פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בטוח עדיין על גבי המארז.חשבתי על המארז ANTEC 300 .התקציב שלי הוא 350 ש"ח.בתקציב הזה אני יכול לקנות את הANTEC 300 עם עוד 2 מאווררים מקדימה?ואם לא איזה מארז עדיף שבא כבר עם כמה מאווררים ומאוורר טוב את הבפנים?תודה לעוזרים.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים המארז שבחרת הוא מעולה לדעתי במחיר הזה ויש גם את ה COOLERMASTER 590.. בפחות או יותר אותו מחיר (תלוי בחנות).אני ברגעים אלו ממש מתלבט על איזה מהם ללכת, אחד מהם בטוח חוזר איתי מחר הביתה.. נראה כבר בחנות מה אני אחליט.שניהם מאווררים מאד, ה COOLERMASTER אפילו מאוורר בהגזמה.ל ANTEC יש פילטר אבק קדמי בר שטיפה, ככה שפשוט ונוח לנקות אותו.ה COOLERMASTER מעט גדול יותר ויש לו קיבוע של הכוננים עם תופסנים וללא ברגים.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים ההבדלים לא גדולים, אבל בתור אחד שקנה 300 - אם היתי קונה היום היתי בהחלט קונה את ה-590 שמציג יתרון בגודל ובנוחות. כההבדל הוא 10-20 ש"ח לא היתי מתלבט.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים האמת לא היתי מתקרב אליו ואין מה להשוות אותו ברמת הקירור והאיכות של המארזים האחרים שהוצעו פה.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לפי דעתי הוא יפה יותר מאלה שהוצעו פה..ויש בו גם קירור סביראומנם לא כמו הקולרמסטר..אבל עדייןמארז חביב בהחלט ששוה מבט בתקציב הזה ..
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אם העיצוב הוא הדבר הכי חשוב אז וודאי שההמלצות משתנות. אם לא ההמלצות האחרות עדיין עדיפות.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים גם אני התלבטתי בין 2 הבאיםANTEC 300CM 590לבסוף קניתי את CM 590.לפי מה שהבנתי, הוא יותר גדול ועם יותר מקום לשדרוגים.הוא מאוורר בצורה מספקת (מגיע עם 2 מאווררים אחד קידמי שמכניס אוויר ואחד אחורי שמוציא אוויר) כך שהסירקולציה של האוויר במחשב עצמו טובה מאוד ללא תוספת של מאווררים.יש לך אופציה להוסיף למעלה \ בצד \ עוד אחד מקדימה.הוא מומלץ יותר ברוב הפורומים, וההבדל הוא 30 ש"ח גג.במקומך הייתי קורא את התכונות של 2 המארזים ובודק לבד, כך עשיתי ובגלל זה הבחירה.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר פשוט ראיתי וידיאו של ה300 וראיתי איזה יופי הוא מאוורר מקדימה כששמים 2 מאוורים גדולים מקדימה.הCM590 נראה לי גדול כזה ולא מאורר בכלל טוב אני יקרא על שתיהם ויראה כמה reviewים ונראה כבר.תודה על העצות עזרתם לי מאוד.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים 590 מאורר לא פחות טוב ואלולי אף יותר. עניין הגודל הוא לא בעיה לדעתי, הוא לא מארז ענק כמו Stacker או Haf 932
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.