עבור לתוכן

בעיות ברשת/ אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מודם/ראוטר שקיבלתי מבזק של סימנס (עם אופציית אלחוטי, אבל אופציה זו מבוטלת). הראוטר מחובר ל-3 מחשבים בצורה קוית (עם כבל). הראוטר נמצא ליד אחד המחשבים. חשב שני נמצא במרחק של כ-10 מטר (אורך כבל), ומחשב שלישי נמצא במרחק של כ-25 מ' (אורך כבל).

קורה לי לעיתים קרובות כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט כלשהו, הוא רושם לי את ההודעה שהדף לא קיים. לאחר רענון המסך, הדף הרצוי עולה. שמתי לב לאחרונה, כאשר אני מוריד מאתרים עם הורדות ישירות, לאחר כ-10 עד 20 דקות תמיד מתנתק לי (בדיוק התנתק לי עכשיו אחרי 10 דקות).

אני מחובר דרך בזק ובזק בינ"ל. השירות מבזק הוא כבר כ-4 שנים ולבזק בינ"ל התחברתי לפני כ-4 חודשים. זה לא קרה לי הבתחלה, רק לאחרונה. ישנם 2מחשבים שמחוברים לאימיול בצורה קבועה (אבל זה כבר הרבה זמן, כך שזו לא הבעייה...). מדובר באימיול TLN בוסטר 7.3 והשני גרסה 8. אפשר לצרף לזה בעיות באימיול של LOW ID ואי- התחברות לשרתים (הפורטים פתוחים, ניסיתי כמה פעמים לשנות אותם ואת ה- IP של המחשבים, אבל זהלא עוזר)...

למשהו יש רעיון שאני יכול לנסות עכשיו חוץ מלפנות לשירותי התמיכה של בזק ובזק בינ"ל (כרגע הם לא עובדים)?

תודה

פורסם

אפשר לצרף לזה בעיות באימיול של LOW ID ואי- התחברות לשרתים (הפורטים פתוחים, ניסיתי כמה פעמים לשנות אותם ואת ה- IP של המחשבים, אבל זהלא עוזר)...

הכוונה שיש הפניית פורטים בראוטר ?

פתחת את הפורטים בפיירוול ?

פורסם
  • מחבר

הפורטים פתוחים... למרות שזו בעייה רק באימיול. הבעייה המרכזית היא ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים