עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מפרט מחשב למשחקים וגראפיקה כבדה תקציב 8000 ש"ח (צוואר בקבוק קיים?)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מתעלם אני פשוט חושב מה אני צריך לקנות ומה לא, סתם לקנות משהו כי מישהו אמר לי לקנות זה גם לא כדאי כל כך מהר.

ובקשר למהירות שאתה אומר שזה יהיה מהיר כל כך עד שזה לא יורגש זה לא ממש נכון לגבי כרייסיס ונכון שזה לא המשחק היחיד שאני אשחק אבל בכל זאת הוא משחק שדורש כרטיס ממש חזק כדי לרוץ מספיק מהר (אני גם אוהב לשחק בזה) ואני אתאכזב אם אני אראה שבגלל שלקחתי כרטיס חלש יותר אז כרייסיס לא רץ לי מהר מספיק

יש לך טעות שאתה אומר שהלוחות אם שרשמתי לא מתאימים כי אני ראיתי אותם בוודאות באתר של החנות שאני קונה בה ורשום שהם תואמים לAMD זה מה שרשום שם ולא הגיוני ששמו שם לוחות אם שלא מתאימים לאיי אם די

הלוחות אם שהראת לי לא קיימים בחנות שאני קונה שם בדקתי את כולם ואין אותם בקטלוג שלהם,יש דגמים אחרים.

תודה בכל מקרה על העזרה

• תגובות 45
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו ומה רשמתי? רשמתי שהם כן מתאימים למעבדי AMD, אבל אתה לא קונה מעבד AMD אתה קונה אינטל (Q9550).

לגבי קרייסיס, גם אני התלהבתי מהגרפיקה שלו, אחרי שקניתי את המחשב (מפרט בצד) לפני איזה שבועיים סה"כ, ישר אחרי חצי שעה הגרפיקה במשחק נמאסה.

ברמת פירוט הכי גבוהה בקרייסיס שום כרטיס לא מריץ באופן מעולה, ואני בתור אחד שיש לו GTX260 216 מריץ על גרפיקה הכי טובה באופן טוב שמאפשר משחק חלק.(25 פריימים בערך על רזולוציה טבעית של 22"), על רזולוציה של מסך 19" זה בגלל זז לי על 35 פריימים ומעלה.

באיזו חנות אתה קונה? אתה מוזמן להראות לי את הקטלוג באתר שלהם ואראה מה יש להם שם.

זה שמישהו אומר לך לקנות משהו וישר לרוץ לקנות את זה אתה צודק צריך לעשות קצת מחקר, אבל אני בתור אחד שעזרתי לעשרות אם לא למאות אנשים פה יודע על מה אני מדבר.

אם אתה לא מבין משהו, או רוצה הסבר מעמיק יותר אתה מוזמן לשאול. אני יודע שיש הרבה אנשים שרוצים את התמורה הכי טובה לכספם בגלל הם פונים לפה, לכן אני מנסה להסביר כמה שיותר שיבינו מה הם קונים.

פורסם
  • מחבר

אני עוד מתלבט בין אם לקנות Core 2 Quad Q9550 של אינטל או לקנות Phenom Quad-Core 9950 בגלל שההבדל בינהם הוא של 500 ש"ח וגם אני לא יודע אם זה ייצא משתלם כי אני לא מתכוון לעשות המהרה למעבד(אני לא יודע ממש איך,זה מסוכן ולא כדאי כי זה מוצר חדש שאני אקנה)

אני מעוניין לקנות את הGTX260 אבל אני מתכוון לגרסא הרגילה ולא ה216.

השאלה היא אם GTX260 ייתן לי על מאפיינים גבוהים מאוד בכרייסיס 20-30 FPS אז מבחינתי זה לא מהיר מספיק

ואם GTX280 ייתן לי על מאפיינים גבוהים מאוד בכרייסיס 30-40 FPS אז עדיף לי לקנות את הGTX280

מקווה שתענה לי השאלה הספציפית הזאת כי זה באמת יעזור לי להחליט מה אני צריך.

זה בסדר לשים את הקישור לחנות שלהם ,זה לא נחשב לפרסום? אם לא אני אשים את זה בפוסט הבא אבל זה מיותר שתרכיב משם מפרט ממש חדש כי כבר שמתי דברים שונים שמבחינתי הם בסדר גמור מה שכן אם תוכל לתת לי עצה ושם של לוח אם (רצוי מאוד אסוס) אז זה יעזור לי.

בדקתי את הלוחות אם שבעמוד הקודם וצודק יש להם אותם פשוט חשבתי בהתחלה שהתכוונת ללוחות של AMD ולא אינטל.

פורסם

אם אתה כ"כ לא בטוח במעבד, תפנה לפורום מעבדים ותשאל, אתה תראה מה הם יענו לך.

אין פה מה לדבר על GTX260 הרגיל, הוא חלש מ HD4870 ועוד עולה יותר ממנו.

הGTX260 216 ברוב המקרים חזק מ HD4870. עצה שלי- אל תקנה את הכרטיס רק בשביל קרייסיס, כי המשחק הוא סה"כ כמה שעות ובשביל משחקים אחרים אין הבדל נראה לעין בין שני הכרטיסים.

אם זה לא למטרת פירסום, אתה יכול לשים את שם החנות.

אני לא מתכוון לעצור אותך מלקנות את ה280, אני רק אומר שהוא פשוט לא כדאי במחיר הנוכחי, ועוד למסך 19".

אתה רוצה עוד מידע? אתה יכול לפנות לפורום כרטיסי מסך תשאל אותם, ותראה שהתגובות שלהם יהיו יותר קיצוניות משלי (יש שם אחד בשם DJ ELECTRIC, תראה מה הוא אומר תפנה אליו אפילו בפרטי).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהGTX280 גם אמור לתת לי ביצועים טובים בתוכנות תלת מימד 3D שאני עובד בהן ואני לא קונה את זה רק לכרייסיס.

(אלא גם למשחקים אחרים ולגראפיקה)

ושוב הדילמה שלי היא אם הGTX280 ייתן לי 30-40 FPS בממוצע או שאני לא ייראה שיפור של יותר מ5 FPS ביחס לGTX260?

והנה הקישור לחנות

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems

אבל אין צורך שתרכיב משם מפרט פשוט אם תוכל תראה לי איזה לוח אם כדאי משם לקנות (של אסוס)

פורסם

במידה ותהיה לך בעיה עם המחשב בעתיד, אני מבטיח לך שתהיה לך סיבוך עם החנות.

אני מציע לך להתרחק מהחנות הזאת ומאייבורי אם אתה לא רוצה צרות, אתה יכול לחפש פה באתר יש המון אנשים שהתלוננו עליהם.

לגבי התלת מימד אני לא חושב שיש שינוי גדול אם בכלל, כפי שאמרתי קודם תפנה לפורום המתאים יש שם כמה אנשים יותר מקצועיים ממני בנושא שיעזרו לך בצורה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

אני מתפלא שאתה אומר שלא כדאי לקנות מKSP מילא אייבורי שהם באמת משהו אחר והם באמת לא אמינים לא בחלקים ולא בשרות.

(קניתי מהם כבר מחשב פעם אחת והספיק לי)

אבל רק שתדע חיפשתי בפורומים על KSP ומצאתי רק הודעות ממש ישנות משנת 2002 על זה שהם לא טובים, וכל ההודעות בעמוד הראשון (וגם ברביעי אפילו) היו כולן ממש ישנות, הודעות של מלפני משהו כמו 7 שנים אני חושב שמאז הם השתנו ועוד הוכחה שהם כנראה השתנו ושהם בכל מקרה בסדר ואמינים זה ששתי האחיות שלי קנו לא מזמן מחשב כל אחת מKSP והן מרוצות בסך הכל אז אני בספק עד כמה זה נכון שהם מרמים אנשים.

ובקשר לשאלות שלי על כרטיס מסך ומעבד אני כנראה שאשאל באמת בפורומים שלהם, אולי שם אני אחליט מה לקנות.

פורסם

עדיין יש הרבה אנשים שמתלוננים עליהם, אני בעצמי כמעט נפלתי "קורבן" אליהם. אני אמרתי את שלי, יש איתם בעיות בעיקר כשזה נוגע לאחריות.

מתוך עשרות ואפילו מאות אנשים שהתלוננו במספר השנים האחרונות, אתה מוזמן לראות כמה דיונים, אפשר להגיד ראשיים על הנושא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247035.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233642.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=158905.0

לגבי כרטיס המסך והמעבד, מקווה שתמצא את הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין גם שהמסך שקניתי הוא מהחנות הזאת של KSP בסניף של י-ם, קניתי את זה מלפני חצי שנה אולי כמעט שנה וקיבלתי את זה ארוז בקופסא.

שמתי לב שהיו שניים שונים שהתלוננו על הסניף של KSP ברעננה ספציפית אז אולי זה הסניף שם שאחראי לרמאות ולא KSP, אני לא יודע בכל מקרה כמעט שכל החנויות של המחשבים לא מספיק אמינות או שלא אמינות בכלל או שהם בסדר בסה"כ אבל אז המוצרים שלהם יקרים מדי.

פורסם

כפי שאמרתי מקודם, יש להם בעיקר 2 בעיות- היחס (כלא בכל הסניפים), והחוקיות בחברה (בעיקר עניין האחריות).

אם קנית שם, כנראה ויש לך מאחורי המחשב מדבקה, אם אתה אפילו בטעות מסיר אותה הם יכול לבטל את האחריות והיו המון שהתלוננו על זה.

הם מנסים לדחוק כמה שיותר את עניין האחריות, ואם נדפק לך חלק, אם הם "מסכימים" לתת עליו אחריות הם שולחים אותו ליצרן ולא מחליפים לך על המקום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אותך , השאלה היא אם אתה מתכוון שהחלק כבר בא דפוק או שהוא נדפק בטעות בגלל מי שקנה אותו והשתמש בו?

פורסם

גם וגם.

תקנה מאיפה שאתה רוצה, אם יש לך נסיון טוב איתם אז סבבה, אני פשוט מזהיר אותך.

אני ראיתי אנשים שבאו לחנות כדי שינקו להם את המחשב כי הם מפחדים לקרוע את המדבקה (היא מודבקת בין דלת המארז לגב המארז ככה שאתה לא יכול לפתוח את המארז בלי להסיר/לקרוע אותה, והם דרשו 150 ש"ח עבור הניקוי, שזה בכלל מוגזם.

פורסם

גם וגם.

תקנה מאיפה שאתה רוצה, אם יש לך נסיון טוב איתם אז סבבה, אני פשוט מזהיר אותך.

אני ראיתי אנשים שבאו לחנות כדי שינקו להם את המחשב כי הם מפחדים לקרוע את המדבקה (היא מודבקת בין דלת המארז לגב המארז ככה שאתה לא יכול לפתוח את המארז בלי להסיר/לקרוע אותה, והם דרשו 150 ש"ח עבור הניקוי, שזה בכלל מוגזם.

lol, למה 150 שקל על ניקוי?

בבאג ניקו לי את המחשב בחינם...

פורסם

תשאל אותם.

אתה גם מוזמן לבקש מהם, אפילו רק לראות לדוגמא צורב, הם לא יביאו לך אותו בקופסא (שכן כוללת כבלים, חוברת הדרכה וכדומה), הם יביאו לך את הצורב בתוך שקית פלסטיק ללא ברגים אפילו (זה מה שהם הביאו לי, אחרי ויכוח של רבע שעה הם הסכימו להביא לי כבל IDE מסכן (היה לפני איזה שנתיים).

פורסם

נכון, הם מפרקים חבילות מקוריות ואחרכך מוכרים בנפרד דברים שאתה אמור לקבל כסטנדרט

דוגמא: כבל SATA עולה 15 ש"ח (WTF?) - וזה בלי אריזה כלשהי כך שברור שהם הוציאו אותו מאיזה לוח שהם הרכיבו

מדובר בסניף הר חוצבים בירושלים

אם הייתי טיפה פחות צהוב - הייתי פשוט מרים מאחד המחשבים בצבא אבל נראה לי שדיסקים ודיו למדפסת זה מספיק גם ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים