עבור לתוכן

עזרה | בקניית Disc on key תקציב 100-300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לרגל טיסה לחו"ל וטיול ארוך אני מעוניין לקנות דיסק און קי טוב שיעשה את העבודה.

הוא בעיקר ישמש לאיכסון תמונות עד להגעה לארץ (חצי שנה בערך).

קודם כל באיזה גודל מומלץ לקנות 8GB או 16GB?

שנית מהם הדברים שאני צריך לשים לב בקניית דיסק און קי למטרה זו?

בדקתי פה בחנות ליד הבית:

8GB :

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21289

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045

16GB:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21983

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=20791

תודה מראש!

פורסם

איזה גודל? מה אתה צריך לאחסן? כמה אתה מצלם?

בעיקרון יש את הקרוזר מיקרו של סנדיסק, או את הטיטניום שהוא יותר מהיר, או את הקונטור שהוא הרבה יותר מהיר והרבה יותר יקר

פורסם

שלום לכולם,

לרגל טיסה לחו"ל וטיול ארוך אני מעוניין לקנות דיסק און קי טוב שיעשה את העבודה.

הוא בעיקר ישמש לאיכסון תמונות עד להגעה לארץ (חצי שנה בערך).

...

עצה ידידותית - דיסק און קיא (זה לא טעות ככה אני קורא לזה) הנו אמצעי להעברת מידע - והוא אינו אמצעי לגיבוי

אם אתה נוסע לחו"ל לתקופה ארוכה תחשוב על מדי פעם לצרוב את התמונות על מדיה אופטית ושלח אותה בתוך דואר מרופד

לחילופין - תשתמש באיזהו שירות WEBSTORAGE

אישית אני משתמש ב-BOX.net שהוא שירות לא רע בכלל

ואל תגיד לי שאני פרנואיד - כי אישית קרה לי בטיול שדיסק און קיא הלך לאיבוד ובו כל התמונות (וזה היה ירח דבש וזה לא משהו שאני מתכוון לחזור עליו...)

וחוצמזה - כמו שאמר איש חכם "זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך"

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, אני מתכוון במקביל לאכסן את התמונות באינטרנט אבל בשביל לשמור על איכות גבוהה

אני רוצה לאכסן בדיסק און קי עד שאני אגיע למחשב האישי שלי.

לטיול מסוג זה 8GB יעשה את העבודה או צריך 16GB ואני מדבר כמטייל ממוצע לא כצלם מקצועי.

ועוד שאלה - האם ההבדל בין סוגי המכשירים הוא מהותי למשתמש ממוצע (קרוזר, טיטניום ושאר הסוגים)

מהם ההבדלים העיקריים?

פורסם

אתה צודק, אני מתכוון במקביל לאכסן את התמונות באינטרנט אבל בשביל לשמור על איכות גבוהה

אני רוצה לאכסן בדיסק און קי עד שאני אגיע למחשב האישי שלי.

לטיול מסוג זה 8GB יעשה את העבודה או צריך 16GB ואני מדבר כמטייל ממוצע לא כצלם מקצועי.

ועוד שאלה - האם ההבדל בין סוגי המכשירים הוא מהותי למשתמש ממוצע (קרוזר, טיטניום ושאר הסוגים)

מהם ההבדלים העיקריים?

בשירות שהצעתי לך אתה לא מאבד שום דבר מכיוון שאתה מעלה את הקבצים AS IS (להבדיל מפיקסה ושות שעושים קיווץ)

לגופו של עניין יש לי ניסיון לא רע עם הטיטניום מכיוון שאני אבו נזק ונוטה להפיל מהאופנוע במאה קמ"ש לשבת עליו וכו - די עמיד

כל טוב,

גבריאל

פורסם

בשירות שהצעתי לך אתה לא מאבד שום דבר מכיוון שאתה מעלה את הקבצים AS IS (להבדיל מפיקסה ושות שעושים קיווץ)

לגופו של עניין יש לי ניסיון לא רע עם הטיטניום מכיוון שאני אבו נזק ונוטה להפיל מהאופנוע במאה קמ"ש לשבת עליו וכו - די עמיד

טיטניום שרד אצלי תלאות רבות. אבל יום אחד, לא שמתי לב שהוא מחובר לצד המחשב שלי והנחתי את המארז על צידו לצורך התקנת כרטיס, ה-DOK נשבר לרסיסים! כולל חלק אחד של המתכת עצמה (שהיא עבה למדי) שהתרסקה לשני חלקים! אבל מדובר במקרה קיצוני ובכיוון של הפעלת לחץ שאפילו היצרן לא חשב עליו. החלפתי אותו עם טיטניום אחר.

פורסם

לדעתי אתה צריך 16GB....

אני גם מטייל "ממוצע" והייתי פחות מחודש בארה"ב וצילמתי 8GB. (אבל כשחושבים על זה, הנפח העיקרי בא מצילום וידאו במלצמה דיגיטלית והתמונות לא תפסו יותר מדי מקום אבל זה היה בפחות מחודש ואתה רוצה לטייל חצי שנה!)

פורסם

אני ממליץ להינות מכל העולומות.

היום DOK פשוט של קרוזר של סאנדיסק של 8 ג'יגה עולה 100 שקל ואפשר להשגי הרד דיסק חיצוני נחמד ב-200 שקל או 250.

את כל שאר הגיבויים לגיבויים תעשה ברשת אם תרצה.

פורסם
  • מחבר

"ואפשר להשגי הרד דיסק חיצוני נחמד ב-200 שקל או 250."

יש לך משהו מומלץ???

פורסם
  • מחבר

נשמע נחמד אבל זה כבר יותר מדי לטיול תרמילאי בדרום אמריקה לדעתי.

חשבתי ללכת על SanDisk Cruzer Micro U3 16GB סביבות 200+

מה אתם אומרים??

שאלה נוספת - לא צריכה להיות בעיה איתו בכל מחשב אפילו בפרימיטיבים למיניהם?? כמובן אלה שתומכים USB

פורסם

נשמע נחמד אבל זה כבר יותר מדי לטיול תרמילאי בדרום אמריקה לדעתי.

חשבתי ללכת על SanDisk Cruzer Micro U3 16GB סביבות 200+

מה אתם אומרים??

שאלה נוספת - לא צריכה להיות בעיה איתו בכל מחשב אפילו בפרימיטיבים למיניהם?? כמובן אלה שתומכים USB

עם זה מחשב שתומך רק ב-USB 1.1 זה יהיה סיוט להעביר מס' ג'יגות...

פורסם

דיסק קשיח חיצוני רגיש הרבה יותר מ DOK,הטיטניום יהיה פיתרון טוב מבחינת עמידות ומהירות

פורסם
  • מחבר

עם זה מחשב שתומך רק ב-USB 1.1 זה יהיה סיוט להעביר מס' ג'יגות...

USB 1.1 זה הבסיסי נכון???

סליחה על הבורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים