עבור לתוכן

קבלת ראוטר מבזק

Featured Replies

פורסם

יכול להיות שהקושחה משנה לו את הכתובת ל 192.168. X.X (ככה הוא מוגדר במקור)

תרה מה ה default gateway שאתה מקבל בחיבור dhcp.

צודק שכחתי לציין את זה...

שער ברירת מחדל החדש הוא 192.168.1.1 במקום זה שבזק הגדירו (10.0.0.138), שם המשתמש admin והסיסמה היא admin (בלי A גדולה כמו בעבר) או לחילופין שם משתמש admin והסיסמה היא 1234.

• תגובות 49
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה.. אוקי אני ינסה ויגדיר לפי המדריך..

לא הבנתי מה זה נותן לי עדיין :lol: יענו שבזק לא שולטים ולא חוסמים דברים?

תודה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא זכאי ולא נעליים

אתה שנתיים בפנים בהתחייבות .

עדיף לך לוותר על "החינם" ולקנות

ראוטר נורמלי ב 200 ש"ח

אין בעיה...אני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח לראוטר+מודם שיחזיק בנתיים מחשב אחד בחיבור יציב שיסחוב טורנט כמו שצריך (יחזיק הרבה חיבורים במקביל ולא יקרוס).

יש משהו ב-500 ש"ח שיתן לי את זה? או שזה יהיה די דומה לחומרה של בזק?!

פורסם

הצלחתי :yelclap: :yelclap:

תודה לכל מי שעזר.. עכשיו אני צריך לפתוח פורטים מחדש וכו'?

אם אני יעשה ריסט למודם הוא יחזור להגדרות הישנות ושוב אני יצתרך לעדכן?

ובזק עכשיו יודעים שהכתובת כניסה שונתה?

פורסם

היה לי אסוס היו לי מלא ניתוקים תמיכת בזק אמרו להחליף

קיבלתי אצטק לא נאמר כלום על שינוי בחיוב כספי.

בחשבון שקיבלתי היום נכתב סכום של 250 שח על ביטול הסכם

ועל המודם החדש חיבו ב 17 שקלים לחודש אשר מקודם היו מזוכים אוטומתית

כך שימו לב.

דרך אגב בחשבון כתוב מודם אצטק מחודש

פורסם

הצלחתי :yelclap: :yelclap:

תודה לכל מי שעזר.. עכשיו אני צריך לפתוח פורטים מחדש וכו'?

אם אני יעשה ריסט למודם הוא יחזור להגדרות הישנות ושוב אני יצתרך לעדכן?

ובזק עכשיו יודעים שהכתובת כניסה שונתה?

ריסט יחזיר אותו למצב ללא הגדרות, אבל לא ישנה את גרסת הקשוחה (אם אתה רוצה לחזור לקשוחה של בזק, צריך לצרוב חזרה לקשוחה שלהם, אך קודם צריך לבקש מהם/להשיג את הקובץ).

לגבי פתיחת פורטים, תבדוק אם בתוכנות שאתה משתמש, יש תמיכה ב- UPnP, אם כן, אז כנראה שלא תצטרך לפתוח במיוחד...

פורסם

אוקי תודה!

השאלה היא עם בזק יודעים לגבי זה שעשיתי עידכון ושכתובת של ההגדרות שונתה?

אם אני יצתרך תמיכה מהם הם לא ידעו לא?

נ.ב.

איך אני יודע שהעידכון היתבצע כמו שצריך?

ז"א איפה רשום שזה גירסה חדשה..?

פורסם

לא ריסט ולא נעליים - אם תגיע לבזק סטור לא ישאלו שאלות.

אם יגיע טכנאי - תצרח עליו שיגיע עם מודם חדש או שהוא לא נכנס... !

פורסם

לא ריסט ולא נעליים - אם תגיע לבזק סטור לא ישאלו שאלות.

אם יגיע טכנאי - תצרח עליו שיגיע עם מודם חדש או שהוא לא נכנס... !

חחחח

בתור עובד בתמיכה של בזק הצחקת אותי כל-כך! :lol:

לא יחליפו לך בבזקסטור כלום לפני שיהיה אישור במחשב מהמוקד תמיכה, מקסימום יחייבו אותך על מודם חדש...

ואף אחד לא ישלח לך טכנאי להחלפת נתב, אם יאשרו לך החלפה של נתב בבזקסטור אתה תצטרך ללכת לקחת אותו בבזקסטור בעצמך.

גם אם תגיע למצב ששלחו לך טכנאי ותצעק עליו שהוא לא נכנס אליך לבית הוא פשוט יסגור תקלה וילך! :lol:

אוי ילדים, אתם לא יודעים איפה אתם חיים! :cool2:

*לא, אתם לא מוזמנים לשאול אותי כל מיני שאלות בפרטי על בזק*

פורסם

אין בעיה...אני מוכן להשקיע עד 500 ש"ח לראוטר+מודם שיחזיק בנתיים מחשב אחד בחיבור יציב שיסחוב טורנט כמו שצריך (יחזיק הרבה חיבורים במקביל ולא יקרוס).

יש משהו ב-500 ש"ח שיתן לי את זה? או שזה יהיה די דומה לחומרה של בזק?!

למה שתשקיע בראוטר בשביל מחשב אחד?

אם יש לך מחשב ישן בבית, אולי תחבר אותו למודם, תתקין עליו הפצה מתאימה של לינוקס ותגדיר אותו בתור ראוטר - זאת יכולה להיות חוויה לימודית.

חוץ מזה אני לא רואה שום סיבה מדוע שתקנה/תקים ראוטר למחשב אחד בלבד.

ולגבי "הזכאות" של בזק, בשל בעיות בחיבור יצא לי לדבר אותם והם מנסים להציג זאת כך בכל הזמדנות לאנשים שיש להם חיבור מעל 2.5 מגה של "זכאים למודם חינם", מה שהם לא אמרים שהם דורשים בתמורה לקבור אותך אצלהם לשנתיים - אם אין לך כוונה לעזוב אותם, ואתה מרוצה מהתשתית זה יכול להיות בסדר בשביל לקחת מהם משהו בחינם, אבל אם תרצה לעזוב/לעבור דירה/להעתיק את הקו או כל דבר אחר - אז בעיות עשויות להתעורר.

עריכה: במקרה אחד, כשרגיל מנסים לראות אולי הבעיה נובעת מטימטום של הלקוח(תומך: "יש לך איזה ראוטר מחובר למודם"? אני: "כן, והוא עובד כבר חצי שנה ולא נגעתי בו". תומך: :"בכל זאת, אולי כדאי לך לעבור לראוטר שלנו), מנסים להציע לו ראוטר "של בזק" עם מודם. מה שעולה מזה שהראוטר שלהם כביכול יעבוד יותר טוב, למרות שלא אמרו זאת מפורשות זה עלה בשיחה.

חוץ מזה, אני חייב לציין שהשירות של בזק לתשתית הוא מצויין, למעט הניסון לדחוף את הראוטר בכל שיחה.

ואנשים, לא צריך לצרוח ברב המקרים אפשר לסגור עם בזק(בניגוד לנותני שירות אחרים) דברים בלי צעקות.

פורסם

דוקא לי אמרו שזה בהתחייבות לשנתיים גם בטלפון וגם בבזק סטור

לא נראה לי הגיוני שלא אמרו לך שזה מותנה בהתחייבות לשנתים

במקרה הכי גרוע אתה משלם 19 שקל לחודש במשך שנתיים על המכשיר, סכום סביר.

פורסם

19 כפול 24 זה 456 ש"ח, ולא ברור אם יש לך אפשרות לבחור את הראוטר או לא, והאם אתה מקבל חדש או כזה שחזר מחכירה(כמו המודמים שלהם לפעמים שהם נותנים חינם).

אני חושב שעדיף להשקיע במכשיר סביר שאתה רוצה באותו סכום או אפילו פחות.

פורסם

יש לך אפשרות לבחור מתוך המלאי הקיים

אני חיפשתי סניף שיש בו ASUS והלכתי לשם וקיבלתי ASUS

אני לא חושב שהם נותנים מחודשים כשמדובר ברכישה כזאת

חלק מהאנשים יודעים שלא משנה מה הם הולכים להיות בבזק בשנתיים הקרובות, אני לדוגמא בבזק עוד מימי הניסוי ושאני לא חושב אפילו על לערוב לכבלים.

לכן אין לי שום בעיה עם התחייבות לשנתיים כל עוד אני מקבל נתב אלחוטי חינם.

פורסם
  • מחבר

Simple Jack וHOLY תודה על התגובות.

לנושא: הבעיה שלי שלא היה שום מודם אמין שיחזיק חיבורים כמו שצריך פרט ל510 שהחזרתי לצערי (שגם הוא קירטע מידי פעם).

אני מחפש כבר הרבה זמן מודם נורמאלי (טוב משמעותית מה1320 המעאפן של בזק) וחשבתי שהראוטרים של בזק יתנו לי ביצועים טובים יותר ממנו ולכן רציתי לקפוץ על המציאה (אני אשאר בבזק עוד 20 שנה כנראה).

יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם מצויין שיחזיק חיבורים כמו שצריך ? ויהיה טוב משמעותי ממה שבזק מציעים? או כדאי להסתפק במה שבזק נותנים כי לא יהיה הרבה הבדל בינהם???

אודה למי שיכול לענות על השאלה הנ"ל

לילה טוב .

תוספת: בכל מקרה המודם יקונפג בתצורה של ראוטר- חיבור אוטומאטי בPPPOE ללא השתתפות של חייגן מWIN (שאגב , גם דרך חייגן WIN יש המון קריסות).

פורסם

יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם מצויין שיחזיק חיבורים כמו שצריך ? ויהיה טוב משמעותי ממה שבזק מציעים? או כדאי להסתפק במה שבזק נותנים כי לא יהיה הרבה הבדל בינהם???

אודה למי שיכול לענות על השאלה הנ"ל

לילה טוב .

תוספת: בכל מקרה המודם יקונפג בתצורה של ראוטר- חיבור אוטומאטי בPPPOE ללא השתתפות של חייגן מWIN (שאגב , גם דרך חייגן WIN יש המון קריסות).

הAZTECH 600E הוא מצויין, אולי צריך איפוס פעם בחצי שנה-שנה, לא משהו רציני, גם המודמים של סימנס מצויינים, בתנאי שיש לך אחד משודרג.

אל תשכח שאם תתקשר לבזק יבקשו ממך לאפס אותו וקבוע חייגן בשביל בדיקות, ואם אתה יודע לקנפג אותו בחזרה לבד אז אחלה.

בתור תומך אני אישית שונא אנשים שמתווכחים, ככלל הם יקבלו את השירות המינימלי שאני חייב להם ולא יותר, כשלעומת זאת מי שנחמד יקבל

מעל ומעבר (וזה נכון לגבי כל התומכים שעובדים איתי).

אז תזכרו, לפני שאתם צועקים על נציג שירות - לא ממש אכפת לנו שאתם עצבניים, אתם לא משלמים לנו את המשכרות, אנחנו מנתקים כשמקללים אותנו, ומי שנחמד מקבל הכי הרבה... :xyxthumbs:

אהה, ואם הקו לא רשום על שמך אלא על ההורים שלך, אל תנסה להיות גיבור... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים