עבור לתוכן

אינטרנט איטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אין לי הרבה ידע ברשתות ואינטרנט ויש לי שאלה אני רוצה לדעת מה הסיבות שהאינטרנט יכול להיות איטי פתאום.

תודה מראש.

פורסם

מליון ואחת.

תהיה יותר מפורט לגבי מה זה "אינטרנט איטי".

פורסם
  • מחבר

שלוקח לפחות 2 דקות עד שמתחלף דף באינטרנט מזה יכול להיות? מדובר בראוטר dlink שמחובר למחשב נייח ודרכו אני מתחבר עם הנייד לאינטרנט

ברשת אלחוטית. החבילת אינטרנט היא 1.5

פורסם

אני לא כל כך מבין ברשתות ולי הייתה אותה בעיה העברתי את ההגדרות בכרטיס הרשת ל HALF DUPLEX 10 וזה עובד בסדר.

עכשיו אני מנסה להבין מדוע

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה יש מצב להסבר?

פורסם

ב WINXP

עכבר ימני על המחשב שלי כנס למנהל התקנים משם לכרטיס הרשת ול מאפיינים ואז לבחור HALF DUPLEX 10

או 10MBS חד כווני באחד מהלשוניות

פורסם

ביצועים של דפדפן תלויים בהרבה דברים כאשר רוחב הפס בימינו הוא הכי פחות מכריע בהם.

כאשר אתה ניגש לאתר בדפדפן אתה יכול לעבור ניתוב של כמה שרתים עם עומסים וחיבורים שונים, מצב הביצועים במערכת ההפעלה שלך גם ישפיע על מהירות טעינת הנתונים ובנוסף לכך יש גם את העניין של איזה סוג תוכן מוצג באותו דף HTML ואיך הדפדפן יודע לפענח אותו.

דפדפן שמתקשה להציג CSS או ג'אוה-סקריפט לא יגיד לך את זה בפירוש אבל תראה את זה טוב מאוד בביצועים שלו.

שאילתות של נתונים ממסדי נתונים יגיעו באותו רגע שהנתונים יעברו את העיבוד והסינון כמו למשל בתוצאות חיפוש.

כמוכן פקדי ActiveX ופקדים של QT למשל יכולים להעמיס מאוד על הדפדפן וזמן הטעינה של תוכן.

חלוקה של רוחב פס כמובן תראה את ההשפעות שלה בהתאם לצריכה של משאבים של כל מחשב ברשת.

היום כולם רוצים הכל טוב ומהר אבל אף אחד לא חושב על התהליכים המורכבים שמתרחשים מאוחרי הקלעים כדי לספק להם את התוכן הזה ומה רמת המורכבות של הטכנולוגיה.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני יעשה בעצם איך אני יפתור את הבעיה אני יוריד דפדפן חדש?

פורסם

תבטל את האנטי וירוס ותראה אם זה ממשיך.

איזה אנטי וירוס יש לך ? קסרפרסקי?

פורסם
  • מחבר

יש לי אנטי וירוס AVG

פורסם

התחלפות איטית של אתרים עלולה לנבוע מחיפוש DNS איטי. למשל, שרת ה DNS של בזק בינ"ל איטי ביותר ועלול לתסכל.

ישנו שירות DNS חינם שעובד פצצה ואני משתמש בו כבר כמה זמן ולא דורש הרשמה. פשוט מגדירים את הDNS בראוטר.

https://www.opendns.com/smb/start[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 00:45:12

היום כולם רוצים הכל טוב ומהר אבל אף אחד לא חושב על התהליכים המורכבים שמתרחשים מאוחרי הקלעים כדי לספק להם את התוכן הזה ומה רמת המורכבות של הטכנולוגיה.

סלח לי, אני לא מבין למה פרט טכני כזה או אחר אמור לעניין אותנו בתור צרכנים, המשלמים בעבור שרות כזה או אחר אשר משווק לנו בצורה כזו או אחרת, בלי קשר לרמת הידע של הצרכן.

יש אלף ואחת דוגמאות למקרים שהיצרנים \ משווקים ומספקי השרות 'מוכרים לנו' שרות או מוצר, ובגלל מגבלה טכנית או טכנולוגית המוצר או השרות אינם מתפקדים כפי שפורסם לנו. אז אם אנו מאוד מעמיקים בנושא, עד לרמה ההנדסאית, האם זה אומר שאפשר להרגיש טוב ולגלות הבנה כלפי אותו יצרן \ ספק \ משווק ..?

point made? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה את זה ויעדכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים