פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס.אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי :"חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים והוא לא נתן לך רשימה של רכיבים?אם ברשימה יש רק את הכרטיס רשת הקווי, אז תגיד לו להתעלם.
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים מחבר יש בו REALTEK RTL6181\8111 PCI-E Gigabyte Ethernet NIC Local Area connecrion בחיבורי רשת יש לי:1.local area connection (רשום שכבל רשת מנותק...) 2.wireless area connection שדרכו אני מתחבר לאינטרנט לרשת פתוחה)מה עושים ?
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים למה אתה נכנס לאשף?אם אתה סה"כ רוצה להיחבר לרשת אלחוטית אז תמצא אותה ותתחבר אליה כרגיל דרך WZC.אין דבר כזה "מחשב ראשי" כי הנתב שלך מתפקד בצורה עצמאית בטופולגיה של הרשת.
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים מחבר שאני מחפש רשתות זמינות , למה אני לא רואה את הרשת שלי ? אני מתחבר לWireless (שם הרשת) שאין לה אבטחה בכלל איך אני עושה אבטחה לרשת ?
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים אני מניח שמדובר על השם הדיפולטיבי של asus am604g?אם כן תיכנס לממשק שלו ותחת wireless תהיה לך קטגוריה של security ששם תוכל להגדיר הצפנה.
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים מחבר איל אני נכנס לממשק שלו ? כרגע אני מחובר מהמחשב החדש על רשת כלשהי (אין לי מושג של מי) וזו התצוגה שלי בחיבורי רשת (במחשב הלקוח מה שנקרא)
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים תתחבר לרשת שלך>תפתח דפדפן>תיכנס לכתובת של הנתב 10.0.0.138>שם משתמש וסיסמה זה Admin בדגש על A גדולהאתה בממשק של הנתב - שם תוכל למצוא את כל ההגדרות.
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים מחבר להתחבר דרך המחשב עם הנתב נכון ? ומה בהגדרות לעשות ? מה בנוגע לכבל רשת מנותק שרשום במחשב שמתחבר אחוטית לנתב ?
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים להתחבר דרך המחשב עם הנתב נכון ? זה ממש לא משנה מאיזה מחשב ברשת אתה מתחברומה בהגדרות לעשות ? מה שכתבתי לך למעלה - תגדיר הצפנת WPA לרשת ותשנה SSID אם אתה רוצהמה בנוגע לכבל רשת מנותק שרשום במחשב שמתחבר אחוטית לנתב ? אם אין כבל רשת מחובר אז מה מפתיע אותך פה?
פורסם 2008 באוקטובר 1916 שנים מחבר עשיתי הצפנת WPA פי המדריל הבא :http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htmשינית SSID האם זה מספיק ?שאני מתחבר אני מוצא את הרשת שלי ומקיש את הסיסיאמ ששמתי יש לי בסרגל למטה בצד שמאל גם את הסימן של ההשני מחשב ים עם איקס עליהם שרשום כבל רשת מנתוק .. זה בסדר ? מה זה אומר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.