עבור לתוכן

המלצה לספק אינט' המתאים לי.

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני כרגע נמצא עם נטויז'ן 1.5 מגה על תשתית HOT. אין לי תלונות לגביהם, אבל שמעתי שלבזק יש פינגים טובים יותר לחו"ל.

היות אני מרבה להתעסק עם שרתים בחו"ל, בעיקר במסגרת משחקי רשת המוניים, זה נושא קריטי עבורי.

אנא המליצו לי על ספק+תשתית שיהוו את השילוב הטוב ביותר על מנת לקבל פינגים נמוכים כמה שיותר בחו"ל. (לא צריך פירוט מוגזם, פשוט תגידו לי מה יהיה טוב. רק לא חבילות גיימרים למיניהן כי ממה שאני יודע מחירן מופקע.)

פורסם

אני עם בזק בינלאומי כבר המון שנים (מאז ה 56K), כיום יש פינגים וחיבור מעולה לחול (למשל יש לי מקומות שאני מתחבר אליהם קבוע באנגליה על 60-70 פינג), אני מתעסק בתחום השרתים והרשתות, ואני יכול להגיד לך שזה תענוג איתם.

כמובן שלא תיראה בכל אירופה ובכל חול פינגים מצוינים יחסית (אבל ככה זה בכל חברה).

בדקתי ב012 ובעוד חברות, בנתיים בזק בינלאומי לא רואה אף אחת מהם (מה גם ב012 הם חוסמים פול דברים).

הא ואגב אני ב HOT.

זאת המלצה שלי מניסיון של המון זמן.

פורסם
  • מחבר

אני עם בזק בינלאומי כבר המון שנים (מאז ה 56K), כיום יש פינגים וחיבור מעולה לחול (למשל יש לי מקומות שאני מתחבר אליהם קבוע באנגליה על 60-70 פינג), אני מתעסק בתחום השרתים והרשתות, ואני יכול להגיד לך שזה תענוג איתם.

בדקתי ב012 ובעוד חברות, בנתיים בזק בינלאומי לא רואה אף אחת מהם (מה גם ב012 הם חוסמים פול דברים).

הא ואגב אני ב HOT.

תוכל לפרט על החבילה שלך, וכמה אתה משלם על תשתית+ספק?

ד"א, בין 012 לNV לא ראית שום הבדל כלל.

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

הא ואגב אני ב HOT.

אתה עם bezeq 014 ותשתית hot?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להתחבר היום לבזק בינ"ל ליום ניסיון בתעריף יומי של משהו כמו 1.3 שח.

לא ממש אהבתי את מה שראיתי, וראיתי יתרון לנטויז'ן.

ואז החלטתי לבטל את התכנית "ללא התחייבות" הזאת (משלמים על בסיס יומי כאילו).

אני לא רוצה לעבור שוב את מה שעברתי בנסיון ההתנתקות. רק שיחות הטלפון יהיו 70 שקל.

אני נשאר בנטויז'ן. ואפילו מאריך את החוזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים