהל איתו מסדי נתונים בדומה ל phpmyadmin ?אם כן אתה יכל להשתמש בכלים של MySQL.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים הוא מתכוון (כנראה?) לכתיבת קוד שאפשר להחליף את השימוש במסד הנתונים בלי לשנות את הקוד. בשביל זה כדאי שתספק לנו פרטים על איזה סביבת פיתוח / שפת תכנות אתה עובד.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר סביבת פיתוח VS2005 פיתוח ב C#עבודה עם MYSQL הכוונה היא לא לGUI אלה לתשתית של קוד
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר לפי מה שאני מבין ADO.NET מיועד לעבודה מול SQL SERVER אני מחפש משהוא בעיקר לעבודה מול MYSQL ושיאפשר לי מעבר פשוט ל סוג DB אחר אם יהיה צורך האם ה NHybernet נותן פיתרון לנושא זה האם הוא מיועד רק עבור WEB ?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אם אתה לא צריך פעולות מאוד מסובכות, הייתי ממליץ לך לכתוב אחד משלך.בקשר למוכנים ועוד ב C# אני לא מכיר סורי.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אז לא הבנת טוב, ADO.NET מאפשר לעבוד מול כל מסד נתונים שמספק את המחבר הנכון, למשל:MYSQLhttp://www.mysql.com/products/connector/net/ORACLEhttp://www.oracle.com/technology/tech/windows/odpnet/index.htmlוכו' וכו' וכו'...גם אין כזה דבר כמו מה שרשמת, התכוונת ל nhibernate ולא הוא לא רק עבור WEB (כמו ש ADO.NET הוא לא רק עבור WEB).
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים רק להרחיב את התשובה של yousuxADO.NETכולל PROVIDER ל MICROSOFT SQL SERVERPROVIDER OLE DB גנרי שמאפשר להתחבר לכל DBPROVIDER ODBC הישן והגנרי אף הואPROVIDER ל אורקל ו MYSQL שנכתבו על ידם טובים יותר מאשר מה PROVIDER הגנרים כי מאפשרים להשתמש ביכולות מתקדמות שהם מספקים.אם אתה הולך להשאר ברמת SQL בסיסי אתה יכול להשמתמש ב PROVIDER גנרי שבאעם ADO.NET אם אתה הלך להשתמש בדברים יותר מתקדמים כמו FUNCTION , procedure SQL דינאמי וכו ,ה PROVIDER הגנרי לא יספיק לך
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים עדיין תצטרך להוריד/להתקין connector ל ODBC שלהם.נכון,אבל אם אתה משתמש ב ODBC אתה לא צריך לשנות את הקוד שלך בהתאם לDB שלך.ה SETUP הוא ברמת המערכת.אם אתה משתמש ב PROVIDER של ORACLE או MYSQL אתה צריך לכתוב מחלקות שונותכדי להתחבר לDB שונה
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים החלפת ה-connector לא פותרת את הבעיה האמיתית שהיא שכל DB משתמש בדיאלקט שונה של SQL.ברגע משתמש בשאילתות קצת מסובכות או בפונקציות אז כשאתה מחליף DB אתה בכל מקרה תצטרך לכתוב מחדש חלקים גדולים מ-SQL, אפילו משהו לכאורה פשוט כמו paging מנוהל שונה לגמרי בכל DB. הדרך היחידה שאני מכיר שמאפשרת החלפה "חלקה" בין בסיסי נתונים זה לא לכתוב SQL בכלל ולהשתמש ב-ORM כלשהו במקום (nhibernate למשל) וגם זה לא תמיד מושלם.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אין מה לעשות אחד בא על חשבון השני(או תכנות גנרי או שימוש פונקציונליות יחודית לDB) והוא צריך להחליט מה הוא צריך.אני לא יודע למה אתה צריך את זה אבל אם זה סתם משהוא בסיסי שעושה שימושבSQL בסיסי בלבד אז החלפת DB תעבוד לרוב.אבל אם זה פרויקט רציני אז זה באמת בזבוז של זמן והכי טוב להשתמש ב PROVIDER של היצרן ולהתאים את התכנות ל DB עליו אתה הולך לעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.