עבור לתוכן

HD 4850 קורס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי ,תודה לכל העוזרים,

מה שאני הולך לעשות זה להחליף ל 9800GTX+ ולשדרג לספק יותר חזק ,גם מבחינת ביצועים עדיף וגם אופציית ה SLI תהיה לי זמינה עתידית

אשמח לקבל המלצה ל9800GTX+ מאתר של SKYPC אם יש חברה עדיפה מבחינת קירור עד לסכום ה 950-1000 שקל לכרטיס.

פורסם

דיברתי עם החנות, אני אצטרך להביא להם את המחשב. אחרי שנכויתי מATI, פזלתי לכיוון המקביל של ה4850 ה9800GTX+ וראיתי שSKYPC מתמחרים את הכרטיס במחיר מאוד מאוד גבוה, 100 שח לפחות יותר מה4850 שנותן ביצועים טובים לפחות כמוהו.

יכול להיות שהCLUB3D הזה דפוק, אבל הטמפ' שלו מדהימות, במנוחה הכרטיס לא עובר אצלי את ה40 ובמאמץ לא עובר את ה60.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ל SKYPC וסגרתי איתם על החלפה ל 9800GTX+ במקום HD4850

איזה חברה עדיף: LEADTEK או PALIT שיש להם באתר SKYPC

פורסם

1. LEADTEK עדיף, שים לב שאתה צריך להוסיף לפחות 100 שח בשביל הNVIDIA.

2. האם ההחלפה אפשרית רק אם ימצאו שהכרטיס פגום? כי לי למשל יש בעייה, במשחקים הכרטיס קורס אבל במבחנים כמו 3DMARK06 ו-3DMARK VANTAGE הכרטיס לא קורס.

פורסם
  • מחבר

תודה נראה לי אלך על ה LEADTEK למרות ההפרש במחיר .

פורסם

תודה נראה לי אלך על ה LEADTEK למרות ההפרש במחיר .

עם המחיר הזה (1086 ש"ח) כבר הייתי הולך ל KSP ולוקח 4870 ב 1200 ש"ח ... הרבה יותר חזק

פורסם
  • מחבר

אבל ספציפית אלי אני מעדיף 9800GTX+ בגלל אופציית הSLI שלי בלוח מאשר אחד 4870 יהיו לי ביצועים יותר טובים במערך SLI של 9800.

פורסם

אבל ספציפית אלי אני מעדיף 9800GTX+ בגלל אופציית הSLI שלי בלוח מאשר אחד 4870 יהיו לי ביצועים יותר טובים במערך SLI של 9800.

הם הסכימו להחליף לך בלי בדיקה אחי ? או שיחליפו אם ימצאו שהוא לא תקין ?

[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 15:25:01

הנה דוגמא ממה שקורא אצלי תגיד אם גם אצלך זה קורה אחי

זה אחרי 6 דקות במשחק Grid

http://img231.imageshack.us/my.php?image=img00691ox3.jpg

זה משתנה פעם אחרי רבע שעה פעם אחרי 7 דקות והצבעים מתחלפים חח

זה היה קורה גם בCOD4 אבל המסך היה הופך לשחור וגם בקרייסיס אותו דבר ..

פורסם

SLI לא משתלם , תמיד עדיף כרטיס אחד ובעתיד לשדרג לכרטיס יותר חזק , ביצועים יותר טובים לאורך זמן ...

פורסם

SLI לא משתלם , תמיד עדיף כרטיס אחד ובעתיד לשדרג לכרטיס יותר חזק , ביצועים יותר טובים לאורך זמן ...

מה שאתה אומר בכלל לא נכון אם יש לו עכשיו 9800 אחד והוא רוצה כרטיס יותר חזק הוא יזרוק את הכרטיס הזה ?! הוא פשוט יוסיף לו עוד אחד בהרבה פחות כסף מכרטיס יותר חדש

פורסם

מה שאתה אומר בכלל לא נכון אם יש לו עכשיו 9800 אחד והוא רוצה כרטיס יותר חזק הוא יזרוק את הכרטיס הזה ?! הוא פשוט יוסיף לו עוד אחד בהרבה פחות כסף מכרטיס יותר חדש

כול עוד הוא לא קנה זה לא שווה , וגם אם הוא קנה זה עדיין לא משתלם 9800 יחזיק שנה / שנה וחצי אחרי זה הוא יוכל לקנות כרטיס יותר חזק , ובכלל הדבר תלוי מאוד ברזולוציית משחק , SLI/CF = לוח אם יותר יקר + ספק יותר יקר + בעיות תאימות וחום חינם. אם כבר אז עדיף כרטיס כפול ליבה כגון ה 9800GX2 / 4870/4850X2 ...

פורסם

האמת ש-9800gtx+ משתמש בליבה ממוזערת ל-55NM, מה שמוריד טמפ' וצריכת חשמל. מלבד זה קירור הסטוק שלו די איכותי ומוציא את האוויר החם אל מחוץ למארז.

לוח SLI כבר יש לו, ספק הוא רוכש בכל מקרה. מה שנשאר זה "בעיות תאימות", אך במקרה SLI יותר וותיק מ-CF ובדרך כלל יש לו פחות בעיות.

בכל מקרה, כל כרטיס כפול ליבה עובד גם הוא בטכנולוגית SLI/CF כך שמבחינת בעיות תאימות אין שום הבדל בין 2 כרטיסים ל-2 GPU's בכרטיס 1.

במקרה הכי גרוע (שהוא רוצה להוסיף עוד כרטיס אבל "לא משתלם לו" מאחר ונאמר הוא יוכל להשיג כרטיס במחיר דומה שיהיה חזק מ-2 9800gtx+ )

הוא תמיד יכול להשאיר את הכרטיס הקיים ככרטיס ייעודי לחישובי Physx , במידה והוא לא מעוניין למכור.

בכל מקרה, פתרון חד ליבה תמיד יהיה עדיף יותר מבחינת תאימות. על זה אין ויכוח.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברים ,עזרתם לי מאוד, אז ככה:

רכשתי ספק חדש של CORSAIR 550 W דגם VX ב 430 שקל -כל התופעות של התקיעות במשחקים נעלמו-מסך אפור וכו',אני משחק על 1280*720 עם פילטרים עד *4 במשחקים-GRID CRYSIS CALL OF DUTY WA

עובד טוב מרגישים שהכרטיס סוחב יותר טוב.

לאחר מחשבה שנייה החלטתי להשאיר את 4850 HD בגרסת הOVERCLOCK שלי מאשר להלחליף ל 9800GTX+ של PALIT מאחר וכלכלית זה לא משתלם מכל הבחינות וגם בסוף בביצועים כי גם לקנות עוד 9800 וגם ספק יותר חזק לפחות 600-650 W לא משתלם מאשר להשקיע בשלב מאוחר יותר בכרטיס חזק אחד.

למי שיש 3DCLU B HD4850 וסובל מבעיות במשחקים -עם הספק החדש שרכשתי זה עובד מעולה-תשקיעו בספק חזק ואיכותי אין מה לעשות .בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים