פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשבהוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ?תודה מראש.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הוא לא מצליח להתחבר לראוטר האלחוטיתנסה לחר אותו באופן ידני בעזרת התפריט של connect to (ויסטה)
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים בד"כ זאת בעיית אימות בקישור אלחוטי.תסיר את הפרופיל של הרשת ותתחבר אליה מחדש.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מה המערכת הפעלה והאם אתה מתחבר במנגנון במונה של חלונות או תוכנת צד ג' של יצרן הכרטיס?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר מערכת הפעלה XP SP2 ואני מתחבר דרך wireless network connection זה דרך היצרן אני כמעט בטוח
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מה שאתה מתאר זה wireless zero configureation, כלומר מגנון חיבור מובנה בתוך ווינודוס כדי להיתחבר לרשת אלחוטית והוא מנהל את ההתחברות.תיכנס ל change the order of prefered networks ותמחק משם את הרשת שלך ואחרי זה תתחבר מחדש.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר הכל אצלי בעברית בכל מצב לא מצאתי את ההגדרה הזאת יש מצב להסבר איך להגיע אליה?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים קליק ימין על אייקון של החיבור האלחוטי>הצג רשתות אלחוטיות זמינות (או משהו כזה)> תלחץ שנה את סדר הרשתות המעודפות ותעיף משם את הרשת שלך.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר כן הכנסתי את הקוד (מפתח רשת ) וזה נכנס לאינטרנט אבל כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוא שוב רושם לי קישורית חסרה .
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אז תן לי להבין את המצב נכון: המפתח רשת לא נשמר כמו שצריך אחרי הפעלה מחדש למחשב?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אני אנסה להסביר את עצמי הכי טוב שיש.מחקתי את הרשת שלי כמו שאמרת לי לעשות אחרי זה עשיתי חיפוש ומצאתי את הרשת שלי כמובן.הכנסתי מפתח רשת והוא נשמר כראויוהצלחתי לגלוש באינטרנט אחרי זה הפעלתי את המחשב מחדש כדי לבדוק שהתקלה לא תחזור מה שקורה הוא כזה רשום לי מייבא כתובת רשת ואחרי זה קישורית חסרה.(אני מצליח להיכנס לרשת שלי אבל לא מצליח לגלוש בגלל הקישורית החסרה)
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים זה בדיוק המצב שהבנתי - הוא לא מצליח לשמור הגדרות מפתח רשת כמו שצריך בפרופיל של הרשת.זה התחיל אחרי משהו מסויים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.