עבור לתוכן

שוקל לרכוש כרטיס מסך בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים.

בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל.

מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם?

בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור".

תודה מראש לעונים.

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה? לקבל גרף תלת-מימדי של התפלגויות, כפונקציה של הסתברות לתקלה בטווח זמן של X שנים, לעומת הרווח הכספי העכשווי, בתוספת שקלול ערך הכסף בגלל האינפלציה ל-Y השנים הבאות וירידת הערך הצפויה של הכרטיס ביחס לכרטיסים החדשים בשוק, כדי לשכנע אותך האם העסקה כדאית או לא?

אתה יודע בדיוק מה הסיכון ומה הרווח. אם זה שווה לך או לא? רק אתה יכול להחליט.

בשביל 200 שקלים (פעמיים סרט+פופקורן עם בת-זוג) לא הייתי מטריח את קרובת המשפחה שלי בכלל.

פורסם

מה בדיוק אתה רוצה? לקבל גרף תלת-מימדי של התפלגויות, כפונקציה של הסתברות לתקלה בטווח זמן של X שנים, לעומת הרווח הכספי העכשווי, בתוספת שקלול ערך הכסף בגלל האינפלציה ל-Y השנים הבאות וירידת הערך הצפויה של הכרטיס ביחס לכרטיסים החדשים בשוק, כדי לשכנע אותך האם העסקה כדאית או לא?

בשביל 200 שקלים (פעמיים סרט+פופקורן עם בת-זוג) לא הייתי מטריח את קרובת המשפחה שלי בכלל.

אתה אנליסט במקרה?

פורסם

זה הימור, אם הכרטיס יעבוד וכו' אז הרווחת. אבל אם תצטרך לממש את האחרויות ולשלוח להם את הכרטיס ובלאגן הפסדת...

אין מה לייעץ לך.. החלטה שלך...

פורסם
  • מחבר

כן, אם אפשר :xyxthumbs:

ברור, אבל יכול להיות נחמד לקבל עצות וללמוד מניסיון של אחרים ואולי לקבל גם זוויות מבט חדשות. עם גישה כמו שהצגת, אפשר למחוק 80% מהבקשות לעצות וחוות דעת בעולם הזה.

אני מתכוון להזמין מאמזון לבית של קרוב משפחה, כך שהיא כלל לא תצטרך לטרוח מלבד פשוט להביא את זה.

פורסם

ברור, אבל יכול להיות נחמד לקבל עצות וללמוד מניסיון של אחרים ואולי לקבל גם זוויות מבט חדשות. עם גישה כמו שהצגת, אפשר למחוק 80% מהבקשות לעצות וחוות דעת בעולם הזה.

במקרה שלך אתה כבר מכיר את כל השיקולים, אז אין כל-כך מה להוסיף. זו הנקודה.

פורסם
  • מחבר

יותר מדויק להגיד שאתה חושב שאני מכיר את כל השיקולים; זו גם הסיבה העיקרית שאני שואל - אולי לאנשים כאן יש משהו להגיד בעניין.

פורסם

לדעתי לא כדאי, אפשר לקנות בארץ ב - 640 ש"ח.

מילא אם היית קונה כרטיס יותר יקר, אז החיסכון היה משמעותי יותר.

פורסם
  • מחבר

אפשר דוגמא? כי מה שאפשר לרכוש בארץ ב-640, אולי אפשר בארה"ב בעוד פחות ממה שרשמתי לעיל.

ככל שהמחיר יקר יותר, אגב, ככה אני גם מפחד יותר :) ככה שזה עובד לשני הכיוונים.

פורסם

הנה 3 אופציות טובות (כולן עם קירור משופר שעדיף על הסטוק):

1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=7714

2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461

3. http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=1063

השלישית הכי טובה כי הכרטיס גם מומהר.

פורסם
  • מחבר

תודה, לא הכרתי את החנויות הללו(ולא ראיתית וצאות כאלו בזאפ). צריך להוסיף 20 ש"ח עבור משלוח והמרחק של החנות ממקום מושבי גם כן יעלה כסף במקרה של מימוש אחריות(אבל אל כמו משלוחים לארה"ב כמובן).

ושוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים