עבור לתוכן

בעיה באינטרנט שעובד עם ראוטר

Featured Replies

פורסם

אז ככה..האינטרנט במחשב מחובר עם ראוטר

כשהאינטרנט עובד אז בצד ימין{איפה שהשעון} יש שני דברים:קודם כל יש כזה משהו עם קווים ירוקים ודבר שני לידו יש ציור של מחשב..בדר"כ הציור של המחשב הוא בצבע כחול בפנים

ועכשיו הוא בצבע אפור..וברגע שהוא בצבע אפור אי אפשר להתחבר לאינטרנט.

אני יודעת שזה הסבר מסורבל לכן אני מצרפת תמונה של איך שזה במצב הנוכחי{כשהאינטרנט לא עובד}

אם למישהו יש פתרון אני אודה לו מאד!

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנסי לכבות ולהדליק את הראוטר

בדרך כלל ע"י הוצאת כבל החשמל שלו.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו אולי פתרון אחר?

פורסם

על פי תמונת המסך יש לך קליטה מהנתב אבל יכול להיות שאת לא מחוברת בגלל בעיות אבטחה. תעלי פלט של Ipconfig /all מהמחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

על פי תמונת המסך יש לך קליטה מהנתב אבל יכול להיות שאת לא מחוברת בגלל בעיות אבטחה. תעלי פלט של Ipconfig /all מהמחשב שלך.

מה אני אמורה לעשות?לכתוב בRUN את הכל?כלומר Ipconfig /all ?

פורסם

לא.

את קודם כותבת ב-COMMAND את הפקודה CMD ואח"כ בחלון ה-DOS את ה-ipconfig /all. לחילופין את יכולה לרשום בשורת הפקודה

cmd /k ipconfig /all.

פורסם
  • מחבר

זה מה שקיבלתי

[attachment deleted by admin]

פורסם

המחשב הקטן בשורת המשימות מראה חיבור תקין ברגע שאין עליו X אדום או משולש צהוב, אפור או כחול זה לא משנה.

לפי הפלט של הIPCONFIG והתמונת מסך הייתי אומר שאין שום בעיה בחיבור בין המחשב לנתב.

לכן, אם את חווה ניתוקים מהאינטרנט האשמה היא על החיבור עצמו, או שהנתב עושה בעיות או שיש בעיה מול ספקית האינטרנט או התשתית.

איזה מודם יש לך? מי ספקית התשתית שלך (בזק או הוט)? מי ספקית האינטרנט (ברק/נטוויז'ן, אינטרנט/קווי זהב או בזק בינ"ל)?

פורסם
  • מחבר

המחשב הקטן בשורת המשימות מראה חיבור תקין ברגע שאין עליו X אדום או משולש צהוב, אפור או כחול זה לא משנה.

לפי הפלט של הIPCONFIG והתמונת מסך הייתי אומר שאין שום בעיה בחיבור בין המחשב לנתב.

לכן, אם את חווה ניתוקים מהאינטרנט האשמה היא על החיבור עצמו, או שהנתב עושה בעיות או שיש בעיה מול ספקית האינטרנט או התשתית.

איזה מודם יש לך? מי ספקית התשתית שלך (בזק או הוט)? מי ספקית האינטרנט (ברק/נטוויז'ן, אינטרנט/קווי זהב או בזק בינ"ל)?

אבל זה לא הגיוני...כי בשאר המחשבים יש אינטרנט

המודם הוא של תומסון..ספקית התשתית היא הוט וספקית האינטרנט היא אינטרנט זהב..

פורסם

אבל זה לא הגיוני...כי בשאר המחשבים יש אינטרנט

אני מתנצל, החוש הטלפתי שלי הפסיק לעבוד יותר מוקדם ::)

כל כמה זמן הוא מפסיק לתת חיבור לאינטרנט?

יש עוד מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית? איזה נתב זה? ומה הדגם של כרטיס הרשת האלחוטי?

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל, החוש הטלפתי שלי הפסיק לעבוד יותר מוקדם ::)

כל כמה זמן הוא מפסיק לתת חיבור לאינטרנט?

יש עוד מחשבים מחוברים בצורה אלחוטית? איזה נתב זה? ומה הדגם של כרטיס הרשת האלחוטי?

במחשב ההוא בכלל אין אינטרנט..ורק הוא מחובר בצורה אלחוטית

ואין לי מושג לשתי השאלות האחרות =\

פורסם

תלחצי פעמיים על האייקון של המחשב הקטן (האפור), יפתח חלון עם שתי לשוניות, תגשי ללשונית השניה (support). בשורה הראשונה ליד address type רשום manually configured או obtained automatically?

פורסם
  • מחבר

נתב זה הראוטר עצמו?אם כן החברה היא

netgear

לגבי הדגם של הכרטיס רשת האלחוטי אין לי מושג איפה מגלים

וליד address type לא רשום אף אחד מהדברים שכתבת אלא כתוב assigned by DHCP

פורסם

אוקי, אז המצב הוא שהמחשבים האחרים כולם גולשים וזה מראה חיבור אבל אין גלישה. אני צודק?

תנסי להכנס בדפדפן לכתובת 192.118.82.140, פותח לך אתר?

אם לא הפתרון הכי נוח לכל מה שהולך פה זה לכבות את הנתב ואת המחשב ולהדליק אותם מחדש.

איזה דגם הnetgear?

הכרטיס האלחוטי הוא של TP-LINK, אני מניח WN321G

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז המצב הוא שהמחשבים האחרים כולם גולשים וזה מראה חיבור אבל אין גלישה. אני צודק?

תנסי להכנס בדפדפן לכתובת 192.118.82.140, פותח לך אתר?

אם לא הפתרון הכי נוח לכל מה שהולך פה זה לכבות את הנתב ואת המחשב ולהדליק אותם מחדש.

איזה דגם הnetgear?

הכרטיס האלחוטי הוא של TP-LINK, אני מניח WN321G

שאר המחשבים לא מחוברים לראוטר..אלא למודם הרגיל של הוט.

וזהו..שזה לא מראה חיבור,כי איפה שהמחשב האפור היה אמור להבהב עליו נורה כחולה שאינה מהבהבת,ובגלל זה אין אינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים